LG E612 OPTIMUS L5 sd taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ilgi için sağol anlaşılan taşıyamıyacağız içerikleri

bnerdem

bnerdem

Üye
belki benim windows 8 olduğu için program da sorun olmuş olabilir ama her şey göründüğü gibi normal gözüküyor. anlayamadım:/

phns

Üye
bende dün aldım telefonu fakat bulamadım sd karta taşı diye bi seçenek iyiki kendi hafızası çok az değil güncelleme gelirse eğer belkii düzelir :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Neden kısıtlı o seçenek bu modelde anlamadım.

technoshark

technoshark

Üye
güncelleme ile alakalı değil, bazı uygulamalar sd karta taşınılmasına izin vermiyor :) barkod uygulamasını bende denedim maalesef taşıttırmıyor :)

bnerdem

bnerdem

Üye
bazı uygulamalar değil ki hiç bir uygulama taşınmıyor.denedim ama yapamadım. çok gerek duymamıştım şimdiye kadar ama yine de deneyince olmaması moralimi bozdu :)

technoshark

technoshark

Üye
Root edildikten sonra kolaylıkla taşıyabilirsin, rootu çıkmıştır muhtemelen bir araştırmak lazım :)

bnerdem

bnerdem

Üye
Root edildikten sonra kolaylıkla taşıyabilirsin, rootu çıkmıştır muhtemelen bir araştırmak lazım :)
yaptığımız root geçersiz mi yani? benim telefonum şu an rootlu. ama hangi yolu denediysem sd karta taşıyamıyorum.

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi

Yok arkadaşım bu telefonda taşıma özelliği yok ama tel oldukça iyi bence kullnıcılar lg ye mail gönderse yama yayınlaya bilirler ben şimdi mail atıp talepte bulunucam

bnerdem

bnerdem

Üye
Yok arkadaşım bu telefonda taşıma özelliği yok ama tel oldukça iyi bence kullnıcılar lg ye mail gönderse yama yayınlaya bilirler ben şimdi mail atıp talepte bulunucam
bu tarz şeyler yapılamaz. çünkü anca androidin yönetici olmanız gerekmekte ki bu işlemleri yapabilelim. bunu da istemezler bilen bilmeyen her şeyi yapar.öyle olunca da hepsine garanti vermek zorunda kalır. işlerine hiç gelmez :)

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
bu tarz şeyler yapılamaz. çünkü anca androidin yönetici olmanız gerekmekte ki bu işlemleri yapabilelim. bunu da istemezler bilen bilmeyen her şeyi yapar.öyle olunca da hepsine garanti vermek zorunda kalır. işlerine hiç gelmez :)

Ben root talebinde bulunmayacağım sadece güncelleme ile bu sorunu gidermelerini istiyeceğim umarım ilgilenirler

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
Dikkate alırlarsa iyi olur

Ocean258

Ocean258

Üye
yaptığımız root geçersiz mi yani? benim telefonum şu an rootlu. ama hangi yolu denediysem sd karta taşıyamıyorum.

root ettikten sonra sisteme müdehale eden uygulamalar var onlar ile taşıyabilirsin

• Beğen
Tepkiler: bnerdem
bnerdem

bnerdem

Üye
root ettikten sonra sisteme müdehale eden uygulamalar var onlar ile taşıyabilirsin
hangi uygulama mesela? app2sd falan işe yaramadı. ama telefon rootlu gözüküyor. pek çözemedim ben bu olayı :)

- - - Eklendi - - -

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

DURUM BUNDAN İBARET :)

Ocean258

Ocean258

Üye
gibi uygulamalar ile dene :)

technoshark

technoshark

Üye
Aynen Ocean' ın verdiği uygulamayı kullanmayı dene gayet kullanışlı ;)

clower

Üye
Bende 2-3 saatir bu sorunla uğraşıyorum. Link2SD programınıda ben denedim olmadı uygulamaları taşıyamadım .s

bnerdem

bnerdem

Üye
sorunu ''rom tool box'' programıyla çözmeye çalıştım. oradan indirilenleri sd karta indir diyorum fakat yeterince yer yok diyor yüklerken. sd kartım bomboş olmasına rağmen. link2sd programında da sd kartınız ayrılmamış diyor. onu da çözemedim. ayrılmamış ne demek ki? :)

- - - Eklendi - - -

Uploaded with

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
çözüm olarak lg yetkililerine mail atmayı deniyelim arkadaşlar çok talep olursa ilgilenirler sanırım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt