[INdT] Snowshoe v0.2.4 MeeGo Harmattan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
güncellemesini yaptınmı kardeşim

fLuke!

fLuke!

Üye
yapıncada çalışmıyo yapmayıncada.benim repo 44 kb yüklüyo sorun o sanırım.neyse şimdi sildim hepsini daha sonra denicem.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dosya yöneticisinden de sil artıklarını onlardan yapıyor olabilir ben tekrar yükledim biri 608kb digeri 1.5mb

fLuke!

fLuke!

Üye
artık bulamadım fileboxta

dawid

dawid

Üye
Teşekkürler Yükledim güncelledim güzel hızlı fakat tuşlar tam stabil değil ileride iyi olur bu haliylede başarılı

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazılarınızda çalışmamasının nedeni sanırım qt5'in son sürümünden kaynaklı. Bir alt sürümü bulursam paylaşacağım bu arada güncellemeden kasıt nedir ben güncelleme yaptığımı hatırlamıyorum

fLuke!

fLuke!

Üye
0.2.6 ya güncellemesi var

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5694089' Alıntı:

yüklemiş oldugun dosyaları kasdetmiştim
tmm:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bazılarınızda çalışmamasının nedeni sanırım qt5'in son sürümünden kaynaklı. Bir alt sürümü bulursam paylaşacağım bu arada güncellemeden kasıt nedir ben güncelleme yaptığımı hatırlamıyorum
Uygulamaları yönet'ten güncellemeleri kontrol edersen görürsün Serdar,biliyorsun sanıyordum :)

fLuke!

fLuke!

Üye
bişey sorabilir miyim acaba opt/qt5 klasörü sizde varsa upload edebilirmisiniz?:)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5694192' Alıntı:

Uygulamaları yönet'ten güncellemeleri kontrol edersen görürsün Serdar,biliyorsun sanıyordum :)
bende kendisi otomatik olarak bulurdu da bulmayınca şaşırdım bakarım şimdi.

- - - Eklendi - - -

bişey sorabilir miyim acaba opt/qt5 klasörü sizde varsa upload edebilirmisiniz?:)
ben bakayım hemen.

- - - Eklendi - - -

dosyalar toplam 120 mb. bu olduğuna emin misin?

fLuke!

fLuke!

Üye

bende kendisi otomatik olarak bulurdu da bulmayınca şaşırdım bakarım şimdi.

- - - Eklendi - - -

ben bakayım hemen.

- - - Eklendi - - -

dosyalar toplam 120 mb. bu olduğuna emin misin?

Boyutunu bilmiyorum bugün yüklemek için bir kaç yol daha denedim olmadı sanırım opt/qt5 klasörü evet.:)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Boyutunu bilmiyorum bugün yüklemek için bir kaç yol daha denedim olmadı sanırım opt/qt5 klasörü evet.:)

tamam, rarlayınca boyutu bir hayli düştü anlaşılan tüm qt kütüphanesi bu. şimdi dropbox'a yüklüyorum, benim dosyalar işine yarar umarım. :)

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
buyrun:

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
O ne ya 120 mb'mı?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5694659' Alıntı:
O ne ya 120 mb'mı?

yüklemede inen paket vardı ya abi bu o. açılınca 120 mb oluyormuş meğer. rarlayınca 37 mb oldu. :D

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5694192' Alıntı:

abi direk 0.2.6 sürümünü kurmuşum ben sürümüne baktım şimdi snowshoe'un. güncelleme gözükmemesi bu yüzden. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
biz niye yükleyemedik direk acep telden yükledigimiz içinmi? Bide bazı butonlar görev yapmıyor seçenek ve paylaşım butonları sanırım sende de öylemi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ya iyi hoş ta bi kaç hareketten sonra donuyor, bağlantı da hata veriyor, foruma giriş bile yapamadım, eksiği yok, çook eksiği var, nerdeyse kullanılamıyor, en yakın zamanda büyük bi güncelleme gelmesi şart.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Ya iyi hoş ta bi kaç hareketten sonra donuyor, bağlantı da hata veriyor, foruma giriş bile yapamadım, eksiği yok, çook eksiği var, nerdeyse kullanılamıyor, en yakın zamanda büyük bi güncelleme gelmesi şart.

donma sorununu sayfayı yeniden yükleyerek aşabilirsin ama katılıyorum eksiği çok.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5694766' Alıntı:
biz niye yükleyemedik direk acep telden yükledigimiz içinmi? Bide bazı butonlar görev yapmıyor seçenek ve paylaşım butonları sanırım sende de öylemi
evet abi bu seçenekler çalışmıyor zaten henüz beta bile değil bu sürümler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...