Firefox 18 Yayınlandı, İndirin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Firefox 18 Yayınlandı, İndirin!

Firefox 18
bugün kullanıma sunuldu.

Firefox 18 ile gelen yenilikler ve değişiklikler;

OS X 10.7 ve üzeri işletim sistemleri için Retina Ekran desteği sayesinde web sitelerini çok daha kaliteli bir görünümle gezmek mümkün hale geliyor. Bunun yanında WebRTC yani Web Real Time Communication teknolojisine verdiği destek sayesinde ses ve video aktarımı API’si desteklenir oldu.

HTML ölçekleme algoritmasında gerçekleştirilen değişiklikler sayesinde çok daha yüksek görüntü kalitesine de Firefox 18 ile kavuşuyoruz. Ayrıca sekmeler arası geçişlerde artan performans ile CSS3 Flexbox implementasyonu da dikkat çekenler arasında. Bu son güncelleme ile tarayıcının çok daha hızlı açıldığını da belirtmek gerekiyor.

İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
deneyen var mı :hmmm
Chrome yüzünden biraz soğudum uzun süredir kullanmıyorum

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
deneyen var mı :hmmm
Chrome yüzünden biraz soğudum uzun süredir kullanmıyorum

Ben uzun süredir firefox kullanıyorum. Bu sürümü denemedim ben nighlty sürümünü kullanıyorum. Firefox 21 oluyor yani :D Her gün güncelleniyor. Bir problem yok gayet hızlı. Tabi donanıma bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ben uzun süredir firefox kullanıyorum. Bu sürümü denemedim ben nighlty sürümünü kullanıyorum. Firefox 21 oluyor yani :D Her gün güncelleniyor. Bir problem yok gayet hızlı. Tabi donanıma bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

:hmmm
peki görüntü nasıl :D
Chrome gayet sade ve güzel. Çok alıştım ona :ehe

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

:hmmm
peki görüntü nasıl :D
Chrome gayet sade ve güzel. Çok alıştım ona :ehe

Chrome'dan daha sade bana göre. Chrome yazı fontunu değiştiriyor firefoxa göre. Denemekten zarar gelmez beğenmezsen silersin. Ben her tarayıcıyı yüklüyorum yine en sonunda firefoxa dönüyorum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Chrome'dan daha sade bana göre. Chrome yazı fontunu değiştiriyor firefoxa göre. Denemekten zarar gelmez beğenmezsen silersin. Ben her tarayıcıyı yüklüyorum yine en sonunda firefoxa dönüyorum :D

:hmmm denerim sorun değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...