jackalmami
Üye
Bi an sende mi askersin diye düşündüm de.. yok değilsin

İdare ediyoruz abi
Vay kardeşim, iyidir ya ne olsun, sen nasılsın?![]()
Şafak kaçtı bu arada 
aksaray mı? Niye baştan söylemedin ki? Gırşaara yahın hemi? Niresin torpah?![]()

İdare ediyoruz abiŞafak kaçtı bu arada
![]()

şafak saymıyor galiba muhammed![]()

420 küsür herhalde YunusKasım 21'den hesaplanıyor
![]()

Afyonluyum ben. Afyonluya demişler g ile başlayan 3 hayvan ismi söyle diye
goç
guzu
goyun demişAma ben hiç beceremem
![]()

Ankara etimesgut zırhlı birliklerdemi askerlik yapıyorsun abi![]()
Nerden biliyorsun orayı?
Kırşehir'i bilmem, Aksaray'a da yakın zamanda 2 kere gittim sadece. Kimlikte bile istanbul yazıyor, tekmili istanbul olarak veriyorum![]()
Gülağaç ilçesinin bi köyündenik![]()
yoksa kardeş annen seni ıstanbulda mi doğurdu 
hani alanyalıydin hocam.. Şimdi de ıstanbul çıktı.?yoksa kardeş annen seni ıstanbulda mi doğurdu
![]()
Sadece bi kat üste taşındık o kadar
Kısacası İstanbul'luyum 
Ben de Elvankent te oturuyorum okula giderken otobüs oradan geçiyor bende baktığımda kalabalık vardı yemin töreni var diye tahmin etmiştim
Evet kardeşim, ordayım Şubat'ın ilk haftasına kadarNerden biliyorsun orayı?
Burada her şiveden insan var Aykut, o yanı çok güzel![]()

Alanya nereden çıktı bilmiyorum ama doğduğum koltuk kömürlükte duruyor halenSadece bi kat üste taşındık o kadar
Kısacası İstanbul'luyum
![]()

bi dj askerde ne yapabilirkibelki bando takımına alırlar birlikte remix yaparız
![]()
: Tank şoförlüğünü çoğu asker arkadaşım beğenmiyor ama benim için bi sorun yok, zoru seven biri olarak
Hem siyah beresiyle ayrıcalığını ortaya koyuyor :P Şekiliz anlayacağın 
Ben de Elvankent te oturuyorum okula giderken otobüs oradan geçiyor bende baktığımda kalabalık vardı yemin töreni var diye tahmin etmiştim![]()
Hala kaç bin acemi asker var bilmiyorum ama 5000'den aşşağı değildir. Ailelerimizle birlikte bu sayı 3'e, 4'e katlandı, gerisini siz düşünün 
doğum günü meselesi ne oldu Muhammed ? Tarih mı yanlış![]()
O günlerde sadece burada kutlanılmış demek ki.. Kutlayanlara tekrar teşekkür ederim, Sevindirdiniz beni 

Hele karadenizlilere bayılıyorum ya ama yaşlı amcalar teyzeler harika konuşuyor. Anlamıyorum ama olsun![]()

Ben Kireçburnu ağzıyla konuşuyorum hafız
Lazca ayrı Karadeniz ağzı ayrı![]()

Ben Kireçburnu ağzıyla konuşuyorum hafız![]()

Neamiş? Gidelim ağazını burnunu kıralım hafız!! Köprüden geçerken müfredatın değişsin emi
o ayrı zaten![]()