I9070 advance için jelly bean 4.1.2 yazilim yükleme ve root

Sponsorlu Bağlantılar

godzilla90

Üye
hiçbir fark yok. ses kısma + home + power tuşu ile download mod a alıp odin den yükleme yapacaksınız. yüklemeden önce ses artırma + home + power tuş kombinasyonu ile recovery moda girip wipe yaparsanız eski roma ait kalıntılar gider, cihaz daha sağlıklı olur.
Rica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz ? S advance kullanıyorum fakat nasıl kurulacağı hakkında ve odin programı nasıl bir şeydir hiçbir fikrim yok :bilmm

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
hiçbir fark yok. ses kısma + home + power tuşu ile download mod a alıp odin den yükleme yapacaksınız. yüklemeden önce ses artırma + home + power tuş kombinasyonu ile recovery moda girip wipe yaparsanız eski roma ait kalıntılar gider, cihaz daha sağlıklı olur.
Peki bu wipe işlemini yaparken hangisini seçicez. 3. sırada wipe data var.4. sırada da wipe cache var.
Bu wipe tam olarak ne işe yarıyor. Eski sürümü tamamen siliyor mu? Eğer yaparsam telefonun içindeki yüklü uygulama ve dosyalar gider mi?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Peki bu wipe işlemini yaparken hangisini seçicez. 3. sırada wipe data var.4. sırada da wipe cache var.
Bu wipe tam olarak ne işe yarıyor. Eski sürümü tamamen siliyor mu? Eğer yaparsam telefonun içindeki yüklü uygulama ve dosyalar gider mi?

yok hocam bu olay eski yazılıma ait tüm kalıntıları siliyor yapmasan da olur ama yapsan daha iyi olur çünkü problem çıkabilir o yüzden yada biraz bekleyin ben resimli anlatım yapıp konu açayım

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn ve hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
dahili hafızanız ve hafıza kartınız dışında tüm sistemi fabrika ayarlarına sıfırlar. yani ilk aldığınız gün ki gibi olur. dolayısıyla uygulamaları yeniden yüklemelisiniz. ki bana kalırsa yapın çünkü 2.3.6 ile 4.1.2 arasında sistemsel çalışma olarak çok fark var. diğer romdan kalıntı olursa sıkıntı yaratabilir.

- - - Eklendi - - -

yok hocam bu olay eski yazılıma ait tüm kalıntıları siliyor yapmasan da olur ama yapsan daha iyi olur çünkü problem çıkabilir o yüzden yada biraz bekleyin ben resimli anlatım yapıp konu açayım
yapsa daha iyi çünkü bazen yeni rom atınca samsung logosunda takılmalar oluyor. bunu da aşmak için wipe yapmak gerek.

- - - Eklendi - - -

Rica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz ? S advance kullanıyorum fakat nasıl kurulacağı hakkında ve odin programı nasıl bir şeydir hiçbir fikrim yok :bilmm
ilk sayfada verdiğim linkteki dosyaları indir. sonra özel mesaj at. müsait bi zamanda teamviewer dan bağlanıp yapalım. tabi istersen

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hakan hocam ben yeni konu açmayayım kirlilik olmasın siz bunu en üste ekleyin isterseniz

Arkadaşlar şimdi yükleme nasıl yapılır onu anlatıyorum

Kies yüklü olmasında fayda var ve cihazınızı görüyorsa sorun yok demek çünkü data kablosunun dosyaları PC yüklü olmalı yoksa odin1.85 tanımaz

İlk önce cihazdaki tüm oyun ve uygulamaları kaldıralım çünkü 2.3.6 da çalışan bazı oyun ve uygulamaları 4.1.2 desteklemiyor ya da tam tersi o yüzden benden tavsiye temiz bir yazılım atalım

Dahili hafızayı biçimlendirin(önemli resimleriniz vs varsa alın) sonra usb hata ayıklamayı aktif edin ve teli kapatın sim kart ve hafıza kartınızı çıkartın

MENÜ TUŞU+SES AÇMA+POWER TUŞU ile recovery modunu alalım

Çıkan menüden ses kısma ve açma tuşlarını kullanarak önce en alt sıralarda bulunan wipe data ve cache kalıntı dosyalarını home tuşu ile silelim

Sonra en üste (reboot system now )yazan yere basın cihaz reset atsın

Şimdi teli kapayın pilide çıkarıp takın ve dowlond modunu alacağız

SES KISMA+MENÜ TUŞU(ortada bulunan)+power ile , karşınıza çıkan ekranda ses açma tuşuna basarsanız dowlond modu gelecektir.

odin 1.85 indirin;

Teli pc ye bağlayın ve odin 1.85 i açın sol üst köşede odin sarı renkli yanıyorsa tanımış demektir

sorun yok zaten pc den sağ alt köşede teli bağladığınızda data kablonuzun deraverlerinin kurulumuna bakın windows7 orada kuruldu kullanabilirsiniz demesini bekleyin

şimdi odin 1.85 ile pda kısmına basın hakan beyin verdiği rom dosyasını seçin

şimdi starda basın dört buçuk dakikada işlem bitmiş olacak he bu arada elektrik kesintisi olmamasına dikkat edin laptop ile deneseniz daha iyi olur

[/URL][/IMG]

SAMSUNG İLK DEFA SENİ ÖVECEĞİM BİZE DE BÖYLE GÜZEL BİR YAZILIMI SORUNSUZ PROBLEMSİZ VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
Arkadaşlar ben de yükledim.Çok güzel oldu. Türkçe desteği de var.Tek sorunu screenshot yapamıyorum.Sorularınız varsa yardımıcı olabilirim.

@edit: screenshot gene menü ve güç tuşuna basınca oluyor ancak 1 saniye falan basılı tutmak gerekiyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaşlar ben de yükledim.Çok güzel oldu. Türkçe desteği de var.Tek sorunu screenshot yapamıyorum.Sorularınız varsa yardımıcı olabilirim.

kardeş mobil interneti açtığında sorun yok demi klon imel kullananlarda sorun var acaba bu genel mi yoksa sadece klon imeil kullananlar da mı mevcut

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
kardeş mobil interneti açtığında sorun yok demi klon imel kullananlarda sorun var acaba bu genel mi yoksa sadece klon imeil kullananlar da mı mevcut
Benimkinde öyle bir sorun olmadı. Ben cihazımı Romanyadan aldım.Pasaport kayıtlı. Turkcellden interneti kullanabiliyorum..

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Tamam arkadaşlar müjdeli haber simdi geldi klon imai kullananlar gonul rahatlığı ile yukleyebilir sorun yok arkadas dediklerimi iyi yapmadığı için sebeke problemi çıkmış fabrika ayarlarina cevir dedim simdi oldu dedigim gibi yukleme yaparsaniz sorun llmaz hadi hayirli olsun gule gule kullanin

Emrullah_kaya

Emrullah_kaya

Üye
arkadaşlar ram nasıl oluyor acaba bi bilgisi olan varmı ? gingerbread ta 555 mb
şimdi artmışmıdır ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
arkadaşlar ram nasıl oluyor acaba bi bilgisi olan varmı ? gingerbread ta 555 mb
şimdi artmışmıdır ?

görünen 625 olmuş geri kalan 150 mb saklı görünmüyor
kullanım ise 2.3 de 350 filan iken bunda 400mb olmuş

ozkan123421

Üye
nfc'li modeli yani i-9070p icin gecerli mi?

ozkan123421

Üye
nfc'li modeli yani i-9070p icin gecerli mi?

sikisikibaba07

Üye
Arkadaşlar bu orjinal rom değil mi birde bende galawy w var ona yüklesem olurmu çünkü sistemleri aynı deniliyor zaten wonder üvey evlat gibi ona 4 güncellemesi gelmez değilmi :(

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaşlar bu orjinal rom değil mi birde bende galawy w var ona yüklesem olurmu çünkü sistemleri aynı deniliyor zaten wonder üvey evlat gibi ona 4 güncellemesi gelmez değilmi :(

hayır sakın deneme cihaz bozulur bu sadece i9070 advance için dir.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
bana yardımcı olacak kimse varmı ?

loneely42

loneely42

Üye
merhaba arkadaşlar telefonum klon imei lidir dosyaları indiriyorum deneyecem inşallah bi sıkıntı çıkmıyacaktır... :)))

Üst Alt