Çıkma teklifi edicem yardımmm[Gelişme var!]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Çıkma teklifi edicem yardımmm[Gelişme var!]
Arkadaşlar pazar sinemaya gidicez.(Cem yılmaza).uzun süredir konuşuyoruz aramız iyi açılmadım daha kıza. :)
sinemadan sonra çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum kafaya koydum sizce nasıl bir yol izliyim? :tebessüm: Kız da benden hoşlanıyor bunu davranışları ve konuşmasıyla belli etti

CABBAR

CABBAR

Üye
Herşey hazır gibi sanki özel çabaya gerek yok derim. Sinemada elini tutarsın sonra çıkışta tamamdir :)

furkan5800

furkan5800

Üye
Duruma bağlı arkadaş ayağına kanka ayağına yatmadıysan de ki çıkışta hep bu anı bekledim senden çok hoşlanıyorum falan ama eminsen onunda senden hoşlandığından neyse kolay gelsin sana birde burada ne yazsak boş burada yazdığımızla kızın yanında konuştuğun aynı olmaz :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
cem yılmazdan sonra yapma onu bence gülün falan eğlenin aranız iyice iyi olsun ufaktan zarf atmaya başla sonra sonunda çıkma teklifi edebileceğin bir filme daha götür tamamdır sende :D

CABBAR

CABBAR

Üye
cem yılmazdan sonra yapma onu bence gülün falan eğlenin aranız iyice iyi olsun ufaktan zarf atmaya başla sonra sonunda çıkma teklifi edebileceğin bir filme daha götür tamamdır sende :D

Bu da mantıklı :)

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Cem yılmazda neşemiz yerine gelsin diye seçtim.çıkıştada yapıştırcam direk inşallah olur ya bakalım :D

- - - Eklendi - - -

aslında doğru söylüyorsun ama beklemek istemiyorum :D

- - - Eklendi - - -

Herşey hazır gibi sanki özel çabaya gerek yok derim. Sinemada elini tutarsın sonra çıkışta tamamdir :)

Dediğin gibi olur kardeşim inş. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Duruma bağlı arkadaş ayağına kanka ayağına yatmadıysan de ki çıkışta hep bu anı bekledim senden çok hoşlanıyorum falan ama eminsen onunda senden hoşlandığından neyse kolay gelsin sana birde burada ne yazsak boş burada yazdığımızla kızın yanında konuştuğun aynı olmaz :)

Aynen ya lanet olsun kafamda bir sürü şeyler kuruyorum tam onları söylicem hooop "ya ben seni seviyorum":bilmm:

aleranol

aleranol

Üye
Bende birinden hoşlanıyorum ancak ne yazık ki sinif değişti. Offf mk. Biraz uzaklaştık bakalım bende sivilceleri azaltıp vücut yapmaya uğraşıyorum. İnşallah 2.donemin ortasında bende bir yolunu bulacam

- - - Eklendi - - -

Gerçi sivilce de vücut da önemli değil 2 side gayet iyi durumda ama gel görki cidden sevjnce off.

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Bende birinden hoşlanıyorum ancak ne yazık ki sinif değişti. Offf mk. Biraz uzaklaştık bakalım bende sivilceleri azaltıp vücut yapmaya uğraşıyorum. İnşallah 2.donemin ortasında bende bir yolunu bulacam

- - - Eklendi - - -

Gerçi sivilce de vücut da önemli değil 2 side gayet iyi durumda ama gel görki cidden sevjnce off.

Kardeşim inşallah olumlu sonuçlar alırsın bu arada vücüttur sivilcedir takma kafana bence.Eğer seni vücudun güzel sivilcen yok vs. diye sevicekse biri boşver hiç sevmesin daha iyi. Benim şahsi düşüncem böyle :)

saruman_me

saruman_me

Üye
ce yılmaz değil de başka bir romantik bir filme götür o filmi izlerken sen onu izlersin bir müdde sonra kesin neden bakıyorsun der sende ona burda izliceğim tek baş yapıt sensin dersin..;)

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
Sarangni

Sarangni

Üye
ce yılmaz değil de başka bir romantik bir filme götür o filmi izlerken sen onu izlersin bir müdde sonra kesin neden bakıyorsun der sende ona burda izliceğim tek baş yapıt sensin dersin..;)

Muhtar yürübe:D

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi

Aslında varya süper ya aklıma gelmedi bak bu :tebessüm: :tşk:

Cem yılmaz, karaoğlan,hobit vardı yanlış hatırlamıyorsam ben cem yılmaza gidelimmi diyince ilk tepkisi ne zaman geldi o ? Gideriz ona dedi ;)

aleranol

aleranol

Üye

Kardeşim inşallah olumlu sonuçlar alırsın bu arada vücüttur sivilcedir takma kafana bence.Eğer seni vücudun güzel sivilcen yok vs. diye sevicekse biri boşver hiç sevmesin daha iyi. Benim şahsi düşüncem böyle :)

Zaten ona bakmıyor ancsk yine de başkalarına karşı daha iyi olur. Benim omuzlar geniş kalipta var ama sivilce de maşallah tarla gibi. Benim sinirimi bozuyor. Offf be umarım sen de işini halledersin ben de tekrar arayı bulurum

- - - Eklendi - - -

Cem yılmaz, karaoğlan,hobit vardı yanlış hatırlamıyorsam ben cem yılmaza gidelimmi diyince ilk tepkisi ne zaman geldi o ? Gideriz ona dedi ;)
Şansın yüksek

saruman_me

saruman_me

Üye

bu saydığın filmlerdede ne çıkma teklif edilir ha umarım kız filmin etkisinde fazla kalmaz yada teklifin cem yılmazın gösterisindeki bir bölümdeki gibi olmaz yoksa kız cümlen bitmeden kahkahayı basar:D bence sen biraz bekle acele etme bu işler sabır ister kardeş;)

codblackops2

codblackops2

Üye

:alkis

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi

Zaten ona bakmıyor ancsk yine de başkalarına karşı daha iyi olur. Benim omuzlar geniş kalipta var ama sivilce de maşallah tarla gibi. Benim sinirimi bozuyor. Offf be umarım sen de işini halledersin ben de tekrar arayı bulurum

- - - Eklendi - - -

Şansın yüksek

Şansıma pek güvenmem ;)

- - - Eklendi - - -

el tutmak için cem yılmaz, iyi bir film değil :kop2:

Aynen zaten çıkıp bi yerde oturunca konuşmayı düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

bu saydığın filmlerdede ne çıkma teklif edilir ha umarım kız filmin etkisinde fazla kalmaz yada teklifin cem yılmazın gösterisindeki bir bölümdeki gibi olmaz yoksa kız cümlen bitmeden kahkahayı basar:D bence sen biraz bekle acele etme bu işler sabır ister kardeş;)

Öyle birisi değil yapmaz o kadar :tebessüm:

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
beyler olucak galiba :)
Dün gece uzun uzun konuştuk,"sarılmayı çok severim.Bana sarılırmısın?ihtiyacım var..Gerçekten" dedi :tebessüm:

Symbianize

Symbianize

Üye
Vücutla olmuyo sivilceylede 7aydır vücut geliştiriyorum omuzlar aldı başını gidiyor six pack adonis var kollar kas yüzüm sivilcesiz ama hala elizabet :ehe

muxo

muxo

Üye
çıkma teklifi neyyy layn :) liselimisin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt