Ankara'dan Asker Selamı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Ankara'dan Asker Selamı :)
Selamün aleyküm dostlar :)
1 hafta gecikmeli de olsa, sonunda yeminimizi etmiş, evci izinimize kavuşmuş bulunmaktayız. Pazar günü saat 14:00'a kadar özgürüm :D
Nasılsınız bakalım? Bıraktığım gibisinizdir inşallah, mutlu mesut..

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet öyleyim :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eyvallah sağolasın şubatta bizde asker olacağız bakalım gün sayıyoruz :kıskıs:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hoşgeldin, arada kaynamasın :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
Allah Senin gibilerle karşılaştırsın inşallah be :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

inşallah inşallah :eller: Bi gelin hele, gösterecem size :ehe Şaka bi yana şimdiden hayırlı tezkereler :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, o yeter :)

- - - Eklendi - - -

Hoşbulduk Furkan :) Ben de iyiyim sağol :ehe

hiç değişmemişsin :op:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

inşallah inşallah :eller: Bi gelin hele, gösterecem size :ehe Şaka bi yana şimdiden hayırlı tezkereler :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, o yeter :)

- - - Eklendi - - -

Allah razı olsun sağolasın sana da hayırlı tezkereler :tebessüm: inşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off :d: :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
hoşgeldin abiii :aha: :bud:

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben kısa dönem yapacağım ya geçen amcaoğlu ile konuştum kısa döneme kapı açıp kapattıyorlarmış bitmez öyle 5 ay yaa :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Selamün aleyküm dostlar :)
1 hafta gecikmeli de olsa, sonunda yeminimizi etmiş, evci izinimize kavuşmuş bulunmaktayız. Pazar günü saat 14:00'a kadar özgürüm :D
Nasılsınız bakalım? Bıraktığım gibisinizdir inşallah, mutlu mesut..

mami :D biz iyiyiz de sen nöördün guban. Çözdün mu angara ağzını? :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun sağolasın sana da hayırlı tezkereler :tebessüm: inşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off :d: :ehe

Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasın :D Kimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:zong: çok saçma oldu

otostopçu

otostopçu

Üye

Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasın :D Kimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda :)
ben büyük ihtimal posta yada ne biliyim er gazinosunda televizyon görevlisi olurdum :hmmm bana öyle geliyo

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Hayalet gibi olmak konusunda üstüme yoktur mesajı aldım :oke: :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt