ben olsam şüphesiz tedirgin bile olmadan Nexus alırdım.ama Mali-400 biraz işi bozuyor..

Bende düşünmeden nexus alırdım.S3 Miniye göre kat kat iyi.S3 mini alınmaz ayrıca alıcaksan S3 alacaksın.S3 minide neymiş..

Bence de hem ekonomik olarak en mantıklısını yaparsın
bak senin için araştırdım biraz özelliklerini ;
HSDPA (21 Mbps) ( NEXUS )
vs
HSDPA (14.4 Mbps) (S3 MİNİ)
Ayrıca S3 Minide flash desteği yok.
Nexusta Oleophobic coating ( Gorilal Glass ) ekran var yumruk atsan bile birşey olmaz
İşlemci olarakta s3 miniyi geçiyor 1.2 Ghz çift çekirdik s3 mini ise 1 ghz çift işlemci %20 daha hızlı diyelim.
ve asıl can alan nokta 720x1280 ekran çözünürlüğü var s3 mini ise 480x800 vb. yani s3 mini nin tek özelliği küçük olması ona verilen paraya deymez![]()
dediğim gibi s3 mini yi nexus ile kıyaslamamın tek nedeni daha şık ve daha küçük durması ama bu gidişle %90 nexus alıcam gibi hayırlısı bakalım 
Bence de hem ekonomik olarak en mantıklısını yaparsın
bak senin için araştırdım biraz özelliklerini ;
HSDPA (21 Mbps) ( NEXUS )
vs
HSDPA (14.4 Mbps) (S3 MİNİ)
Ayrıca S3 Minide flash desteği yok.
Nexusta Oleophobic coating ( Gorilal Glass ) ekran var yumruk atsan bile birşey olmaz
İşlemci olarakta s3 miniyi geçiyor 1.2 Ghz çift çekirdik s3 mini ise 1 ghz çift işlemci %20 daha hızlı diyelim.
ve asıl can alan nokta 720x1280 ekran çözünürlüğü var s3 mini ise 480x800 vb. yani s3 mini nin tek özelliği küçük olması ona verilen paraya deymez![]()
kıyas.la hayatımda gördüğüm en vasat karşılaştırma sitesi.her gördüğümde gıcık oluyorum.iğreniyorum.vsvsKaynağım kiyas.la sitesiydi tam olarak yazılımcı veya telefoncu değilim yine de düzeltmeleri yaptığın için teşekkür ederim fakat yinede her türlü nexusu tercih ederim , tavsiye ederim SUPER AMOLED olmalarıda cabası
kıyas.la hayatımda gördüğüm en vasat karşılaştırma sitesi.her gördüğümde gıcık oluyorum.iğreniyorum.vsvs
boşversene.sitede öyle bir karşılaştırma var ki,
Aslında hiç bilmeyenler için iyi. Birde cpu ve gpular ile ilgili şu daha iyidir yazsa cidden iyi olur. Aynı şekilde ekranlar için de
boşversene.sitede öyle bir karşılaştırma var ki,
Dual Core 1.2 Ghz
Snapdragon 1.4 Ghz
Snapdragon işlemlerde %20 daha hızlıdır diyor
bu mu kıyaslama denilen olay?