Eyvallah sağolasın şubatta bizde asker olacağız bakalım gün sayıyoruz![]()
Bi gelin hele, gösterecem size
Şaka bi yana şimdiden hayırlı tezkereler
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, o yeter 
hoşgeldin, arada kaynamasın![]()
Ben de iyiyim sağol 
inşallah inşallahBi gelin hele, gösterecem size
- - - Eklendi - - -
Hoşbulduk FurkanBen de iyiyim sağol
![]()

inşallah inşallahBi gelin hele, gösterecem size
- - - Eklendi - - -
inşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off

Ben kısa dönem yapacağım ya geçen amcaoğlu ile konuştum kısa döneme kapı açıp kapattıyorlarmış bitmez öyle 5 ay yaa![]()

Selamün aleyküm dostlar
1 hafta gecikmeli de olsa, sonunda yeminimizi etmiş, evci izinimize kavuşmuş bulunmaktayız. Pazar günü saat 14:00'a kadar özgürüm
Nasılsınız bakalım? Bıraktığım gibisinizdir inşallah, mutlu mesut..
biz iyiyiz de sen nöördün guban. Çözdün mu angara ağzını? 
Allah Senin gibilerle karşılaştırsın inşallah be![]()

hiç değişmemişsin![]()

gel öğretiyim dedim gelmedimamibiz iyiyiz de sen nöördün guban. Çözdün mu angara ağzını?
![]()

Allah razı olsun sağolasın sana da hayırlı tezkerelerinşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off
![]()
![]()
Kimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda 
O zaman yaşadı işte
- - - Eklendi - - -
Hiç bi güç yapamaz onu![]()
![]()
ben büyük ihtimal posta yada ne biliyim er gazinosunda televizyon görevlisi olurdum
Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasınKimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda
![]()
bana öyle geliyo
Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasınKimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda
![]()