Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

bydermen

Üye
valla üstad bende anlamadım. bu ne kodu ise bizde yapalım.. hepsi tr den alınma hepsi güncelleme yaptı.. en son Eşime yıl başı hediyesi aldım,

2 ocakta bu ne yapıyor birşey indiriyor diye bana getirdi telefonu baktım güncelleme alıyordu.

peki ayarlardan bakınca 4.1.2 mi görünüyor. Valla sammobile dan kontrol ediyorum Tr için henüz çıkmadı ama istersen odin ile başka bi ülkenin 4.1.2 sürümünü indirip yükleyebilirsin. yada önce bi *#272*imei# yap bak bakalım tur mu işaretli yoksa başka bişey bide diğer cihazlardan bak aynı kodla onlarda neyse kendi telinide aynı ülke kodunu sec ve okeyle gelir güncelleme verilerini yedekle ama sıfırlanıyor aynı zamanda cihazın. Ama orjinal kalsın tr romunda dersen bekle bi kaç güne gelecek zaten :)

bytllh

bytllh

Üye
s3 almayı düşünüyordum ama bazı forum sitelerine yazılanlara bakınca biraz çekimser kaldım almakta. Teknik servis hiç ilgilenmiyor, konuşurken ses iletilmiyor, ekran hemen bozuluyor renkler karışıyor kesinlikle almayın diyenler var. ben kullanmadığım için tam bilemiyorum.
sizde nasıl böyle şeyler oluyor mu?

newguard

newguard

Üye
s3 almayı düşünüyordum ama bazı forum sitelerine yazılanlara bakınca biraz çekimser kaldım almakta. Teknik servis hiç ilgilenmiyor, konuşurken ses iletilmiyor, ekran hemen bozuluyor renkler karışıyor kesinlikle almayın diyenler var. ben kullanmadığım için tam bilemiyorum.
sizde nasıl böyle şeyler oluyor mu?

yazdıklarının hiç biri bende yok problemsiz diyebilirim :)

xrayfc

Üye
araştırma şansım olmadı arkadaşlar s3 kendilığinden kapandı açılmıyor fikri olan varmı

ralmaz

Üye
alalı üç gün oluyor. ama şimdiden hafıza kartına program kurmaması beni deli etti. kendi hafızasını sd kart şeklinde görüyor ya, samsungcular bunu niye böyle yapmış anlayamadım. madem öyle yapacaktın hafıza kartı girişini koymaya niye gerek duydun. son iki cümleyi üç gündür tekrarlıyorum. bunu haricinde güzel bir telefon. ha bir de oyun oynarken ekranın kararmasına sinir oluyorum. illaki ekrana dokunmak gerekiyor. yahu dokunmak istemiyorum, araba fren yapıyor yavaşlıyor. yokmu bunu oyunlar çalıştığında devre dışı bırakacak bi özellik veya program.

boztoprak71

Üye
selamlar. titanyum grisi ile aranızdayım arkadaşlar.

archmage

Üye
ya tum sesler kapali oldugu halde uygulamalar ve ekran gecislerine dokundugumda hala ses gelmekte anlamadim ses de o kadar sinir bozucu gelmeye basladi artik telefonu duvara carpasim geliyor yardim lutfen

- - - Eklendi - - -

ya tum sesler kapali oldugu halde uygulamalar ve ekran gecislerine dokundugumda hala ses gelmekte anlamadim ses de o kadar sinir bozucu gelmeye basladi artik telefonu duvara carpasim geliyor yardim lutfen
sorunu cozdum galaxy s3 dandelion duvar kagidi yuklemistim kaldirdim kurtuldum :)

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Ya beyler sarj sizde de cabuk bitiyor mu?

secret1907

Üye
benide ekleyin çakıl mavisi s3 :)

cavit63

cavit63

Üye
Benide ekleyin kahverengi 32 gb

by_van_helsing

Üye
Arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim fakat ithalat garantili almayı düşünüyorum. Koyuncu elektronik samsung'un distrübitörlerinden biri ve orada çalışan teknisyenlerden biri benim tanıdığım bir arkadaşım acaba telefonda herhangi bir problem olduğu zaman oraya gönderip(tanıdığım kişiye) bu arızayı garantili gibi halledebilir mi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

delicoban03

Üye
benide ekle kardeş :)

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Telefonum titresimde fakat mesaj geldiginde titremiyor nasil duzeltebilirim cok kurcaladim ama bulamsdim

SemihGUNES

Üye
Telefonum titresimde fakat mesaj geldiginde titremiyor nasil duzeltebilirim cok kurcaladim ama bulamsdim

Mesajlar bölümüne girip ayarlara gir ses seçeneklerinin altında titreşim açıp kapatabiliyorsun.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Telefondaki sıkıntılarımı söyleyim almak isteyenler bilgilensin hatam varsa bilenler söylesin :)

1) Sarj büyük bir sorun
2) Telefonda bazen aniden renkler soluklaşıyor kapatıp açınca düzeliyor
3) Benim mesaj bölümüm sıkıntılı. şöyleki karsı tarafın attığı mesaj yarım saat sonra yeni gelmiş gibi "Tekrarlanıyor".
4) Telefon aniden kendinden geçiyor hiç bişey yapamıyorum ancak bataryayı söküp takınca kendine geliyor.
5) Hız konusunda aniden yavaşlıyor bildiğiniz kaplumbağa hızına dönüşüyor buda beni deli eden bir unsur.

shervin94

Üye
mermer beyazi 32 gb :)

caplain

Üye
mrb arkadaslarrr
s3 kullanıcısıyım şöyle bir sorunum var: telefonu sarj ettkten sona %100 dolduktan sonra %80 e kadar cok hızlı tukeniyor 80den sona normal haline dönüyor bunun nedeni nedir acaba

Üst Alt