Ubuntu Phone Nokia N9 'u Örnek Almış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iPhone'a bakınca çok daha özgür.Ayrıca madem öyle neden o kadar işlemci ve gpu gücü hiçbir modelde yok?Şarj için de güzel çözümler var...Multitask olmayabilir ama o kadar müthiş bir cihaz ki -yani haklısın gücünü donanımdan alıyor,ama bu muhteşemliğini değiştirmez;sonuçta elimizde muhteşem bir performans oluyor- bu gibi şeyler fındık kabuğunu doldurmaz.
William Walless ne demişti;MeeGo demek Özgürlüük demek :ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.

pRime.

pRime.

Üye
iPhone'a bakınca çok daha özgür.Ayrıca madem öyle neden o kadar işlemci ve gpu gücü hiçbir modelde yok?Şarj için de güzel çözümler var...Multitask olmayabilir ama o kadar müthiş bir cihaz ki -yani haklısın gücünü donanımdan alıyor,ama bu muhteşemliğini değiştirmez;sonuçta elimizde muhteşem bir performans oluyor- bu gibi şeyler fındık kabuğunu doldurmaz.

her şey işlemci ve gpu demek değildir de ondan. bunun güzel bir örneği de n9'dur beğensen de beğenmesen de. n9 kullanırken bi işlemci daha olsun dediğimi hatırlamıyorum. yeterince hızlı, yeterince seri. içindeki özellikler de tasarımı da bana telefonun tek çekirdekte çalıştığını hatırlatmıyor.
note 2'nin bana göre tek albenisi çizim özelliği ki bu konuda gerçekten başarılı ve rakipsiz. arayüz içinse pencere olayı güzel. şarj için ne gibi çözümler var? ben kullandığımda bu çözümlere bir türlü ulaşamadım. ne yaparsan yap o telefonla internete girdiğinde veya oyun oynadığın anda şarjı buhar olup uçuyor. bekleme halinde de çok farklı değil ya durum neyse. evet işlemcinin fazla olması fındık kabuğunu doldurmuyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve CanKartaL
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ek batarya mesela iyi bir çözüm.benim bahsettiğim arayüz kullanımı değil zaten Allah aşkına doğruyu söyle,internette note mu daha iyi yoksa eksiklikleri hissettirmeyen n9 mu?

pRime.

pRime.

Üye
ek batarya mesela iyi bir çözüm.benim bahsettiğim arayüz kullanımı değil zaten Allah aşkına doğruyu söyle,internette note mu daha iyi yoksa eksiklikleri hissettirmeyen n9 mu?

o zaman şöyle diyeyim internet tek başına telefon alma sebebi mi? benim için değil, öyle olsaydı gider tablet alırdım ki şu sıralar almayı planlıyorum ucuz bir tablet. he soruna gelince tek çekirdek işlemciyle çift çekirdekli cihazlara kafa tutuyor bu benim için yeterli. daha hızlısı için bilgisayar. :good:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kafa tutmak mı?neyse uzatmak istemiyorum.İnşallah güçlü donanımları sailfish,tizen,ubuntu modellerinde görürüz de teorik olarak yüksek donanımda müthiş çalışan özgür sistem cihazları pratikte de gösterir kendini.noteun müthiş olduğunu ikimizde biliyoruz ama android olduğu için fevri konuşuyorsun...

pRime.

pRime.

Üye
evet kafa tutmakta. bu bahsettiğimiz telefondak tarayıcı symbian tarayıcısı değil hatırlatırım. hatta bir karşılaştırma videosu vardı telefon ilk çıktığında iphone 4s ve galaxy s2'ye karşı. madem ayrılamıyorsunuz android cihazlarından size de bir tane almanızı öneririm.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

evet kafa tutmakta. bu bahsettiğimiz telefondak tarayıcı symbian tarayıcısı değil hatırlatırım. hatta bir karşılaştırma videosu vardı telefon ilk çıktığında iphone 4s ve galaxy s2'ye karşı. madem ayrılamıyorsunuz android cihazlarından size de bir tane almanızı öneririm.
Evet Serdar tarayıcı symbian ve başka bir tarayıcıya benzemiyor,kaldı ki opera'dan ve firefox'dan çok daha hızlı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Tamam kızma

MertcaN9

MertcaN9

Üye

sultanım ne oldu ya siz N9 u severdiniz :D bu arada tarayıcı cidden çok farklı sadece icon olarak symbiana benziyor ama içeriği çok sade ve akıcı facebook vs.. çok güzel bir arayüzü var telefonda. ayrıca mozilla ve opera ile de s2 ile rahat yarışır diye idda ediyorum ben yanlışmıyım değerli abilerim ?

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5681573' Alıntı:
Evet Serdar tarayıcı symbian ve başka bir tarayıcıya benzemiyor,kaldı ki opera'dan ve firefox'dan çok daha hızlı

aslında hız olarak üçü arasında pek fark yok bence. belli sitelerde birbirlerine fark atabiliyorlar.

MertcaN9

MertcaN9

Üye

aslında hız olarak üçü arasında pek fark yok bence. belli sitelerde birbirlerine fark atabiliyorlar.

öyle deme abi büyük siteleri açmada mozilla filan ama mozillanın tasarımını ve işleyişini hiç beğenmedim ben açıkcası çok kanı gibi :(

pRime.

pRime.

Üye

öyle deme abi büyük siteleri açmada mozilla filan ama mozillanın tasarımını ve işleyişini hiç beğenmedim ben açıkcası çok kanı gibi :(

arayüz kullanışsız ama bazı siteleri güzel işliyor ve frame scroll desteği var. hızlı bir tarayıcı inan bana.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi

arayüz kullanışsız ama bazı siteleri güzel işliyor ve frame scroll desteği var. hızlı bir tarayıcı inan bana.

arayüzü kesinlikle 5 para etmez ama inanılmaz hızlı video yüklüyor hakkını vermek gerek.

MertcaN9

MertcaN9

Üye

ya 4 kere şans verdim yükledim sildim bir daha yüklermiyim bilmiyorum ama o başlangıçta ki ağırlığı bitirdi beni o arama yazma yeri vs. :(

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi

ya 4 kere şans verdim yükledim sildim bir daha yüklermiyim bilmiyorum ama o başlangıçta ki ağırlığı bitirdi beni o arama yazma yeri vs. :(

bir video sitesinde dene, çok kullanışlı

pRime.

pRime.

Üye

o kısım ağır canım ona ben de uyuz oluyorum ama sayfa yükleme falan güzel yani gayet hızlı zaten ben de okulun sistemine girmek için kullanıyorum. diğer tarayıcılar okulun öğrenci işlem sayfasını düzgün işleyemiyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Çogu sitede hiç sorun yaratmıyor orjinal tarayıcı hatta digerlerinden daha hızlı açıyor sayfaları orjinalin dokunma hassasiyeti daha iyi

- - - Eklendi - - -

bir video sitesinde dene, çok kullanışlı

Video içeren sitelerde performansı iyi firefox'un video izlemek için onu kullanıyorum ama genelde orjinal tarayıcı favorim

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5682392' Alıntı:

Çogu sitede hiç sorun yaratmıyor orjinal tarayıcı hatta digerlerinden daha hızlı açıyor sayfaları orjinalin dokunma hassasiyeti daha iyi

Video içeren sitelerde performansı iyi firefox'un video izlemek için onu kullanıyorum ama genelde orjinal tarayıcı favorim

tabiki orjinal tarayıcı daha pratik abi. en basitinden kaydırmalar ve zoom iphone gibi akıcı ama işte bazı özellikleri eksik, öyle olunca opera ve firefox imdadımıza yetişiyor. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

tabiki orjinal tarayıcı daha pratik abi. en basitinden kaydırmalar ve zoom iphone gibi akıcı ama işte bazı özellikleri eksik, öyle olunca opera ve firefox imdadımıza yetişiyor. :)
Napalım nokia utansın tabii utanacak yüzü kalmışsa :ehe

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt