Galaxy S3 Mini mi Galaxy Nexus Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodinatr

rodinatr

Üye
s 3 mini kullanicisiyim 900 tlye aldim ve cok memnunum.. Flash destegini her turlu hallediyorsun.. Tabiki paran varsa nexus al.. Ama maliyetine gore mini cok mantkli bir cihaz..

bravezzz

Üye
Burası baya bir karışmış :D olaya açıklık getireyim...
Ben de Galaxy Nexus ile S2 arasında kalmıştım (s2, s3 miniden daha üstündür.). Aklımı tek karıştıran konu Galaxy Nexusun GPUsuydu. Oyun oynamayı çok sevdiğim için çok önem vermiştim. Uzun uzun araştırmadan sonra s2'ye karar vermeme rağmen karşılaştığım bir indirim ile Nexus aldım. Alırken düşündüğüm tek şey 'yav ben bunu alıyorum ama ya sorun çıkartırsa?'.. Ama olay tamamen donanım-yazılım optimizasyonunda bitiyor. Şu ana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlarda kasma yaşamadım. Ama yeni çıkan oyunlar nexusa uyarlanana kadar birkaç hafta kasmalarla oynuyorsunuz :D Ama dediğim gibi, optimizasyon ile ilgili.
Arkadaşımda Galaxy S3 var. Yaptığımız karşılaştırmalarda menü geçişleri ve internet gezgininde Nexusun daha iyi sonuçlar verdiğini gördük.
Nexusun artıları:
-Ekranı tek kelime ile mükemmel. Siyah bir resim açtığınızda ekran nereden başlıyor ayırt edemiyorsunuz.
-Kamerasına çok laf edilse de en iyi 5 mp kamera ve 1080p video çekebiliyor.
-Powervr sgx540 gpu kesinlikle tek çekirdekli Mali-400'den daha iyi.
-Tasarımı mükemmel. Görenler telefona hayran kalıyor :D
-Daha bir çok artı..
-Ve YAZILIM DESTEĞİ..
umarım doğru karar vermenize yardımcı olmuşumdur...

avcitalip

avcitalip

Üye
bence s3 mini veya s2 al nexus'un tek +sı güncelleme oluyor donanım olarak ikiside çok daha üstün :evet:

nsren

nsren

Üye
arkadaş ben s 3 mini ye tek çekirdek diyenleri anlamıyorum. ÇİFT ÇEKIRDEK

legolas29

legolas29

Üye
hacı dalga mı, geçiyor sun s3 mini nereye Nexus nereye hertürlü Nexus

nsren

nsren

Üye
sanırım şimdi düzeltildi:-)

maddock

Üye
Selam arkadaşlar, s3 miniden daha iyi s2 diye bir cümle kullanılmış, evet doğru fakat şu bir gerçek nexus çok stabil çalışan bir alet, oyunlarda bir karşılaştırma yaptım s2 nfs moswanted oyununda yollar biraz geç gelirken nexus gayet normal ve akıcı bir şekilde oynatıyor. Power vr540 gpu var ama her türlü eziyor s serisini, ben nexus kullanıcısıyım, alırken bende tereddütlü almıştım. Fakat kullandıktan ve karşılaştırmaları gördükten sonra nexus u tek geçerim. Nexus un tek eksiği hafızasının arttıralamaması, ama 16 gb neyimize yetmiyor ki!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt