| Click this bar to view the image. |
İlgi için teşekkürler ancak bende pasif olan taşı butonu yok aktif edecek bende taşı diye seçenek yok bu gün LG ile görüştüm bu modelde taşıma olmuyormuş
İlgi için teşekkürler ancak bende pasif olan taşı butonu yok aktif edecek bende taşı diye seçenek yok bu gün LG ile görüştüm bu modelde taşıma olmuyormuş
Doğru yerden baktığınıza eminmisiniz ? yoksa L5 te komplemi kısıtlı acaba o bölüm
Doğru yerden baktığınıza eminmisiniz ? yoksa L5 te komplemi kısıtlı acaba o bölüm
Sanırım root olmadığı için bu durum söz konusu yoksa olması lazım.. genelde en çok kullanılan uygulama o :S
Arkadaşım özelden at yada sana ulaşa bileceğim mail msn gibi bir seçenek yolla özelden görüşelimlg l5 için root anlatımı yapmak istiyorum fakat link veremiyorum maalesef. o yüzden konuyu anlatmam pek mümkün olmuyor. eğer modaretör arkadaşlar görür de bana link verme yetkisini verirlerse burada root yapmayı anlatabilirim.
Sanırım root olmadığı için bu durum söz konusu yoksa olması lazım.. genelde en çok kullanılan uygulama o :S

Şuan işyerindeyim hafta sonu resim yüklerim o zaman daha iyi anlaşılır. Uygulamanın içine girdiğinde sd karta taşı yazar bazılarında pasif olur bende öylebir bölüm yok
PM attım sana. telefonu rootlayıp servise gönderdim garantide olarak işlem gördü.servis dışı kalmadı yani.Arkadaşım özelden at yada sana ulaşa bileceğim mail msn gibi bir seçenek yolla özelden görüşelim
Teşekkür ederim birşey sorucam bu root benim sorunumu çözücekmi yani programları hafıza kartına taşıya bilecekmiyim.
ben root attığım da sd karta taşımak için atmamıştım.sonra da telefon garantiye gitmişti saçma bir uygulama yüzünden. telefonum garantide normal olarak işlem gördü. şimdi senin için bi deneyeyim bakalım olcak mı. ayrıca root atmakta bu kadar kararsız olma bence.öyle ya da böyle bi gün rootlucaksın telefonubnerdem Arkadaşım şunu fark ettim aynı teli kullanıyoruz root atmada hala kararsızım açıkçası çekiniyorum sen root attıktan sonra sd karta taşıya bildinmi ve nasıl yaptın. Admin yetkisi aldığında sınır kalkacak anladım ancak sanırım sd karta taşı seçeneği çıkmayacak onun yerine kullandığın program nedir