Haber Sony yarın pembe bir Xperia cihaz duyurusu gerçekleştirecek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony yarın pembe bir Xperia cihaz duyurusu gerçekleştirecek
Sony, yarın özellikle de kadın kullanıcılar için tasarlanmış bir cihazını gün yüzüne çıkartacak.

Sunduğu cihazlarla teknoloji dünyasında ayrı bir yere sahip olan Japonya kökenli Sony, bir süredir Xperia çatısı altında sunduğu akıllı telefon ve tablet modelleri ile de mobil pazarda mücadele ediyor.

Firma geçtiğimiz Eylül ayında ise en önemli modelleri olan Xperia Z5 amiral gemisini ve Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium olarak da bu modelin küçük ve büyük versiyonlarını duyurmuş, sonrasında da satışa sunmuştu.

Yeni sene ile birlikte de farklı cihazları sunmaya devam edecek olan firma, gelen bilgilere göre yarın yeni bir cihazını resmi olarak duyuracak. Bu yeni cihazın son dönemde oldukça popüler olan pembe renk ile sunulacağı ifade ediliyor.

Firma Instagram üzerinden bazı teaser görseller de yayınlamayı ihmal etmedi. Henüz Sony’nin hangi cihazını tanıtacağına dair bilgi bulunmazken, yüksek bir oranla Xperia Z5 amiral gemisinin pembe versiyonunun bu tanıtılacak cihaz olabileceği ifade ediliyor.

Diğer taraftan kısa bir süre önce görselleri de sızan ve Rose Gold iPhone modellerinin rengine de benzeyen yeni Xperia C serisinin üyesi de olabilir.

Sony yarın pembe bir Xperia cihaz duyurusu gerçekleştirecek - MaxiCep

Buğra

Buğra

Admin
eğer direkt android 6 ile gelirse sony acaba m ile beraber yeni bir arayüz yapacak mı ilk işim ona bakmak olacak :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ben bu telefonu sonye benzetemedim bi türlü ya :ehe :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Yeni C Ultra diyorlar ama öyleyse C5 Ultra'nın tasarımı daha iyiydi. Alt boşluklar yine artmış.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Z3 compact tan z6 compact a geçebilirim benim için compact modelleri önemli

byAndroid

byAndroid

Üye
Compact çıkmaz. Ayriyetten c6 ultra ise c5 ultra daha Ağustos da ciktiydi çok saçma

0MG90

0MG90

Üye
Saçma ama çıkarıyorlar yapacak bir şey yok :D Zarar edince de durup düşünmüyorlar demek ki

byAndroid

byAndroid

Üye
Yarın olsunda süpriz yumurtadan ne çıkacak bakalım. Hiç beklemediğimiz bir cihazdır belkide

0MG90

0MG90

Üye
Şimdi gezindim biraz ya E6 diyorlar ya da C6 Ultra

Xperia Z5'in pembe rengi zaten satışa sunuldu

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Sadece pembe renkli mi çıkıyor

byAndroid

byAndroid

Üye