Sony Xperia P alıcam tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia P alıcam tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi önerilerinize ihtiyaç duydum ve dile getirmek için en iyi platform tabii ki de maxicep :ehe

ben bayağıdır araştırıyorum mart ayı gibi jelly bean güncellemesi de alıcakmış
şunu alıcam özellikleri falan bana uygun

sizden isteğim bilgisi olan ve özellikle telefona sahip kişilerden yorum ve almadan dikkat etmem gerekn hususlar ...

tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)

----------------------------------------------

telefonu aldım cidden çok hoş özellikle ekranı yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum

ama maxicep ailesine alınmamak elde değil sağolsun birkaç kişi yardım etti ama beklediğim yardımı göremedim

xperia p ile ilgili soru sorun öneri yardım ne isterseniz bana sormaktan çekinmeyin elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım

OPC

OPC

Üye
Bende almayı düşünüyordum bu cihazı Gold Bilgisayarda en son 889 yada 899 TL idi bilginize. Yerine Galaxy Nexus da düşünebilirsiniz güncelleme açısından daha önde olur hem

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
gold'un internet sitesinde xperia ürünlerin fiyatlarını kaldırmışlar teyit edebilirsem ona da bakarım

nexus konusuna gelince telefon ortada zaten konuşmaya gerek yok ama o parayı versem üstüne koyar s2 veya s3 alırım

Android Police

Android Police

Üye
vay be p bayağı ucuzlamış geçen 1100 gibiydi fiyatı

OPC

OPC

Üye
Nexus dememin sebebi, bir aralar Electro World'de 999 TL'ye düşmüş olması ve geçenlerde forumdan bir üye de 1000 TL'ye aldığını söylemişti. Bence Nexus 4'ün Türkiyede iyice dağıldıktan sonra Galaxy Nexusların fiyatı düşer gibi ama karar sizin tabi Xperia P'de gayet iyi bir cihaz rahatça alabilirsiniz

kuralsiz9

Üye
hızlıal.comda da 849 TL ye var bende almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumu lazım

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
hızlıal.comda da 849 TL ye var bende almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumu lazım

internete güvenemiyorum bu zamana kadar hep teknoloji mağazalarından aldım şimdi de aynı olacak heralde :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaslar usttede demis galaxy nexus tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt