Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
S motion çalışmıyor galiba ? Ekranı elinle kapat falan ?

Çok deneme fırsatım olmadı çoğu özelliği çalışıyordu direk arama vs. Arkadaşın telefonuydu zaten güncelleyememiş ben güncelledim.

- - - Eklendi - - -

kardeşim içinden bir sürü dosya çıktı nasıl odinden flashlayacağım bu test romunu ? nasıl yaptın açıklarmısın :)

- - - Eklendi - - -

Türkçe dil desteği var mı ayrıca sim kart servisleri çalışıyor mu ?

Biraz geç oldu ama yeni gördüm. :) Yüklemişsin zaten.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Çok deneme fırsatım olmadı çoğu özelliği çalışıyordu direk arama vs. Arkadaşın telefonuydu zaten güncelleyememiş ben güncelledim.

- - - Eklendi - - -

Biraz geç oldu ama yeni gördüm. :) Yüklemişsin zaten.

Onlar zaten vardı heralde. Yada ben bayadır test kullanıyorum alışkınım. Stock rom daki herşey çalışıyor. Sonradan eklediğim s-motionlar çalışmıyor. Ekran görüntüsü almak. Ekranı elinle kapatmak.

bkyz

Üye
Onlar zaten vardı heralde. Yada ben bayadır test kullanıyorum alışkınım. Stock rom daki herşey çalışıyor. Sonradan eklediğim s-motionlar çalışmıyor. Ekran görüntüsü almak. Ekranı elinle kapatmak.

Orjinal romu mu bekliyim.yoksa sizinti jb yi yukliyim cok sorun cikiyor bu sizinti jb de onin icin cesaret edemiyorum... Ne yapmayalim bu goruntusunden sikildim s2 nin...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Orjinal romu mu bekliyim.yoksa sizinti jb yi yukliyim cok sorun cikiyor bu sizinti jb de onin icin cesaret edemiyorum... Ne yapmayalim bu goruntusunden sikildim s2 nin...

Kur sızıntıyı. Sadece kilit ekranında takılma sorunu oluyor. Belki şarj da daha az gidiyor olabilir . Bende tek sorun kilit ekranı

avcitalip

avcitalip

Üye
Kur sızıntıyı. Sadece kilit ekranında takılma sorunu oluyor. Belki şarj da daha az gidiyor olabilir . Bende tek sorun kilit ekranı

aynen,kardeşimin s2'sine kurduk telefon süper oldu tek sorun kilit ekranı

s2 kullanıcılarına şiddetle sızıntı romu tavsiye ediyorum galaxy s2 antutu benchmark'ta 1200'lerde puan aldı s3 4.1.2 de bile 1600 ü zor görüyordu :evet: şiddetle tavsiye ediyorum telefonunuz 4.1.1 yazılımına sahip galaxy s3 gibi oluyor :evet: sanırım resmi romda geri kalan multiwindow'u falanda eklerler :ehe

bkyz

Üye

aynen,kardeşimin s2'sine kurduk telefon süper oldu tek sorun kilit ekranı

s2 kullanıcılarına şiddetle sızıntı romu tavsiye ediyorum galaxy s2 antutu benchmark'ta 1200'lerde puan aldı s3 4.1.2 de bile 1600 ü zor görüyordu :evet: şiddetle tavsiye ediyorum telefonunuz 4.1.1 yazılımına sahip galaxy s3 gibi oluyor :evet: sanırım resmi romda geri kalan multiwindow'u falanda eklerler :ehe

Kilit ekranindaki sorun nedir ve bana link atarmisin romun

avcitalip

avcitalip

Üye
Kilit ekranindaki sorun nedir ve bana link atarmisin romun

orada bir bug oluşmuş,bazen kilit tuşuna basıyorsunuz ama ekran işlemiyor kilit tuşuna bir kere daha basıyorsunuz ekran kapanıyor bir daha kilit tuşuna basıyorsunuz bu sefer çalışıyor :evet: zaten tek bugda bu onun haricinde herşey düzgün çalışıyor telefon s3 gibi oluyor ama bir tek bugdan dolayıda bu rom köşeye atılamaz bence çünki eski yazılımdan çok çok daha iyi oluyor 4.1.1 JB Galaxy SIII'le yazılımsal anlamda aynı özelliklerde oluyorlar :evet:

Kurulum :

Yükleme Adımları
1- Odin Programını açıyoruz
2- Re-Partition bölümünü işaretliyoruz
3- Pit yazısına tıklayarak. Bilgisayarımızda bulunan Ext4.pit dosyasını seçiyoruz
4- PDA yazısına tıklıyoruz. Bilgisayarımızda bulunan CODE ile başlayan dosyayı seçiyoruz
5- PHONE yazısına tıklıyoruz. Bilgiyarımızda bulunan MODEM ile başlayan dosyayı seçiyoruz
6- CSC yazısına tıklıyoruz. Bilgisayarımızda bulunan CSC ile başlayan dosyayı seçiyoruz
7- Telefonunuzu download moduna alıyoruz ve usb kablo ile bilgisayara bağlıyoruz
8- ID:COM yazan bölümün altında ki boş pencere SARI renk olunca START butonuna basıyoruz.
bunları yapıyosun 2 pit dosyası var ama 32gb ve 16 gb lık telefonun muhtemelen 16gigabyte hafısaya sahiptir

buyrun link :

kurulumdan sonra telefonunuz açılmazsa bataryayı çıkartıp takarak home+ses açma+güç tuşuna basarak recovery moduna giriniz ardından ses tuşlarıyla aşağı yukarı hareket ederek wipe data ve wipe cache işlemlemlerini güç tuşuna basarak yapınız son olarak ise en üstteki reboot'a basarak sistemi yeniden başlatınız telefonunuz sıfırlanmış ve stabil bir şekilde açılacaktır :evet: telefonunuz açılsa bile bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim ICS kalıntılarını temizleyerek telefonu rahatlatmış olursunuz :oke:

- - - Eklendi - - -

kurulumla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum bilmeyen yüklemesin,cihazınız brick olabilir :evet: ama talimatları düzgün okursanız ve romu yüklerken elektrik kesintisi falan olmazsa rom %99,9 ihtimalle kurulacaktır :evet:

- - - Eklendi - - -

Bir beğeniyi çok görmeyin teşekkür etmek için beğen butonuna basın :oke:

• Beğen
Tepkiler: aşikar53
aşikar53

aşikar53

Üye
kardeşim bunun torrent olanı yokmu bole dokuZ SAATTE inmiyor veya başka br seçenek :)

tesekkürler

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
orada bir bug oluşmuş,bazen kilit tuşuna basıyorsunuz ama ekran işlemiyor kilit tuşuna bir kere daha basıyorsunuz ekran kapanıyor bir daha kilit tuşuna basıyorsunuz bu sefer çalışıyor :evet: zaten tek bugda bu onun haricinde herşey düzgün çalışıyor telefon s3 gibi oluyor ama bir tek bugdan dolayıda bu rom köşeye atılamaz bence çünki eski yazılımdan çok çok daha iyi oluyor 4.1.1 JB Galaxy SIII'le yazılımsal anlamda aynı özelliklerde oluyorlar.

S3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?

- - - Eklendi - - -

S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..

CWM Download http://dl.dropbox.com/u/34053267/CWM.zip

Ripple Download http://www.mediafire.com/?is3iic7htzp0gmz

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
S3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?

- - - Eklendi - - -

S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..

CWM Download

Ripple Download

Uzman Detected :ehe :D :D

:tşk: :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Zonguldak'ın neresindensin ? :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ulan ne yazılımmış. Bi gelemedi.

ses032

Üye
selam arkadaşlar bende test sürümü kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ama
bluetooth kulaklık la müzik dinliyorum amaaaa konuşma yapamıyorum bu sorunu çözen varmı test sürüm başka hiç bir sorunla karşılaşmadım
:)

avcitalip

avcitalip

Üye
Kurulu ki zaten. Ben stock rom taraftarıyım.

aynen,daha çok özellik var performans için bence bunca özellikten vazgeçmeye değmez :evet:

- - - Eklendi - - -

selam arkadaşlar bende test sürümü kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ama
bluetooth kulaklık la müzik dinliyorum amaaaa konuşma yapamıyorum bu sorunu çözen varmı test sürüm başka hiç bir sorunla karşılaşmadım
:)

bluetooth kulaklık kullanmıyorum,bu test sürümü buna şükür :) resmi sürüm gelince düzelir biraz idare et bence bir bluetooth kulaklık için bunca özellikten vazgeçilmemeli :evet:

ses032

Üye
doğru özellikler süper ama bu orjinali de bi çıkamadı bekle bekle multi window falan var benimkinde herşey çok güzel ama işte birtek bluetooth kulaklık sorun o da olsa süper olacak :)
çözümü bilen varsa flash la falan iyi olurdu teşekkürler

calypso16

calypso16

Üye
benim telefon kilit ekranında donuyor bazen,tuş kilidi ile kapayıp takrar açınca açılıyor

Üst Alt