Firefox 10.0.1 | Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soulmy2

soulmy2

Üye
    Konu Sahibi
Firefox 10.0.1 | Türkçe


Firefox 10.0.1 | Freeware | 14.9 MB

Firefox, JavaScript motoru JagerMonkey daha hızlı grafik işleme süresi dolayısıyla daha hızlı bir başlangıç yapıyor. Modern bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkan Firefox, WebM, HTML5 ve CSS3 desteği sunuyor. Direct2D ve Direct3D desteği grafiklerin daha hızlı yüklenmesini sağlayan başka bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.

Düzenlenebilir Sekmeler

Firefox'ta sekmeler sürükle-bırak yöntemiyle taşınarak daha aktif ve hızlı bir çalışma ortamı yaratılabiliyor. Sekmeler uygulama sekmelerine dönüştürelerek sadece ikonları görünen daha az yer kaplayan hale de dönüşebiliyor.

Gruplanabilir Sekmeler

Firefox ile sekmeleri belli gruplara ayırarak çalışabilirsiniz. Böylece sekmeler arasında kaybolmadan yaptığınız işe göre ayırabilirsiniz.

Firefox Sync ile Senkronizasyon

Daha önceki sürümde bir eklenti olarak karşımıza çıkan Firefox Sync, bu kez tarayıcı içine entegre edildi. Geçmiş, sekmeler, yer imleri, parolalar mobil cihazlar dahil olmak üzere sahip olduğunuz tüm cihazlar için senkronize edilebiliyor.

Firefox Butonu

Sol üstte bulunan turuncu renkli Firefox butonu tarayıcı ayarlarıyla ilgili menüleri bir araya topluyor. Yer imleri, geçmiş, eklentiler, seçenekler menülerine artık bu alandan erişeceksiniz.

Geliştirilmiş Güvenlik

İnternette daha güvenli ve iz bırakmadan gezmek için koruma uygulamaları güçlendirildi. Kötü niyetli yazılımların tarayıcı üzerinden kullanıcıları etkilemesi bu sayede giderek zorlaşıyor.

Çökme Koruması

Firefox kullanıcıları çökme problemleriyle karşılaşmışlardır. Bu problemle ilgili şikayetler artınca yeni sürümle beraber bu sorundan kullanıcıları koruyan yeni bir özellik daha hayatımıza girdi. Bundan sonra Adobe Flash, Apple Quicktime veya Microsoft Silverlight uygulamalarında meydana gelen çökmelerden tarayıcınız etkilenmeyecek ve işlemler yarıda kalmayacak.

3D Web

Web ortamında oyun ve görsel tasarımlarda modern yaklaşımların önünü açmak için WebGL desteği 3. boyutu tarayıcıya taşıyor.






 


Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hersey Iyi Guzeldee .. Neden Turbobit Linkii .? :)
 
soulmy2

soulmy2

Üye
    Konu Sahibi
neden şikayet ettinki. Neyse linki yeniliyorum. ;)
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İyice sogumaya basladım bu firefoxtan önceleri en stabil buldugum tarayıcıydı ama simdi kasım kasım kasılıyor internetten oyun oynamamıyorum o derece :off:
Eklentileri kaldırdım yer imlerini sildim tertemiz bi kurulum yaptım bana mısın demedi.
 
atakan25

atakan25

Üye
opera ve chrome yükle keyfine bak sıkıldıkça değiştirirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt