Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3G hizi kaygisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakankovanci
Üye
Konu Sahibi
3G hizi kaygisi
su anda kp500 cihazimda vodafone un 10 tl lik sinirsiz paketini kullaniyorum.telefonu pc ye bagladigimda int hininin max 11 12 kb/s oldugunu gordum.3g de bu hiz bu pakette ne kadar olur kullananlar paylasirsa sevinirim
phasan
Üye
36 kb/s çıkıyor en fazla ankara etımesgutt
atakankovanci
Üye
Konu Sahibi
resmen bırakn bu paketi s***rn g*din diyorlar yani
96 kbps de iken mi 36kb/sn yoksa hız düşmeden önceki hali mi?
Samet.25
3gler oyke yapcak bise yok ben wifi den giriyom sinirsiz ttnet den rahatim avea net paket yapinca hem yavas hemde google sayfasi acilana kadar paket bitiyodu .d
almaz olurmuyuz 15 kb hizla pcde idm kullaniyoruz telde 2 ayri bağlanti kullaniyoruz şahsen 11-12 gb giriyorum bu aralar biraz daha sakinim max 5 gb yapabiliyorum sıkılıyorum bildiğin baya anca manga okur konu tartişiyorum ama net bi bilgi gerekirse idm ile pcden 24 saate 1 gb indirme yapabilimiştim 1 kere denemiştimde bunu gerçekten denedim
onur.t
Üye
yukarıdaki arkadasın yorumu takdire şayan bir cevap adamlar resmen s...tirin gidin diyor....
almaz olurmuyuz 15 kb hizla pcde idm kullaniyoruz telde 2 ayri bağlanti kullaniyoruz şahsen 11-12 gb giriyorum bu aralar biraz daha sakinim max 5 gb yapabiliyorum sıkılıyorum bildiğin baya anca manga okur konu tartişiyorum ama net bi bilgi gerekirse idm ile pcden 24 saate 1 gb indirme yapabilimiştim 1 kere denemiştimde bunu gerçekten denedim