Ubuntu Phone Nokia N9 'u Örnek Almış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Telefonuma MeeGo kurup swypeı yaşayamadım ama Ubuntu ile yaşayacağım sanırım :)

pRime.

pRime.

Üye
bu arada arkadaşlar yavaş yavaş güzel haberler alıyoruz, az önce jolla facebook sayfasında ubuntu ile ortak API'leri kullanacaklarını söyledi yani rekabetten çok ortak bir çalışma göreceğiz gibi. :)

PriZm

PriZm

Üye
Google da el atsa bari :zzz:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşlar yavaş yavaş güzel haberler alıyoruz, az önce jolla facebook sayfasında ubuntu ile ortak API'leri kullanacaklarını söyledi yani rekabetten çok ortak bir çalışma göreceğiz gibi. :)

umarım güzel şeyler ortaya çıkar. android'e hiç ısınamadım ama ubuntu çıkınca muhtemelen alırım bir tane.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bu ne demek yani?Yeni MeeGo'ya ne kazandırır?

fLuke!

fLuke!

Üye
Jolla bize ne kazandırabilir peki?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Güzeel :eller:

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Ubuntu bu yıl sonunda cihazlar için kodlarını yayınlar ama çok bir şey beklememek lazım gelecek yılın ikinci çeyreğinde tam anlamıyla yani bugsuz bir şekilde oturmuş sistemle çok yakışıklı olur
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ubuntu sistemine aşık oldum diyebilirim benim için ikinci MeeGo olur sırf şu yenilikler için vazgeçemiyorum N9 umdan..

pRime.

pRime.

Üye
düzgün bir sürüm yayınlandığında muhtemelen n9'a da portlanır.

PriZm

PriZm

Üye
E biz kalkalım o zaman madem Ubuntu SGS e gelmeyecek :zzz:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Yani birnevi uygulama zenginliği diyebilir miyiz?

büyük ihtimal android'in canı acıyacak zaten bunlardan. çünkü şuanda ki uygulama geliştirme sdk'sı aynı zamanda android desteği de veriyor. yani geliştiriciler çok kolay şekilde portlama yapacaklar. hem Jolla hem de Ubuntu'nun aynı araçları kullanacak olması çok manidar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
büyük ihtimal android'in canı acıyacak zaten bunlardan. çünkü şuanda ki uygulama geliştirme sdk'sı aynı zamanda android desteği de veriyor. yani geliştiriciler çok kolay şekilde portlama yapacaklar. hem Jolla hem de Ubuntu'nun aynı araçları kullanacak olması çok manidar.
:eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt