Lg E612 L5

Sponsorlu Bağlantılar

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
ohoo 2 gb olan telefon hafızası doldu zaten arkadaşım :) o yüzden de kasılmaların fazla oluyordur söyleyeyim dedim ;)
ama 2gb lık bi doluluk yokki hepsi düşük :/ ee ne yüklücem kasılmasın diye bişey yüklemiyim mi :D sorun yok öyle bariz değil arada zaten ama genede hızlı ya :/

bnerdem

bnerdem

Üye
ama 2gb lık bi doluluk yokki hepsi düşük :/ ee ne yüklücem kasılmasın diye bişey yüklemiyim mi :D sorun yok öyle bariz değil arada zaten ama genede hızlı ya :/
yok şaka bi yana hafızası dolmasa da arkaplan da çalıştığı için telefon verimini düşürüyo. yoksa istediğini yükle yahu :) yinede hızlı ve güzel telefon ;)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
yok şaka bi yana hafızası dolmasa da arkaplan da çalıştığı için telefon verimini düşürüyo. yoksa istediğini yükle yahu :) yinede hızlı ve güzel telefon ;)
yaşa sağol ya :D :D

bnerdem

bnerdem

Üye
aynı telefonu kullanıyoruz istesem de kötüleyemem :P

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
bnerdem

bnerdem

Üye
bende de plastik olanlardan var 3'lü ekran filmi de cabası :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
bende de plastik olanlardan var 3'lü ekran filmi de cabası :)
bende bundan aldım :D güzel oldu :D :D dediğin gibi 3 jelatin aldım ama yaptırmadım onu almadan önce uyarlama yaptım param boşa gitmesin diye bekliyorum 1 ay sonra kendi jelatinini yaptırcam da ben aslında mat istiyodumm :(

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
bende bundan aldım :D güzel oldu :D :D dediğin gibi 3 jelatin aldım ama yaptırmadım onu almadan önce uyarlama yaptım param boşa gitmesin diye bekliyorum 1 ay sonra kendi jelatinini yaptırcam da ben aslında mat istiyodumm :(

Çok iyiymiş bu :) Çok beğendim :) ne kadar ? :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyiymiş bu :) Çok beğendim :) ne kadar ? :)

valla bu ve 3 jelatin 18 tlydi :D bizim buralarda çok aradım bırak kılıfı jelatin yoktu adamlar diyo ki türkiyenin hiç biyerinde bulamazsınız diyordu allahım :D son care internetten aldım bnde site ismi vermek istemiyorum birkaç önerilen bilindik bir site diyim :)

clower

Üye
Bende samsunda telefona göre jelatin bulamadım adam en son kesti biçti yapıştırdı bi tane şimdilik yeter, internetten alıcam bi o seçenek kaldı :D o değil telefon kasılması normal 800 mhz işlemci var onun dışında kusursuz benim için tabi bide uygulamaları sd kartta taşıyabilseydik iyi olurdu :) bi oyun yüklüyorum doluyo zaten kendi hafızası Nfs most wanted 2013 yükledim hafızayı kapladı :D

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Bende samsunda telefona göre jelatin bulamadım adam en son kesti biçti yapıştırdı bi tane şimdilik yeter, internetten alıcam bi o seçenek kaldı :D o değil telefon kasılması normal 800 mhz işlemci var onun dışında kusursuz benim için tabi bide uygulamaları sd kartta taşıyabilseydik iyi olurdu :) bi oyun yüklüyorum doluyo zaten kendi hafızası Nfs most wanted 2013 yükledim hafızayı kapladı :D

bende baya oyun var şuan:D kafama göre silip yüklüyorum ya :D :D benimde uyarlama yapıldı internetten sipariş ettim kapla 3 jelatin geldi 18 tl'ye aldım ortalama öyle zaten tavsiye ederim uygulama taşıma evet sorun da zaten kartım 2gb :D :D dolu taşınsada taşıyamam en iyi 8 ya d a 16gb almak :D

clower

Üye
aynen başka çare yok filmi müziği resmi karta yüklerim :) Oyumlarıda bi oyun yükler bitirip siler diğerini yüklerim :D başka seçenek yok :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
aynen başka çare yok filmi müziği resmi karta yüklerim :) Oyumlarıda bi oyun yükler bitirip siler diğerini yüklerim :D başka seçenek yok :)
Yaannii :D ya zaten seçenek yok oyunlara bakıyorum iyi olanlar hep ücretli zaten :D bazıları iyi ve ücretsiz o da belli başlı programlarr

clower

Üye
ücretli olanların apk dosyasını indir wirelessle download yapıyo sd dosyasını. zaten sitede adroid forumunda var sağolsunlar :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
ücretli olanların apk dosyasını indir wirelessle download yapıyo sd dosyasını. zaten sitede adroid forumunda var sağolsunlar :)

öyle yapınca bişey çıkıyo ona basınca google play store çıkıyo yapamadım ya :(