Windows Phone 8'de gülümseten bir hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8'de gülümseten bir hata
Yabancı kaynaklarda kullanıcıların belirttiğine göre Nokia'nın adeta derin bir nefes almasını sağlayan Lumia 920'de pek görülmeyen bir hata mevcut. Bahsi geçen hatada cihaz açılırken yıllardır bilgisayarlarımızda görmeye alıştığımız bir Windows mesajı olan 'Kurulum CD'nizi yerleştirin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.' mesajı ekranda görülüyor. İnanılması güç bu olayın mobil cihazlarda karşımıza çıkması şaşkınlığı dahada arttırırken bu duruma Windows Phone 8'in büyük bir avantajı olan Windows 8 ile aynı çekirdeği kullanmasının sebep olduğu söyleniyor.

Hataya kaç kullanıcı rastladı bilinmez ancak Nokia yeni amiral gemisi ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarmış gibi görünüyor.

Mobilator-Maxicep.com

• Beğen
Tepkiler: abandonware

abandonware

abandonware

Üye
Eski günleri hatırladım birden :) o windows 98ler.. anlatılamaz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:kıskıs:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haberi duyunca şaşırdım komik bi hata gerçektende ve pek önemli birşey olmadığı içinde sorun yaratmaz diye düşünüyorum :d:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hehe :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Böyle bir şey mümkün mü? :hmmm

Heroata

Heroata

Üye
Ahahah windows baslatilamadi guvenlimodda baslat fln xd

sadikbircan

Üye
biriside windows8 yükledim yükledim diye çıkarsa şaşırmam.Çünkü aynı çekirdek.Donanım win8i kaldırabilecek seviyede.bence olabilir :D

kcr

Üye
Nokia her ne kadar windows'un son sürümünü üzerinde taşısa da yazılım kararlılığı açısından daha windows'un 95'ten 98'e geçtiği süreci yaşıyor. 98'den 2000'e geçecek de, ardından xp'ye, vista'ya, win7, win8'e... normaldir bu tür hatalar. Yarın mavi ekran da çıkar, durduk yere reset de çeker, windows kapatılıyor kaydedilmemiş bütün veriler kaybolacak da der. Der de der... :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir htc hd2 bulmam lazim:ehe

NUD

NUD

Üye
uygulama var komedi olsun diye yoksa öyle bir yazı ekranda çıkmıyor

serinaga

serinaga

Üye
Nokia her ne kadar windows'un son sürümünü üzerinde taşısa da yazılım kararlılığı açısından daha windows'un 95'ten 98'e geçtiği süreci yaşıyor. 98'den 2000'e geçecek de, ardından xp'ye, vista'ya, win7, win8'e... normaldir bu tür hatalar. Yarın mavi ekran da çıkar, durduk yere reset de çeker, windows kapatılıyor kaydedilmemiş bütün veriler kaybolacak da der. Der de der... :)

:aha:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
oda biseymi bende telefon acilirken windows'unuzun 30 gunluk deneme surumu bitmistir lutfen yeni lisans aliniz diyo beyaa :D :D:aha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mavi ekran verirse peki :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt