Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

emptychat

Üye
bilmiyorum sadık hocam ben yoon kernel kullanıyorum nedense yine siyah ekranda kaldı :(

yauw bu yoon kernelde donup kapatıp açma sorunu yasamıyormusunuz hıc telın donup kaldıgı oldumu eger olmadıysa bende bır sorun var

hrn24

Üye
Root gereklimi ?

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
MPEngine9_package yukledım siyah ekranda kaldı Sorun nedir ? // CM 9 RC 2 KULLANIYORUM

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mp9 engine ve lazerdroid 2.7.2 şuan deseklenmiyor.Bunu ben yazdığım yöntemle çalıştırmayı başardım ancak yinede sorunlu şimdilik sadece lazerdroid 2.5 kullanın yeterli.

- - - Eklendi - - -

Bu arada 2.7.2 için yardım etmek denemek isteyn arkadaşlar root explorer ile etc/init.d klasörü altındaki herşeyi silipte deneyin ve lütfen sonuçları yazın.

Siyah ekrandan kurtulmak için sistem yedeğinizi geri yükleyin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Arkadaşlar mp9 engine ve lazerdroid 2.7.2 şuan deseklenmiyor.Bunu ben yazdığım yöntemle çalıştırmayı başardım ancak yinede sorunlu şimdilik sadece lazerdroid 2.5 kullanın yeterli.

- - - Eklendi - - -

Bu arada 2.7.2 için yardım etmek denemek isteyn arkadaşlar root explorer ile etc/init.d klasörü altındaki herşeyi silipte deneyin ve lütfen sonuçları yazın.

Siyah ekrandan kurtulmak için sistem yedeğinizi geri yükleyin.
hocam peki bu yeni kernelle düzelirmi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında araştırdığım kadarıyla bu lazerdroid 3.0.57 falan istemiyor hatta orjinal kaynağında sadece 2.6.x linux kerneli ile test edilmiştir diğer sürümlerde çalışmayabilir yazıyordu.

hercaiyar_29

Üye
cwm açılmıyor... ses acma+power+home samsung görünce poweri bırak ama cwm acılmıyor..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hafıza kartını çıkardım bütün işlevler çalıştı. yükledim sorunsuz kullanıyorum. kamera+ fotograf makinası çalışıyor. google play store çalışıyor. teşekkürler...

suleyman_77

Üye
ya beyler bu ol dosya yöçneticisine atılan müzikler videolar falan açılmıor ne yapmalıyım

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneyicisinden müzik çaldıramaz yada video oynatamazsın.Galeri ve apolloyu kullanmalısın.

hrn24

Üye
Sadık hocam dosya yoneticisinde apklari buletooth la yolluymiyorum diyo hicbir uygulama bu islemi gercklestiremez diyo ama resim yolluo apk yollamiyo.

serhan190754

Üye
Sadık hocam, CM10 dan buna geçtim daha stabil diye fakat çok daha fazla sorun çekiyorum. Mesaj atıyorum güç tuşuyla kilit moduna alıyorum. Tekrar açıyorum alttaki tuş ışıkları yanıyor ekran yok sonra telefon kapanıyor. Gün içinde 5 kere oldu telefonu çok kullanmadığım halde. Üstte okudum tekrar yükle modu demişsiniz onu da yaptım ama sorun hala aynı :/

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bir yerde yanlış birşeyler yapıyorsunuzdur.Normalde cm9da böyle bir sıkıntı yok.

serhan190754

Üye
Harfi harfine yapıyorum her şeyi hocam ne eksik nede fazla :/

cool_eagle

Üye
Dün ben sadikbircan in verdiği link ile lazerdroid 2.7 flashladm hiçbir sorun yok

serhan190754

Üye
Peki bu lazerdroid 2.7 falan nasıl flashlanıyor arkadaşlar konu var mı onunla ilgili ?

cool_eagle

Üye
2 3 sayfa önce link var sadikbircan anlatmış

serhan190754

Üye
Nasıl yapıacağı da var mı acaba ?

- - - Eklendi - - -

hocam ben bu lazerdroidi yüklemiştim telefon açılmamıştı bi sakatlık çıkmaz değilmi?

Bende yükledim ve açılmıyor telefon :/

- - - Eklendi - - -

Peki bu lazerdroid 2.5 in linkini verebilecek biri var mı acaba ? :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Nasıl yapıacağı da var mı acaba ?

- - - Eklendi - - -

Bende yükledim ve açılmıyor telefon :/

- - - Eklendi - - -

Peki bu lazerdroid 2.5 in linkini verebilecek biri var mı acaba ? :)
benim stabiliteyi üst seviyey çıkarma konsu var ondaki int.d değeleri ordan yapabilirsin ama pekte etkili olmuyor

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Dün ben sadikbircan in verdiği link ile lazerdroid 2.7 flashladm hiçbir sorun yok

Sonunda çalıştırabilen birisi daha oldu.Bende benim telefona bişeyler mi yaptımda çalışıyo diye düşünüyodum.

cool_eagle

Üye
Ekstra bişey yapmadım sadece flashlayip MPEngine9 yazdım oldu :)

Üst Alt