Son dakika Wesley Sneijder Galatasaray'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son dakika Wesley Sneijder Galatasaray'da

Wesley Sneijder Hakkında Açıklama

FC Internazionale profseyonel oyuncularından Wesley Sneijder'ın transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmştır.

Oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.

Ayrıca, oyuncunun varış saati bildirilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

• Beğen
Tepkiler: onurca06

hidayet02

hidayet02

Üye
Tamda Ben Haberi Paylaşacaktım (Kap). Her Halükarda Kulübümüze Hayırlı Olsun:)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
GALATASARAYYYYYYYYYYYYY :D :D :D :D bu takımı çok seviyorum yaa... :D

ssercan

Üye
İste simdi birkaç sey söyleyeceğim Fenerli arkadaslara. Sneijder, Kaka ve ismini hatırlamasının bir oyuncu gündeme geldiginde Fener'in gündemine bu oyuncuların ismini hatirlayamadigim hariç Turkiyeye gelmeyeceğini söyledim. Dikkat Fener'e degil Turkiyeye. Ama ordan Ali arkadasımız bu oyuncuların hepsini Fenerin alabileceğini ve özellikle getirirse sadece Fener'in getirebileceğini söylemiştir. Su dakika itibari ile görüyoruz kimin getirdiğini.
Ayrıca her ne kadar kıskanıyoruz çatlamıyoruz deselerde takımlarının cok önemli 2 puan kaybettiği hatta 1 puanı ligin sonlarına Demir atmış bir takımdan zor kurtardığı bir günde Sneijder konularını an ve an takip edip yorum yazarak ne kadar kiskanmadiklarini belli ettiler.

Son olarak Galaasaray yönetiminin sucu diyen Ali arkadasımıza bu kap bildirimi kendisine hediyem olsun. Sizin belhanda ne oldu diye sorup cevabını Aykut Kocaman'dan dinleyin diyorum ve yazıyorum:
Transferde ilgilenilenlerle hala ilgilenileniliyor değişen birsey yok !

Bizim bu hamlemizden sonra Belhanda gelir gelmez ama 8mi gelecek 10mi hep birlikte göreceğiz.

Timsaha düşürmek bizim ısımız sadece seyredin :)

restmod

restmod

Üye
Hayirli olsun bakalimm :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Sneijder birazdan GSTV'de :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sercan ben Türkiyeye getirirse Fenerbahce getirir falan diye birsey soylemedim.
Sneijder gelir gelmez diye de hicbir sey soylemedim.
Fenerbahce istedigi her oyuncuyu getirebilecek bir takim dedim halen de oyle soyleyebilirim.

Sneijderi neden kiskanalim ki. 70 trilyona yakin bayilacaksiniz . Bu bizim icin daha guzel. Hatta kakayi da alin. Daha mutlu oluruz. :)

ssercan

Üye
Konu duruyorsa ve halen mesajları editlemediysen gitsinler okusunlar. Ben gayet iyi hatırlıyorum Ali ;)
Biz Sneijdere bayılırız siz ise Guizaya !
Ha bu arada gördün mü EVİ Ali :)

Kdr05

Kdr05

Üye
Hayırlı olsun. Bu transferimiz Galatasaray'ımızın mağlubiyetinden sonra Sneijder esprileri yapmaya çalışan arkadaşlara gelsin... :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mesaj editlemek ne alaka?
Neyse odur. Varsa vardir yoksa yoktur ... Bitti ...
Valla sneijder in gelmesine sevinenlerdenim . Insallah, kaka da gelir ... Cok daha iyi olur .:)

Mert045

Mert045

Üye

ssercan

Üye
Çevir gazı yanmasın. Kıskanın tabi. Ben de belhanda ile ilgilenen bi klüp taraftarı olsam ve hala bitirmemiş olsam kıskanırdim.

"Sneijder geliyor Sneijder "
Hatırladın mı bu mesajı Ali :D

semihguney

semihguney

Üye
hele şükür yaa . Sonunda bu is bitti :) ama defans kötü şu an o ne olacak başgan

ssercan

Üye
1 oyuncu daha transfer edebiliriz dedi Baskan. Tahminim sol bek icin ve Carlinhos.

esokmen

esokmen

Üye
Helal olsun cok buyuk isler basarabilirler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Eboue için gelmiş :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Beyler çilek dediler portakal geldi ne iş :ehe şüphesiz çok iyi transfer. Sneijder'e ön yargı ile bakanların futbol bilgisini sorgularım.Ama oyuncu ile takımın uyumu çok önemli.Bu ülkeye ne paralara kimler geldi de iz bırakamadan gitti.
Parasına gelince.Bonservisi 7,5 milyon euro.Bu piyasada sudan ucuz derim ben.Alacağı paranın hakkını verecekse zam bile yapsınlar.3,5 yılda bu kadara mal olacak gibi saçma hesaplara girmeyin.Bakın şampiyonlar liginde bir üst tur bedeli 30 milyon euro temiz.Ufkunuzu genişletin biraz
Aklıma bir soru takılıyor.Fenerbahçe maçında frikik olursa Selçuk mu atacak Sneijder mi bir türlü çözemedim :ehe
Hayırlı olsun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...