Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ben sabah 7de evden çıktığımda şarjım %99du. Akşam 5te eve geldiğimde ise %72 deydi. Bence sarjınızın çabuk bitmesinin sebebi telefonu fazla kurcalayıp bazı programları açık bırakmanız.
Ayrıca telefonuma yoon kernel yükledim ve artık ne donma ne de performans sorunu var.
Bu rom, stock romdan tartışmasız çok daha iyi.

blackcat67

blackcat67

Üye
Ben sabah 7de evden çıktığımda şarjım %99du. Akşam 5te eve geldiğimde ise %72 deydi. Bence sarjınızın çabuk bitmesinin sebebi telefonu fazla kurcalayıp bazı programları açık bırakmanız.
Ayrıca telefonuma yoon kernel yükledim ve artık ne donma ne de performans sorunu var.
Bu rom, stock romdan tartışmasız çok daha iyi.

Şarjın çabuk bitmesinin bir diğer nedeni ise 3g'nin açık bırakılması kullanmıyorsanız kapatın :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
eyw hocam saol bilgileri için yani bnm demek istediğim galaxy w için paylaştıınız jelly bean romu bu ıcs romundan daha stabilmi acaba onu yuklememi önerirmisiniz bde hocam telefon ha bbire kapanıp duruo ne yapmalıyım

ics daha iyi.Bende çözemedim kapanma sorununu.Birdenbire kapanıyor benim telefonumda.Orjinal rom yükledim yine aynı sorun.Cm9 Cm10 yükledim yine aynı sorun.Yakın zamanda garantiye vermeyi düşünüyorum.Bence sizde orjinal rom atıp garantiye verin.

- - - Eklendi - - -

Hocam cm9 u yüklediğimde güç tuşuyla kilit moduna alıyorum sonra açıyorum alttaki tuşların ışığı yanıyor ekran gelmiyor sonra kapanıyor telefon. Ondan mecburi cm10 kullanıyorum. Nedir sorun ya cm9rc2 kullanmak istiyorum ama olmuyor :/

Daha önceki sürümlerde benimde yaşadığım sorunlardan biriydi.Sanırım alpha5te böyle bir sorun vardı.Telefon kilitleniyordu.Ama şuan böyle bir sorun yok.Tamamen formatlayıp baştan yüklemeyi deneyin.

blackcat67

blackcat67

Üye
telefonun birden bire kapanması ne zamandan beri var acaba cm9-cm10 telefonları bozuyormu ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Bence garantden önce fornat system baya bir temizlik yapın sd kartı felqn biçimlendirin özellekle çünkü bu tür hatalar genelde.eski dosyalardan yada programlardan kalan doaylardan kaynaklanıyor

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
son 1-2 haftadır oluyor.Şarjı bitmeden biranda kapanıyor tekrar açmaya çalışınca şarj yok diyor.Daha sonra pili çıkarıp bir süre bekledikten sonra açılıyor yine şarj dolu gözüküyor.CM9 yada 10dan kaynaklı değil buna eminim çünkü stock romdada denedim ondada oluyor.

- - - Eklendi - - -

Garantiden başka çözüm bulabilirsem paylaşırım.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Pardon ben sorunu başka bir şey zannaytim sadık hocam acil gaarantiyr yollayın o zaman

remix_31

remix_31

Üye
Romu yeniden yüklemeyi deneyin işe yaracaktır.Xda forumundada uzun süredir bundan şikayetçi olanlar var.Bazı kişilerde yapıyor.

- - - Eklendi - - -

Cm9rc2+yoonkernel1.5+Lazeroid2.5

- - - Eklendi - - -

Cm9rc2+yoonkernel1.5+Lazeroid2.5

- - - Eklendi - - -

Sprit fm başka bir sürümünü bulup yüklemeyi deneyin.
Sprit fm lite yi yükledim yine aynı hata :(

metaldeath

Üye
teşekkürler dogukangncti dediklerini yaptım bakalım neler değişecek :) ayrıca 3g kullanımı şarjı çok tüketiyo biliyorum ancak 2.3.6 yüklüyken de 24 saat açıktı 3g bu kadar çok kullanmıyordu belki prop'dan ayarlanıyordur o da?

napolno

Üye
Yedekledigim oma nasil donerim acil yardimmm

- - - Eklendi - - -

Sadikhocam yedeğim sd kart yuzunden silindi yani sd kart okunmuyodu bende bicimlendirdim felan silinmis pc ye gecemem acaba baska bir yol yokmudur!

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
odin olmadan geri dönmek için yedeğe ihtiyacınız var.Eğer yedeğinizi yoksa geri dönemezsiniz.

brksrtglu

Üye
Sadık kardeşim derdimi şöyle anlatayım şimdi ben nesrn ile konuştum aynı ondaki sorun vardı bende ama ben onun izlediği yolu izleidm kendim halledemedim. Ben en başta odin telefonumu görmedi diye direk yedek filan almadan güncellemeyi yükledim. Ondan sonra google play store çalışmadı ve usb bağlayınca pc telefonu görmedi. Şimdi rom manager yükledim telefonuma bundan sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum odin hala telefonumu görmüyor ne yapmam lazım bana tarif ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

napolno

Üye
Sadikhocam bu odin ile yuklemeyi uzun ca anlatabilirmisibiz hangi islemleri yapip pc ye baglayacagiz acil yardim lutfen

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ya sizi anlamıyorum.O kadar videolu anlatım var ana sayfada hala yapamıyorsunuz.Olmasa niye yok dersiniz oluncada izlemezsiniz.Odinden bu romu yükleyemezsiniz.Odinden sadece cwm yükleniyor.Bunun içinde zaten yedek alma falan olayları olmaz.Recoveryi yedekleyemezsiniz.CWM yedek almak için değil romu yüklemek için gerekli.Eğer yazıları okumadıysanız cwm ne anlamadıysanız bile videodaki recovery menüsü ile sizdekinin farklı olması hiç kafanızı karıştırmadı mı?? Ben bidaha burda romu yükleyemiyorum nasıl yüklerim tarzında soru cevaplamayacağım sorusu olan varsa başka yerde başkasına sorsun.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
erdi_s

erdi_s

Üye
Görmezlikten gel üstad :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
15 tatilin son haftası felan yeni sürüm gelsede sevinsek yahu valla bekle bekle öldüm hergün konuya bakıyorum :(

blackcat67

blackcat67

Üye
Ali58_58

Ali58_58

Üye
Sen hergün bakıyon ben her dakika arco yapsa bi süpriz :D
her dakika bakıp zamanınızı boşa tüketmeyin şu an için size söyleyim garanti bir hafta yeni sürüm yok hatta bir ayda olabilir ama ondan sonra cm9 bitmiş cm10 beta veya rc olabilir ve cm 10.1 çıkar kamera yapılsa süreç hızlanacak çünkü arco kernele zaman ayırmak yerine sadece cm 10.1 ve cm10la uğraşacakki bu iki yazılım birbirine çok benzediği için arco bir romla uğraşmış gibi olucak bence yüksek ihtimal zaten cm 10 ve 10.1 aynı zamanda stable sürüme geçer ben cm10 bekliyorum acayip stabil ve akıcı

knight97

knight97

Üye
her dakika bakıp zamanınızı boşa tüketmeyin şu an için size söyleyim garanti bir hafta yeni sürüm yok hatta bir ayda olabilir ama ondan sonra cm9 bitmiş cm10 beta veya rc olabilir ve cm 10.1 çıkar kamera yapılsa süreç hızlanacak çünkü arco kernele zaman ayırmak yerine sadece cm 10.1 ve cm10la uğraşacakki bu iki yazılım birbirine çok benzediği için arco bir romla uğraşmış gibi olucak bence yüksek ihtimal zaten cm 10 ve 10.1 aynı zamanda stable sürüme geçer ben cm10 bekliyorum acayip stabil ve akıcı

Ali kardes ben hic kullanmadım daha cm10 akıcılıgını bilmiyorum ama umarım cm9 dan daha 'performansli ve stabil' olur kısa zamanda.

Üst Alt