Son dakika Wesley Sneijder Galatasaray'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
Heralde matematik 0 70 trilyon yaklaşık 30 milyon € ediyor.Ee biz 30 milyon € ya mı aldık?8 kulüp 5 oyuncu 13 milyon €.Sow'a zamanında tek basına 12 milyon € bayilirken iyi ama.Adam Bayadir oynamıyor ama formsuz hali bile ligimize fazlasıyla yeter.Artik halisahada giyeceğimiz yeni forma belli oldu :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
sneijder ş.liginde oynayabilecekmi :D ?

Kdr05

Kdr05

Üye

onurca06

onurca06

Üye
Çok şükür geldiiii :)

Umarım geldiğine değer, yeni fenomen sensin Sneijder

Özlediğimiz Hagi yi umarım bulmuşuzdur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
quaresmavari bir topçu para için geldiği açık ve net bakalım ne kadar faydası olacak.

ssercan

Üye
Q7 ile Sneijderi kıyaslamak futbol cahilliğidir.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

Gözleri görünce korktum :d: Adam basketçinin yanında çok kısa gözüküyor :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Abi bu adam emre colak ile ayni . Boy , post falan .
O kadar para verildi . Bari boylu postlu birini alsalardi. :ehe

Kdr05

Kdr05

Üye
Messi denen adamın boyundan bihabersiniz herhalde :D Önemli olan boyu değil, işlevi :ehe

ssercan

Üye
İslerine gelmeyince işlevi degil boyu önemli olur :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Espri yaptik yahu .:D
İsin garibime giden tarafi sneijder gibi potansiyelli bir adama gs dan baska teklif de bulunan takim olmamasiydi .

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
İnş. Çoğu yıldız gibi Türkiyeye gelince mallaşmazda memleketimizin paraları boşa gitmez

ssercan

Üye
Tottenham,anzhi benim bildiklerim. Anzhiye gitmek istemedi, Tottenhamda istediği parayı vermedi. Yoksa Van der vaart ile oynamaya dünden razidir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Q7 ile Sneijderi kıyaslamak futbol cahilliğidir.

haklısın quaresmanın tırnağı etmez;) yorumlarına dikkat et ayrıca etmeyeceksen futbol bölümü kurallarını tekrar oku okuduğunu düşünmüyorum zaten oyun stili olarak zaten alakaları yok ama neden bu kadar geç geldi para düşkünlüğünden değil mi ?

arslansem

arslansem

Üye
Ezin çiğneyin adamı beyler gülüyoruz biz de size :) Hollanda milli takımının 10 numarasından bahsediyoruz Quaresma kim ya hey Allahım

ssercan

Üye

haklısın quaresmanın tırnağı etmez;) yorumlarına dikkat et ayrıca etmeyeceksen futbol bölümü kurallarını tekrar oku okuduğunu düşünmüyorum zaten oyun stili olarak zaten alakaları yok ama neden bu kadar geç geldi para düşkünlüğünden değil mi ?
Hiçbir takımda tutunamamis bencil disiplinsiz para sebebiyle feda demeyip takımdan ayrılan Q7nin tirnagi olamaz oyle mı ? Hemde İnter'de kazandıgından daha az paraya geldigi bı klübe ?
Yorumlarım zoruna gidiyorsa sikayet et cancagzim laf ebeligi yapma burda ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hiçbir takımda tutunamamis bencil disiplinsiz para sebebiyle feda demeyip takımdan ayrılan Q7nin tirnagi olamaz oyle mı ? Hemde İnter'de kazandıgından daha az paraya geldigi bı klübe ?
Yorumlarım zoruna gidiyorsa sikayet et cancagzim laf ebeligi yapma burda ;)
yapmama gerek varmı sence ? lafı anlamadan yorum yapma zaten bencil olduğu için o yüzden söyledim sneijdere yeteneksiz demedim zaten gerçekten çok beğendiğim bir futbolcu ama gelmesi neden gecikti para yüzünden değil mi ? quaresma neden tutulmadı ? para yüzünden ben sneijdere kötü demiyorum koy ikisini başbaşa sahaya sence quaresmanın ayağından top alabilrmi ya da onun gibi şık hareketler patentli çalımlar yapabilir mi ? Yapamaz ama takım oyununda quaresmadan iyidir quaresma takımı düşünmez kendini düşünür daha yetenekli ama takımına daha faydasız bir futbolcudur quaresma yorumları çarpıtmayın ayrıca herkesin beğenisi farklıdır sneijder beşiktaşa belki quaresmadan daha çok faydalı olurdu ama izlerken o kadar zevk verirmiydi sence izlemesi galatasaraylı olarak değil objektif olarak yorum yap ve yorumları çarpıtma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...