Lg E612 L5

Sponsorlu Bağlantılar

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Lg E612 L5
Merhabalarr yine beenn :) ya bu duvar kağıdını ayarlarken enlemesine ayarlıyor ya ona bi çare yok mu acabaa ? Boylamasını resimler koyamıyorum programı var biliyorum ama belki ayarı vardır diye soruyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimmm :)

mucahid2004

Üye
Arkadaşım aynı telefonu kullanıyoruz sanırım uygulamaları nasıl sd karta taşıyorsun acaba

technoshark

technoshark

Üye
PİCSPEED diye bir uygulama var google markette onu indirirsen işine yarar sanırım :)

Uygulamaları SD karta taşımak için root etmen gerekir.

mucahid2004

Üye
Sen root mu ettin ettiysen nasıl olduğu bildiren link yollarmısın

technoshark

technoshark

Üye
Bir tane karta taşı uygulaması var aslında, root olayını yapacaksın da L5 için root çıkmadı sanırım.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım aynı telefonu kullanıyoruz sanırım uygulamaları nasıl sd karta taşıyorsun acaba
ben bi tek resimlerimi taşılabildim arkadaşım yardımcı olamıcam galibaaa

- - - Eklendi - - -

PİCSPEED diye bir uygulama var google markette onu indirirsen işine yarar sanırım :)

Uygulamaları SD karta taşımak için root etmen gerekir.

ya ama o uygulamada duvar kağıtları var ben kendi resmimi yapmak istiyorum onun için programm

Ocean258

Ocean258

Üye
Google play da bir sürü bu işi yapan uygulama var araştırın bulursunuz.

technoshark

technoshark

Üye
ben bi tek resimlerimi taşılabildim arkadaşım yardımcı olamıcam galibaaa

- - - Eklendi - - -

ya ama o uygulamada duvar kağıtları var ben kendi resmimi yapmak istiyorum onun için programm

Tamam ama o program sayesinde kendi resimlerinizde tam ekran yapabiliyorsunuz duvar kağıdı olarak.. ben bunu kullanıyorum.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ama o program sayesinde kendi resimlerinizde tam ekran yapabiliyorsunuz duvar kağıdı olarak.. ben bunu kullanıyorum.

Aaa tamam tamam şimdi anladım yaptım oldu meğer resime girip ayarlama ayarlarından o programı seçiyormuşuz ama ben buna benzer bir uygulama indirdim o da güzel çok teşekkür ederimm :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Aynen öyle (: Rica ederim olmasına sevindim :D
Bu arada telefondan memnun musunuz ? kaç paraya almıştınız ?

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle (: Rica ederim olmasına sevindim :D
Bu arada telefondan memnun musunuz ? kaç paraya almıştınız ?
babam hediye olarak aldı :) ne kadar bilmiyorum ya ortalama aynı fiyattır heralde memnunum memnunum aslında kamera çok önemliydi pek iyi değil ama onu prof makine alarak giderirsem pek bi sıkıntım kalmıcak :D Kılıf filanda bulmak zor ya internetten aldım ben 3 jelatinle birlikte onun haricindeeeee :D memnunum iyi yani işimi görüyo eski kullandığım telefonu birbilseniz bu yanında gani kalır :D
Ha aslında tek sorunum hafif kasılmalar o da sanırsamm hafıza kartım 2lik 100 küsür müzik 3000 tane resim var ondan sanırım ya :D bi tonda video :(

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
babam hediye olarak aldı :) ne kadar bilmiyorum ya ortalama aynı fiyattır heralde memnunum memnunum aslında kamera çok önemliydi pek iyi değil ama onu prof makine alarak giderirsem pek bi sıkıntım kalmıcak :D Kılıf filanda bulmak zor ya internetten aldım ben 3 jelatinle birlikte onun haricindeeeee :D memnunum iyi yani işimi görüyo eski kullandığım telefonu birbilseniz bu yanında gani kalır :D
Ha aslında tek sorunum hafif kasılmalar o da sanırsamm hafıza kartım 2lik 100 küsür müzik 3000 tane resim var ondan sanırım ya :D bi tonda video :(

prof kamera mı :) Naptın sen :)

Ufaktan kasılmalar oyundan kaynaklımı oluyor yoksa wi-fi ve 3G açıkken mi oluyor ? Ama dediğin gibi yüklü miktardaki uygulama ve resimlerden olabilir :D

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
prof kamera mı :) Naptın sen :)

Ufaktan kasılmalar oyundan kaynaklımı oluyor yoksa wi-fi ve 3G açıkken mi oluyor ? Ama dediğin gibi yüklü miktardaki uygulama ve resimlerden olabilir :D

oyundan kaynaklı değil telefonum bayağı dolu yani hafıza kartım :( oyun oynarken wifi ile paket veri kullanmayı kapatıyorum o zaman kasılmıyor yani öyle böyle değil 40 video varsa 3000 resim var artı 100den fazla müzik biraz fazla yeni hafıza kartı almak gerekk :D

technoshark

technoshark

Üye
oyundan kaynaklı değil telefonum bayağı dolu yani hafıza kartım :( oyun oynarken wifi ile paket veri kullanmayı kapatıyorum o zaman kasılmıyor yani öyle böyle değil 40 video varsa 3000 resim var artı 100den fazla müzik biraz fazla yeni hafıza kartı almak gerekk :D

Aynen görünen o , sen kendine yeni bir hafıza kartı alman lazım, yada box.com sitesinden kendine bi 50 gb alan al :D oraya upload et resimlerini falan bakmak istediğinde oradan çekersin :D hafıza kartında boş kalmış olur :P

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Aynen görünen o , sen kendine yeni bir hafıza kartı alman lazım, yada box.com sitesinden kendine bi 50 gb alan al :D oraya upload et resimlerini falan bakmak istediğinde oradan çekersin :D hafıza kartında boş kalmış olur :P

ben anlamam upload filan :D atamam illa gözümün önünde olcak :D yeni alayım benn :D var mı bildiğin indirimli bi yerr ?? ama iyi bi marka olsurnn

technoshark

technoshark

Üye
fiyatlar çok değişik ya adamlar kingston satıyorlar 4 gb 15 tl ye :) 8 gb teknosa 'da 35 tl ;) bunu en iyi sen takip edebilirsin :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ne demek :) Kullandığın uygulamalar nelerdir. Telefonunda olmazsa olmaz olan ? :D
Whatsapp, facebook, facebook messenger, Resim efekti, pixlr o-matic, instagram, twitter, opera mini,temple run, shoot bubble, subway surf , backgrounds HD, polis telsizi, dr web light, el feneri,sahibinden, powercam, battery :D
Benim olmazsa olmazım: Facebook, instagram, whatsapp, battery(%kaç şarj kaldığını gösteriyor) arada da olsa resim efekti(türklerin yaptığı)pixlr o-matic, ekran içinde backgrounds HD :D :D

bnerdem

bnerdem

Üye
Whatsapp, facebook, facebook messenger, Resim efekti, pixlr o-matic, instagram, twitter, opera mini,temple run, shoot bubble, subway surf , backgrounds HD, polis telsizi, dr web light, el feneri,sahibinden, powercam, battery :D
Benim olmazsa olmazım: Facebook, instagram, whatsapp, battery(%kaç şarj kaldığını gösteriyor) arada da olsa resim efekti(türklerin yaptığı)pixlr o-matic, ekran içinde backgrounds HD :D :D
ohoo 2 gb olan telefon hafızası doldu zaten arkadaşım :) o yüzden de kasılmaların fazla oluyordur söyleyeyim dedim ;)