Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla hayır.Bu yüzden sanal ram oluşturduğunuzda dahi hep boş kalıyor.Birde az önce 2.6.1+mp7 engine denedim bootta takılıyor.2.6+mp6 deneyecem birazdan buraya yazarım sonucu.

- - - Eklendi - - -

2.6+mp6 işe yaramadı.Kullanabileceğimiz en son sürüm Lazeroid 2.5 şuan için.Yarın 2.6 veya 2.7yi bu kernelle çalıştırmanın bir yolunu arayacağım.Zaten tahminin 2.6 ve sonrasının problemi mp engine ile birlikte olması.Mpengine boot sırasında aktifleşmesi bootloop a sebeb oluyor.Bunu kapatıp elle aktifleştirmeyi deneyeceğim.Umarım işe yarar.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hımm ama hocam ben yoon kernelde denedim bugün ramı hafıza kartına taşırdım ama güzel olmadı arka plan işlem sınırını 2 yapıp birde swap oluşturdum ram expander ile telefon baya rahatladı ama bu lazerdroid için bence uğraşmayın hocam yeni kernelle direk 2.7ye geçeriz :oke::eller:

hercaiyar_29

Üye
arkadaşlar i8150 w telefonum var. yaklaşık 6 ay önce (recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.tar) yüklemiştim. sonradan telefonu resetledim. akşamda update.zip dosyasını yükledim. androit 4 yüklemek için uygulamaları videoyu bire bire yaptım. clockwork modunda telefon açılmıyor. önce ve akşam yükledigim uygulamalarda hata yapmadı veya telefonu kablosunu çıkarmadım. yüklemek için sizlerden destek bekliyorum.. [h=1][/h]

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
2.7.2+mp9 engine çalıştırmayı başardım ve 2.5ten çok daha iyi.

- - - Eklendi - - -

indirin ve cwm ile flashlayın.Telefonu yeniden başlattıktan sonra terminal emülatörünü açın ve sırasıyla su ve MPEngine9 yazın.(Büyük kuçuk harfe dikkat edin).Script ve mpengine çalışacak.Ama her açılısta mpengineyi tekrar çalıştırmak gerekiyor.Bu yüzden script manager ile çalıştırıp açılışta çalışmaya ayarlamanızı tavsiye ederim.

slvestre-99

Üye
lazeroidin son surumunun linkini atarmisiniz

emptychat

Üye
yauw bu lazeroid tam anlamıyla ne işe yarıyor ne katkı saglıyor bırde buu yoon kernel ile telde donup reset atma sorunu yasıyordum hatta benım dısımda bır ıkı kısıde daha olmustu bu sorun duzeldimi ve son olarak kulaklıkla muzik dinlerken bazen uykudan uyanmıyor ve kapatıp acmak zorunda kalıyorum basına boyle bırsey gelen varmı benden baska....

knight97

knight97

Üye
2.7.2+mp9 engine çalıştırmayı başardım ve 2.5ten çok daha iyi.

- - - Eklendi - - -

indirin ve cwm ile flashlayın.Telefonu yeniden başlattıktan sonra terminal emülatörünü açın ve sırasıyla su ve MPEngine9 yazın.(Büyük kuçuk harfe dikkat edin).Script ve mpengine çalışacak.Ama her açılısta mpengineyi tekrar çalıştırmak gerekiyor.Bu yüzden script manager ile çalıştırıp açılışta çalışmaya ayarlamanızı tavsiye ederim.

Sadık hocam bu bahsettigin MPEngine9+2.7.2 ne ise yarar? Ben lazeroid2.5 kullaniyorum

06mas

Üye
Arkadaslar kamerada sd kart sorunu vardi ayarlardan kayit yerini sd yaptim sorun hallolduancak simdi de cektigim fotolar galetlride yok yardimci olabilrseniz sewinirim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam ben bu lazerdroidi yüklemiştim telefon açılmamıştı bi sakatlık çıkmaz değilmi?

emptychat

Üye
arkadaşlar bu MPEngine9+2.7.2 yi rc2 oldugu surece her kernele kurabılıyormuyuz yoksa sadece yoon kernel mi olması lazım

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar bu MPEngine9+2.7.2 yi rc2 oldugu surece her kernele kurabılıyormuyuz yoksa sadece yoon kernel mi olması lazım
bilmiyorum sadık hocam ben yoon kernel kullanıyorum nedense yine siyah ekranda kaldı :(

hercaiyar_29

Üye
arkadaşlar i8150 w telefonum var. yaklaşık 6 ay önce (recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.tar) yüklemiştim. sonradan telefonu resetledim. akşamda update.zip dosyasını yükledim. androit 4 yüklemek için uygulamaları videoyu bire bire yaptım. clockwork modunda telefon açılmıyor. önce ve akşam yükledigim uygulamalarda hata yapmadı veya telefonu kablosunu çıkarmadım. yüklemek için sizlerden destek bekliyorum..

uzman arkadaşlar cevap yazın..

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

Her kernelde ve romda işe yarar.

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum sadık hocam ben yoon kernel kullanıyorum nedense yine siyah ekranda kaldı :(

Sorun ne anlayamadım.Bende sorunsuz çalışıyor şuan.

- - - Eklendi - - -

linkteki ile tekrar deneyebilirmisiniz hocam?

- - - Eklendi - - -

Birde merak etmeyin bu mod brick yapmaz bootloopa sebeb olabilir en fazla.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar i8150 w telefonum var. yaklaşık 6 ay önce (recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.tar) yüklemiştim. sonradan telefonu resetledim. akşamda update.zip dosyasını yükledim. androit 4 yüklemek için uygulamaları videoyu bire bire yaptım. clockwork modunda telefon açılmıyor. önce ve akşam yükledigim uygulamalarda hata yapmadı veya telefonu kablosunu çıkarmadım. yüklemek için sizlerden destek bekliyorum.. [h=1][/h]

Sorununuzun ne olduğunu anlayamadım.Cwm mi açılmıyor?

halil7294

Üye
sayın sadikbircan benim telefon sony xperia u var bir siteden 4.0.4 cyanogenmod yapıldıgını gordum ama ingilizce oldugu için anlayamadım lutfen yardım edermisiniz telefon 4.0.4 ama romunu begenmedim cyanogenmod 9 yapmak istiyorum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sony ile samsung çok farklı.Boot kilidini falan açmanız gerekiyor bunun için sony android development kısmında yardım isteyin.

halil7294

Üye
sony android development orası nerde sadık hocam ve yapılması zormu acaba

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericson android rom bölümüne bakın forumdaki.

hrn24

Üye
S.a iyi akşamlar ben de de galaxy w war Arkadaşlar henuz cok acemiyim ben nasıl yukluyecegimi soylermsnz ilk başta cwm u mu yuklemeliyim sırasıyla yazarmsnz ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi konuda açık ve net bir şekilde anlattım oraya bakın.

Üst Alt