Uygulama Boyutları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Boyutları ?
ios , android , windows 8 ve symbian için geliştirilen uygulamaların aynı geliştici tarafından yazılıyor olmasına rağmen boyutlarının farklı olması neden kaynaklanıyor örneğin ; twitter ios ta 10 mb iken adroidte 5.9 , ios ta face 18.9 iken adroidte 10 mb civarı , win 8 de boyutlar daha düşük symbiandada bu değerler yerlerde zaten, ayrıca boyutunun yüksek olması daha mi iyi demek?

korsan638

korsan638

Üye
bu konu benimde ilgimi cekmişti ama konu acmak aklima gelmedi hic :) bende fark ettim wp store da cogu uygulama 1 mb.. Acaba bu uygulamanin kalitesiz oldugunu mu gosteriyor? Umarim bilen arkadaslar bizi aydinlatirlar, şimdiden herkese tşk ederim, ayrica bu konuyu actiginiz icinde size de tşk ederim...

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
pek bi bilgim yok ama aynı kalitede ve düşük boyutta olması telefonun yükünü azalttığı için telefonu doldurduğumuz zaman bile hızlı olmasını sağlar, android gibi olmaz :P

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
sevindim siz de böyle düşününce gereksiz bir konu açtığımı düşünmüştüm evet iphone 20 mb ta windowsta neden 1 mb diye insanın içine kurt düşüyo düşünmemek elde değil

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
20ye 1 biraz abartı olmuş sanırım :/ tam olarak aynı uygulama olduğuna emin misin ?

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
ios taki face ile symbiandaki face uygulaması diyelim abartma ortadan kalkmış olur

Software95

Kullanılan kodlar,veritabanları,kütüphaneleri farklı olduğu için çok normal..

rapman

rapman

Üye
Symbiandakk face basit bir java yazilimi da ondan.

Software95

İOS uygulaması neden androidde çalışmıyor çünki yukarıda saydıklarım farklı olduğu için bu yüzdende boyut artabiliyor veya azalabiliyor yazılım diline göre değişiyor..

ANIL

ANIL

Admin
Uygulamaların kalitesini boyuta bağlamak doğru olmaz.

korsan638

korsan638

Üye
Kullanılan kodlar,veritabanları,kütüphaneleri farklı olduğu için çok normal..

peki bu durun uygulamanin kalitesine de etki ediyor mu ? Yani mb duşuk oldugu icin kalitesiz diyebilir miyiz ?

elevenking44

Üye
store.ovi.com/content/252315?clickSource=search&pos=1

Lütfen biri bir siteden upload etsin

uMTOku

Üye
Oyunlarda fark ediyor tabi ama boyuta bağlamak gerçekten doğru olmaz kodların kapladığı yer farkı etkiliyor
Sent from my Lumia 920 using Board Express

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
peki uygulamaların boyutları kaliteyi etkilemiyor neden bazıları yüksek bu uygulamalar telefon hızı açısında bir eksi olmazmı hem çok yer kaplıyorlar ios ve android buna neden müdahale etmiyor..

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
işletim sistemini baya bi değiştirmeleri gerekir sonuçta o kodlar o sistemin okuyabileceği şekilde yazılıyor

PremiumWork

PremiumWork

Üye
peki bu durun uygulamanin kalitesine de etki ediyor mu ? Yani mb duşuk oldugu icin kalitesiz diyebilir miyiz ?

Tam olarak olamasada evet.Şöyle bir örnek verebilirim mesela sen oyun yapıyorsun uğraştın ve HD videolar HD resimler kullandın ve boyutu illaki arttı ama hemen bitsin diye uğraşmadan yaparsan, haliyle boyutu küçük olur.

korsan638

korsan638

Üye

Tam olarak olamasada evet.Şöyle bir örnek verebilirim mesela sen oyun yapıyorsun uğraştın ve HD videolar HD resimler kullandın ve boyutu illaki arttı ama hemen bitsin diye uğraşmadan yaparsan, haliyle boyutu küçük olur.

yani, bende oyle dusunuyorum. Sonucta emek verilen bir uygulamanin mutlaka boyutu yuksek olacaktir. Mesela ben wp nun kendi facebook uygulamasini sevmiyom, dunya kadar eksigi var, uygulama boyutuna bakacak olursan 2 mb :) eee ne beklersin bu uygulamadan... Bu arada cvp niz icin tsk ederim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
yani, bende oyle dusunuyorum. Sonucta emek verilen bir uygulamanin mutlaka boyutu yuksek olacaktir. Mesela ben wp nun kendi facebook uygulamasini sevmiyom, dunya kadar eksigi var, uygulama boyutuna bakacak olursan 2 mb :) eee ne beklersin bu uygulamadan... Bu arada cvp niz icin tsk ederim

:rica:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tabiki Kalitesiz Ve Dusuk Oldugunu Gosterir Bir Yandan .. 10 Mb Nerde 1 Mb Nerde .. Ustelik Twitter, Facebook Uygulamalari Berbat Wp'un

korsan638

korsan638

Üye
Tabiki Kalitesiz Ve Dusuk Oldugunu Gosterir Bir Yandan .. 10 Mb Nerde 1 Mb Nerde .. Ustelik Twitter, Facebook Uygulamalari Berbat Wp'un

Kesinlikle! Bundan once galaxy s2 kullaniyordum gercekten facebook uygulamasi harikaydi. Tabi eksikleri vardi fakat ufak tefek, wp'ki gibi onemli denilecek derecede eksiklikler degil, ve ayrica surekli guncelleniyordu. Wp platformuna geceli neredeyse 5 ay oldu, facebook uygulamasi sadece birkez guncelleme aldi, fakat gozle gorulur hicbir degisiklik getirmedi o guncelleme. Twitter ise hic guncelleme almadi. Acaba wp8 yaptilar diye bizden ellerini cektiler mi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt