Eee nasil güncelleme yapacagiz.
yunusmaxicepp Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Eee nasil güncelleme yapacagiz. Genişletmek için tıkla ... valla bnde kendiliginden oldu guncellemeler
DiaBLoS' Alıntı: Eee nasil güncelleme yapacagiz. Genişletmek için tıkla ... valla bnde kendiliginden oldu guncellemeler
DiaBLoS Moderator Bana da aldığım gün geldi . 4.1.1 güncellemesi ... Sende hangi yazılım mevcut şu an ...
yunusmaxicepp Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Bana da aldığım gün geldi . 4.1.1 güncellemesi ... Sende hangi yazılım mevcut şu an ... Genişletmek için tıkla ... 4.1.1 yuklu gayette stabil hizli
DiaBLoS' Alıntı: Bana da aldığım gün geldi . 4.1.1 güncellemesi ... Sende hangi yazılım mevcut şu an ... Genişletmek için tıkla ... 4.1.1 yuklu gayette stabil hizli
DiaBLoS Moderator Evet . Bende ilk aldığım gün güncelledim 4.1.1 e ... Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür . 4.2 çıkmış ama ... Ona nasıl güncelleyeceğiz .
Evet . Bende ilk aldığım gün güncelledim 4.1.1 e ... Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür . 4.2 çıkmış ama ... Ona nasıl güncelleyeceğiz .
yunusmaxicepp Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Evet . Bende ilk aldığım gün güncelledim 4.1.1 e ... Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür . 4.2 çıkmış ama ... Ona nasıl güncelleyeceğiz . Genişletmek için tıkla ... xda da olmasi lazim ama gelir heralde ya acele etme =)
DiaBLoS' Alıntı: Evet . Bende ilk aldığım gün güncelledim 4.1.1 e ... Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür . 4.2 çıkmış ama ... Ona nasıl güncelleyeceğiz . Genişletmek için tıkla ... xda da olmasi lazim ama gelir heralde ya acele etme =)
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Xda da ne demek? Genişletmek için tıkla ... Dünyaca ünlü bi yabancı bi site. Biz daha çok forumunu kullanıyoruz. O meşhur CM'ler vs o forumdan geliyor.
DiaBLoS' Alıntı: Xda da ne demek? Genişletmek için tıkla ... Dünyaca ünlü bi yabancı bi site. Biz daha çok forumunu kullanıyoruz. O meşhur CM'ler vs o forumdan geliyor.
DiaBLoS Moderator Bende tlfna custom rom attirirsam tlfndan otomatik guncellemeleri alabilir miyim ? Telefon hakkinda sistem guncellemelerinden hani
Bende tlfna custom rom attirirsam tlfndan otomatik guncellemeleri alabilir miyim ? Telefon hakkinda sistem guncellemelerinden hani