Satılık Hurda Cep Telefonları(Hepsi Kayıtlı 6 Tane 100 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Hurda Cep Telefonları(Hepsi Kayıtlı 6 Tane 100 TL)
1.Cihaz : Nokia 6260

cihazın filmi koptu ve bende onu parçalarına ayırdım,ekranı sağlam ve yan sanayi ekranlar bildiğiniz gibi 40 TL civarında :evet: ayrıca 1 adet imeisi mevcut :evet:

2.cihaz : Nokia 6111

cihazın arka sim kapağının tırnağı kırık ve kendiliğinden açılıp duruyor cihaz eskiden normal olarak çalışıyordu bir ara sim kartı takınca kendini resetlemeye başlamıştı sonra telefon açılıp kapanmaya başladı ardından hiç çalışmamaya başladı :evet: tabi bu cihazında bir adet imei numarası var :evet :)

3.Cihaz : Matsu Luxury

cihaz çalışıyor çift hatlı yani buda iki tane imei numarası var demektir,cihazın bataryası bozuktur ve cihazın ön camı yoktur direkt ekran vardır çin malı cihazdır bataryasını değiştirdiğinizde çalışacaktır :evet:

4.Cihaz : ScellPhone i9+++

bu cihazda çin malı bir cihazdır yine 2 adet imei numarası vardır cihaz çalışmaktadır fakat bataryası bozuktur :evet:

cihazlar aslında hurda telefon maksadıyla satılmaktadır fakat isteyen yaptırıpta kullanabilirde,almak isteyen arkadaş benimle irtibata geçsin Türkiye'nin her yerine kargoyla gönderiyorum cihazlar resimdeki cihazlardır fiyatta indirim istemeyiniz yapamam zaten fiyat makul :evet: ürün gittigidiyor'dan ilan açılarak isteyen kişiye gönderilecektir kargo ücreti alıcıya aittir :evet:

her türlü soruya açığım :) alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun :evet:

- - - Eklendi - - -

cihazlar tek tek de satılabilir...

enterneoll

enterneoll

Üye
3 değil 4 değil 5 değil tam tamına 6 tane 100 tl :d: hayırlı satışlar

- - - Eklendi - - -

kcsoft

kcsoft

Üye
hayırlı satışlar :)

MrExpert

MrExpert

Üye
6 tane alanada kılıf bizden :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

aynen :ehe :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

+Hayırlı satışlar :)
hayırlı satışlar :)

sağolun :)

- - - Eklendi - - -

6 tane alanada kılıf bizden :ehe

sponsoruda bulduk :ehe :D :D :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hurda cihazlar artık para ediyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Resmin en sağında bir cihaz var beyaz oda bunların içinde değil mi :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5681973' Alıntı:
Hurda cihazlar artık para ediyor

anakartları sağlam ama + 44 TL yan sanayisi olan orijinal ekran veriyorum 6260'ın ekranı tabi telefon 40 TL zaten çalışanı orası ayrı :)

kısacası o çin malı olanlar çalışıyor tak bataryayı kullan işi ayrıca 6 tane imei numarası var kırdırmak için ederini siz söyleyin evde boş boş duruyorlar sinir oluyorum onlara :evet:

- - - Eklendi - - -

Resmin en sağında bir cihaz var beyaz oda bunların içinde değil mi :D

Malesef Ali Bey firmamız o cihazı veremediği için şuanda kahroluyor :ehe :zuhaha:

TeAmo42

TeAmo42

Üye

anakartları sağlam ama + 44 TL yan sanayisi olan orijinal ekran veriyorum 6260'ın ekranı tabi telefon 40 TL zaten çalışanı orası ayrı :)

kısacası o çin malı olanlar çalışıyor tak bataryayı kullan işi ayrıca 6 tane imei numarası var kırdırmak için ederini siz söyleyin evde boş boş duruyorlar sinir oluyorum onlara :evet:

- - - Eklendi - - -

Malesef Ali Bey firmamız o cihazı veremediği için şuanda kahroluyor :ehe :zuhaha:
Bende orda beyaZ cihazı görünce 100 tl biriktiriyordum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt