Ankara'dan Asker Selamı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
aksaray mı? Niye baştan söylemedin ki? Gırşaara yahın hemi? Niresin torpah? :ehe

Kırşehir'i bilmem, Aksaray'a da yakın zamanda 2 kere gittim sadece. Kimlikte bile istanbul yazıyor, tekmili istanbul olarak veriyorum :ehe
Gülağaç ilçesinin bi köyündenik :D

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
420 küsür herhalde Yunus :hmmm Kasım 21'den hesaplanıyor :)

Astrosman

Astrosman

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Astrosman

Astrosman

Üye

Kırşehir'i bilmem, Aksaray'a da yakın zamanda 2 kere gittim sadece. Kimlikte bile istanbul yazıyor, tekmili istanbul olarak veriyorum :ehe
Gülağaç ilçesinin bi köyündenik :D

hani alanyalıydin hocam.. Şimdi de ıstanbul çıktı.? :ehe yoksa kardeş annen seni ıstanbulda mi doğurdu :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
hani alanyalıydin hocam.. Şimdi de ıstanbul çıktı.? :ehe yoksa kardeş annen seni ıstanbulda mi doğurdu :ehe

Alanya nereden çıktı bilmiyorum ama doğduğum koltuk kömürlükte duruyor halen :ehe Sadece bi kat üste taşındık o kadar :) Kısacası İstanbul'luyum :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Evet kardeşim, ordayım Şubat'ın ilk haftasına kadar :) Nerden biliyorsun orayı?

Burada her şiveden insan var Aykut, o yanı çok güzel :D
Ben de Elvankent te oturuyorum okula giderken otobüs oradan geçiyor bende baktığımda kalabalık vardı yemin töreni var diye tahmin etmiştim :)

Astrosman

Astrosman

Üye

Alanya nereden çıktı bilmiyorum ama doğduğum koltuk kömürlükte duruyor halen :ehe Sadece bi kat üste taşındık o kadar :) Kısacası İstanbul'luyum :)

konu dışında alanyada idim yazmıştın? :allalla:

CABBAR

CABBAR

Üye
doğum günü meselesi ne oldu Muhammed ? Tarih mı yanlış :)

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
bi dj askerde ne yapabilirki :hmmm belki bando takımına alırlar birlikte remix yaparız :bud:

Muayenede Dj'im desen yazmaz ki :hmmm: Tank şoförlüğünü çoğu asker arkadaşım beğenmiyor ama benim için bi sorun yok, zoru seven biri olarak :) Hem siyah beresiyle ayrıcalığını ortaya koyuyor :P Şekiliz anlayacağın :D

- - - Eklendi - - -

Ben de Elvankent te oturuyorum okula giderken otobüs oradan geçiyor bende baktığımda kalabalık vardı yemin töreni var diye tahmin etmiştim :)

Tahmin ettiğimiz kadar olmasa da gerçekten kalabalıktı :) Hala kaç bin acemi asker var bilmiyorum ama 5000'den aşşağı değildir. Ailelerimizle birlikte bu sayı 3'e, 4'e katlandı, gerisini siz düşünün :)

- - - Eklendi - - -

doğum günü meselesi ne oldu Muhammed ? Tarih mı yanlış :)

Ayın 20'siydi. Konuda da yazdım zaten.. O değilde bi insanın doğum gününde hizmet mangasında olması ve kimse tarafından kutlanılmaması nedir bilir misiniz :D O günlerde sadece burada kutlanılmış demek ki.. Kutlayanlara tekrar teşekkür ederim, Sevindirdiniz beni :)

Hatırlamıyorum Osman da bütük ihtimal karıştırmışsındır biriyle :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Vay Vay vay vayyyyy :D Abim gelmiş sitenin neşesi eğlencesi abi seni çok seviyorum ya burada gördüm inan ne kadar sevindim :D Hoşş geldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt