Ankara'dan Asker Selamı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
Hafta sonu daha az onlinesın :p

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

İlerigörüşlülüğüne hastayım :ehe

Cümleten selamün aleyküm :)

Sivil mi kamuflajlı resim mi Emre?

ay sana ne zaman msj atasım gelse konuna şu alttakı reklam şeyleri cıkıyo hasta oluyorum burdan yönetıcılere seslenıyorum
bıkere tıksın ıkı kere cıksın
tıklamıycam .d
ınada bınıyo yanı
neyse şafak kac :D

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Cümleten selamün Aleyküm arkadaşlar :)

Daha 407 Tuğba :D

Sonunda usta birliğim belli oldu; Erzurum :ah Ayın 1'inde evdeyim, 7'sinde de Erzurum'da.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
vaay mami abi takma sen beni takma :(

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Iyiyim be muhammed'im sen nasılsın :tebessüm: Anlat bakalım

Ne olsun işte, sürüş eğitimleri yapıyoruz. Ben hepsini sürdüm, takımın 2. Sırasında olduğum için. Diğerlerinin bitirmesini bekliyorum. Bitince ne olur bilmiyorum ama son günlerde pek bi şey olacağını zannetmiyorum. Onun dışında, bu hafta bölük pek içaçıcı değildi. Paso ceza alıyorduk(sürünme, şınav, istikamet vs.) ama, ben arazi olduğum için pek sürünmedim :ehe Millet ilerde sürünüyor, ben uzakten sigarayı yakmış seyrediyorum :D Bi de çekirdek olacak varya off :ehe Millet eğitim alanında donuyor, ben kantinde street fighter oynuyorum :D Yoklamayı alırken ilk bana bakıyorlar. Ben oradaysam herkes oradadır misali :D Komedi ya :ehe Ama hiç yakalanmadım :D
İyi ya bi sorunum yok çok şükür. 12 günümüz kaldı zaten. Bi an önce gidelim şuradan başka bişey istemiyoruz :D
Siz nasılsınız, nasıl gidiyor?

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Ne olsun işte, sürüş eğitimleri yapıyoruz. Ben hepsini sürdüm, takımın 2. Sırasında olduğum için. Diğerlerinin bitirmesini bekliyorum. Bitince ne olur bilmiyorum ama son günlerde pek bi şey olacağını zannetmiyorum. Onun dışında, bu hafta bölük pek içaçıcı değildi. Paso ceza alıyorduk(sürünme, şınav, istikamet vs.) ama, ben arazi olduğum için pek sürünmedim :ehe Millet ilerde sürünüyor, ben uzakten sigarayı yakmış seyrediyorum :D Bi de çekirdek olacak varya off :ehe Millet eğitim alanında donuyor, ben kantinde street fighter oynuyorum :D Yoklamayı alırken ilk bana bakıyorlar. Ben oradaysam herkes oradadır misali :D Komedi ya :ehe Ama hiç yakalanmadım :D
İyi ya bi sorunum yok çok şükür. 12 günümüz kaldı zaten. Bi an önce gidelim şuradan başka bişey istemiyoruz :D
Siz nasılsınız, nasıl gidiyor?

Yakalandığında ne olacağını hayal bile edemiyorum Muhammed :ehe

Sana kolaylıklar ve hayırlı teskereler...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aleykümselam muhammed abi :sarıl: bitsin şu askerlikte gel artık çok özledik seni :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi

Yakalandığında ne olacağını hayal bile edemiyorum Muhammed :ehe

Sana kolaylıklar ve hayırlı teskereler...

Bölük komutanı yakalamasın da :) Adamın hiç acıması yok yahu.. Geçen 3 kişiyi yakaladı, ta benim içim burkuldu yeminle :ehe Diğerleri yakalarsa, en fazla çarşımı kilitlerler o kadar. Zaten bundan sonra tek çarşım kaldı, onu da kilitlesinler önemli değil. De, yakalanacağımı zannetmiyorum. Neyin ne olduğunu ve ne zaman kaçılması gerektiğini bildiğim için bi sorun olmuyor :D
Eyvallah abim, size de 'sivil hayatta' kolay gelsin :D

- - - Eklendi - - -

Aleykümselam muhammed abi :sarıl: bitsin şu askerlikte gel artık çok özledik seni :tebessüm:

Ben de sizi özledim kardeşim benim :sarıl: Elden bi şey gelmiyor ne yazık ki :) Seve seve yapacağız görevimizi :D

__xXx__

__xXx__

Üye
çakı gibi asker naber nasıl gidiyo askerlik rahat mısın

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
çakı gibi asker naber nasıl gidiyo askerlik rahat mısın

Çok şükür sorunum yok, geçinip gidiyorum. Zaman da su gibi akıp gidiyor zaten :) Rahatım denilebilir yani :D Erzurum'da beni ne bekliyor? gidince göreceğiz :) Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Samet.25

Erzurumunda kisi kotu oluyo heryer buz dayimda orda yapti -20 lerde Allah yardim etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt