Uygulama Boyutları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kesinlikle! Bundan once galaxy s2 kullaniyordum gercekten facebook uygulamasi harikaydi. Tabi eksikleri vardi fakat ufak tefek, wp'ki gibi onemli denilecek derecede eksiklikler degil, ve ayrica surekli guncelleniyordu. Wp platformuna geceli neredeyse 5 ay oldu, facebook uygulamasi sadece birkez guncelleme aldi, fakat gozle gorulur hicbir degisiklik getirmedi o guncelleme. Twitter ise hic guncelleme almadi. Acaba wp8 yaptilar diye bizden ellerini cektiler mi acaba ?

Daha sistem yeni yeni kalkınıyor ilk başlarda olur böyle :oke:

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
yarın lumia920 almaya gidicem şimdi böyle facebooku twitterı da çok kötü diyince SIII'e kayasım geldi yine. Üst düzey telefon almak ne zor işmiş hep bi git gel içindeyim.
Tabiki Kalitesiz Ve Dusuk Oldugunu Gosterir Bir Yandan .. 10 Mb Nerde 1 Mb Nerde .. Ustelik Twitter, Facebook Uygulamalari Berbat Wp'un
abi peki pişman mısın wp alıp android almadığına ? yoksa herşey ilerde çok çok güzel olacak şu anki sıkıntılara değer mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar nedir bu şikayetçilik anlamıyorum.
Niye ondan bundan şikayet etmek yerine telefon ve sistem iyice oturana kadar mevcut imkanların keyfini sürmüyorsunuz.
Her yazan sanki mağazadaki 150.000 uygulamanın hepsini incelemiş gibi yazıyor.
Ben aylardır karıştırdığım halde dibini bulamadım, ama daha iki gün kullananlar offf pufff demeye başlıyor.
Henüz çok yeni ve gelişmekte olan bir sistem. Tabii ki mağazası da öyle.
Oturmuş bir düzeni ve mağazası olan iOS'la yada Android'le karşılaştırmanız çok yanlış.
Gerekli sabrı gösteremeyecek olanlar bu sistemi ve bu sistemle çalışan telefonları almasın, olmaz mı?
Telefonun gerçekten hoş bir arayüzü var, mağazada da hala keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce uygulama var.
Her gün yenileri eklenmeye de devam ediyor.
Biraz tadını çıkarmaya çalışın.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur, sinanozcan312 ve ANIL
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
yarın lumia920 almaya gidicem şimdi böyle facebooku twitterı da çok kötü diyince SIII'e kayasım geldi yine. Üst düzey telefon almak ne zor işmiş hep bi git gel içindeyim.

abi peki pişman mısın wp alıp android almadığına ? yoksa herşey ilerde çok çok güzel olacak şu anki sıkıntılara değer mi

Sikayetci Degilim Tabikii .. Ekran .. Ses .. Hiz .. Siztem Felan Hersey Cok Guzell .. Ama Uygulama Sorunu Bayahi Bir Varr .. Koskoca Microsoft Adam Akilli Bir Facebook Uygulamasi Yapamiyor Ya .. Ona Sasiyorum .. Ya Mesaj Geliyorr .. Inbox Kutusuna Gidiyorum Mesaj Yok Diyorr .. Kac Kez Geri Bildirim Yaptim .. Gecen Guncelleme Alip Duzeldi .. Ama Yinede IOS'Unki Kadar Olamaz .. Tabi Benim Kullandigim Wp 7.5 Surumu .. Wp'inkini Bilmiyorum ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Facebook ve Youtube uygulamalarını koskoca Microsoft değil dünyanın en büyük yazılım firmaları birleşse google'den gerekli erişim kodlarını almadan yapamazlar. Google da wp'nin önünü kesebilmek için buna izin vermekte direniyor.

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye

Sikayetci Degilim Tabikii .. Ekran .. Ses .. Hiz .. Siztem Felan Hersey Cok Guzell .. Ama Uygulama Sorunu Bayahi Bir Varr .. Koskoca Microsoft Adam Akilli Bir Facebook Uygulamasi Yapamiyor Ya .. Ona Sasiyorum .. Ya Mesaj Geliyorr .. Inbox Kutusuna Gidiyorum Mesaj Yok Diyorr .. Kac Kez Geri Bildirim Yaptim .. Gecen Guncelleme Alip Duzeldi .. Ama Yinede IOS'Unki Kadar Olamaz .. Tabi Benim Kullandigim Wp 7.5 Surumu .. Wp'inkini Bilmiyorum ..
umarım uygulama geliştiriciler de wp8 nokia ve htclerin çıkışı ve satışlarının iyi olması durumunu göz önünde bulundurup wp uygulamalarına adam akıllı önem vermeye başlarlar da iOS seviyesinde uygulamalarla yenilikçi wplerimizi kullanabilirz :)

Arkadaşlar nedir bu şikayetçilik anlamıyorum.
Niye ondan bundan şikayet etmek yerine telefon ve sistem iyice oturana kadar mevcut imkanların keyfini sürmüyorsunuz.
Her yazan sanki mağazadaki 150.000 uygulamanın hepsini incelemiş gibi yazıyor.
Ben aylardır karıştırdığım halde dibini bulamadım, ama daha iki gün kullananlar offf pufff demeye başlıyor.
Henüz çok yeni ve gelişmekte olan bir sistem. Tabii ki mağazası da öyle.
Oturmuş bir düzeni ve mağazası olan iOS'la yada Android'le karşılaştırmanız çok yanlış.
Gerekli sabrı gösteremeyecek olanlar bu sistemi ve bu sistemle çalışan telefonları almasın, olmaz mı?
Telefonun gerçekten hoş bir arayüzü var, mağazada da hala keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce uygulama var.
Her gün yenileri eklenmeye de devam ediyor.
Biraz tadını çıkarmaya çalışın.
abi zaten o güzel arayüzü o müthiş ekran kalitesi ve sağlamlığı için lumiayı düşünüyorum ama şu an aldığım telefonu en azından 3 yıl kadar bir süre kullanmak durumundayım o yüzden windows phone 8i gerçekten kolay hızlı ve görünüm olarak şahane olduğu için beğensem de bu uygulama konusundaki (sayı olarak az olması önemli değil sadece whatsapp face twitter shazam vs gibi temel uygulamalar yeter bana) sıkıntı yani olan uygulamaların androide göre kötü ve özensiz durumda olması canımı sıkıyo ve ilerde aynı kaliteye geleceğiyle ilgili şüphem var şu an kesin olarak geleceğini bilsem hiç düşünmeden alır sabırla beklerim ama şu an bu telefonu almak da bana bi çeşit kumar gibi geliyor bunu almayıp başka bi amiral gemisini de almak da sonradan lumia güzellişr de almadığıma pişman olurum diye kumar gibi oluyor. sorun aslında burada sabır sorunu değil :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
market kalitesi derken ne kastettigimiz anlaşılamamış. Wpstore birbirinin kopyası olan onlarca uygulamanın olduğu bir mağaza değil. Her biri kendi çapında özgün uygulamalar. Platform yeni,kullanıcılar gibi geliştiriciler de platformu tanımaya keşfetmeye yeni başladılar. Bugün yüklediğiniz bir uygulama neredeyse haftada bir iki haftada bir güncellenip geliştiriliyor. Yani sistem gelişirken uygulamalar da gelişiyor. Microsoft'un arayuz kaynak kodlarında verdiği izinler uygulamalarda henüz yeni yeni kullanılmaya başladı. Zaman geçtikçe daha çok kişiselleştirilebilen,görsel ve kullanışlılık açısından daha iyi uygulamalar geliyor ve gelişiyor. Bu konuda içinizde tereddüt olmamalı. Çünkü Microsoft un uygulama geliştirme için sağladığı araçlar ve imkanlar geliştiricinin işini oldukça kolaylaştırıyor.

IVI-Elia

Üye
:hmmm Sanırsam uygulama dilinden olabilir diye düşünüyorum da şimdi genelde C++,C#,C ve Java ile yazılıyo bunlar arasında nasıl olur da 20katlık fark olur onu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt