Galaxy S3 Mini mi Galaxy Nexus Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini mi Galaxy Nexus Mu ?
Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirme kararı aldım
nexus ile s3 mini arasında kalmış durumdayım tavsiyelerinizi bekliyor olacagım..

Teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
ben olsam şüphesiz tedirgin bile olmadan Nexus alırdım.ama Mali-400 biraz işi bozuyor..

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam şüphesiz tedirgin bile olmadan Nexus alırdım.ama Mali-400 biraz işi bozuyor..

zaten bende nexus a yatkınım ama s3 mini de biyerde duruyor öyle :)
galaxy nexus saf kan androıd telefon ve telefonun ön yüzünde samsung yazısı yazmıyor oda hosuma gidiyor :)
s3 mini ise hoş ve daha kibar bi telefon gibi geldi ama bakalım bu hafta alıcam insallah :)

tavsiye için teşekürler değerlendiricem :)

ByMadLy

Üye
Bende düşünmeden nexus alırdım.S3 Miniye göre kat kat iyi.S3 mini alınmaz ayrıca alıcaksan S3 alacaksın.S3 minide neymiş..

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
    Konu Sahibi
Bende düşünmeden nexus alırdım.S3 Miniye göre kat kat iyi.S3 mini alınmaz ayrıca alıcaksan S3 alacaksın.S3 minide neymiş..

teşekürler s3 biraz daha pahalı onun için bütcem 1.200 ile 1.000 tl arası nexus = 1.080 tl ye yarın gitsem alıcağım yer var

ByMadLy

Üye
Bence de hem ekonomik olarak en mantıklısını yaparsın

bak senin için araştırdım biraz özelliklerini ;

HSDPA (21 Mbps) ( NEXUS )
vs
HSDPA (14.4 Mbps) (S3 MİNİ)

Ayrıca S3 Minide flash desteği yok.

Nexusta Oleophobic coating ( Gorilal Glass ) ekran var yumruk atsan bile birşey olmaz :)

İşlemci olarakta s3 miniyi geçiyor 1.2 Ghz çift çekirdik s3 mini ise 1 ghz çift işlemci %20 daha hızlı diyelim.

ve asıl can alan nokta 720x1280 ekran çözünürlüğü var s3 mini ise 480x800 vb. yani s3 mini nin tek özelliği küçük olması ona verilen paraya deymez :)

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
    Konu Sahibi

vs

Nexusta Oleophobic coating ( Gorilal Glass ) ekran var yumruk atsan bile birşey olmaz :)

İşlemci olarakta s3 miniyi geçiyor 1.2 Ghz çift çekirdik s3 mini ise 1 ghz çift işlemci %20 daha hızlı diyelim.

ve asıl can alan nokta 720x1280 ekran çözünürlüğü var s3 mini ise 480x800 vb. yani s3 mini nin tek özelliği küçük olması ona verilen paraya deymez :)

çok teşekür ederim :) dediğim gibi s3 mini yi nexus ile kıyaslamamın tek nedeni daha şık ve daha küçük durması ama bu gidişle %90 nexus alıcam gibi hayırlısı bakalım :)

ByMadLy

Üye
rica ederim :) ama bence görünüşe fazla önem verme ne demişler boyu değil işlevi ehehehe :) :)

PriZm

PriZm

Üye

vs

Düzeltme yapayım:

1)İnternet hızı 21 Mbps olsada birşey değişmez,Türkiye'deki internet 8 mbps'ye kadar izin veriyor zaten..
2)Flash desteği var
3)Oleophobic coating eğimli cam demek.kırılmaz cam demek değil.
4)Nexus'da ki PowerVr 540 GPU'su 1280*720 çözünürlük için yetersiz kalır.

• Beğen
Tepkiler: yunusmaxicepp

ByMadLy

Üye
Kaynağım kiyas.la sitesiydi tam olarak yazılımcı veya telefoncu değilim yine de düzeltmeleri yaptığın için teşekkür ederim fakat yinede her türlü nexusu tercih ederim , tavsiye ederim SUPER AMOLED olmalarıda cabası

PriZm

PriZm

Üye
Kaynağım kiyas.la sitesiydi tam olarak yazılımcı veya telefoncu değilim yine de düzeltmeleri yaptığın için teşekkür ederim fakat yinede her türlü nexusu tercih ederim , tavsiye ederim SUPER AMOLED olmalarıda cabası
kıyas.la hayatımda gördüğüm en vasat karşılaştırma sitesi.her gördüğümde gıcık oluyorum.iğreniyorum.vsvs

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve immortallord
Kerim.

Kerim.

Üye
nexus tabiki:)modifikasyon destegi cok iyi.

alical33

alical33

Üye
bencede nexus :oke: ama nexus 4 ede bak ama fiyatı nedir bilmiyorum

aleranol

aleranol

Üye

kıyas.la hayatımda gördüğüm en vasat karşılaştırma sitesi.her gördüğümde gıcık oluyorum.iğreniyorum.vsvs

Aslında hiç bilmeyenler için iyi. Birde cpu ve gpular ile ilgili şu daha iyidir yazsa cidden iyi olur. Aynı şekilde ekranlar için de

PriZm

PriZm

Üye

Aslında hiç bilmeyenler için iyi. Birde cpu ve gpular ile ilgili şu daha iyidir yazsa cidden iyi olur. Aynı şekilde ekranlar için de
boşversene.sitede öyle bir karşılaştırma var ki,

Dual Core 1.2 Ghz
Snapdragon 1.4 Ghz

Snapdragon işlemlerde %20 daha hızlıdır diyor

bu mu kıyaslama denilen olay?

aleranol

aleranol

Üye

boşversene.sitede öyle bir karşılaştırma var ki,

Dual Core 1.2 Ghz
Snapdragon 1.4 Ghz

Snapdragon işlemlerde %20 daha hızlıdır diyor

bu mu kıyaslama denilen olay?

Cidden kötü. Ancak konsept iyi

- - - Eklendi - - -

Hernekadar çalıntı da olsa türkçe karşılaştırma iyj oluyo

paşa06.40

paşa06.40

Üye
nexus

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S3 Mini Daha İyi

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabiki Nexus

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Nexus bilmem ama s3 mini iyi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt