1 kbp facebook acmaz mi bide bu siteyi
açmaz kardeşim. Vodafone sınırsız olmayan paketlerden lira düşümü yaşayanlar çok oldu ve Buna itirazdan dolayı da başı ağrıdı. Bundan dolayı da böyle yaptı. Adil kullanım 100 mb dolduğunda ölü internet oluyor. Hiç birşey açmaz.
Frezoone sinirsiz net yok mu
Musteri hizmetleri yok dedi sinirsiz net icin
o zaman kardeşim sabırli olup yeni paketlerin çıkmasını bekleyeceksin Tabi vodafone ne zaman çıkarır allah bilir
Ya hic cikar massa Net paketi olmadan da olmuyor
Benim bildigim turkcell kapatti netieli mahkum kardeşim. Şu anda çıkartığı paketler fazla tutulmayacak. Tabi o zaman müşteri başka şebekeye kaymaya başlayacak. O zaman ne olacak. Yeni paket çıkartma zamanı. Bak bugün turkcell e gittim. Lira yüklemeye kardeşimin telefona bizim arkadaş Orda çalışıyor. Gel seni turkcell e gecirelim dedim ben internet paketi kullanıyorum sınırsız. Dediği şu turkcellde de var aylık 19 tl sınırsız 1 gb da adil kullanım kotası var sonra hız 96 kb. Yok dedim aslında sonradan düşününce vodafone da verdiğim ücret 14 tl ama adil kullanım düşük. Turkcell de 5 tl Daha verip Daha iyi internet kullanırım diye aklım eserse giderim turkcell vodafone düşünsün ben niye kafa yoracağım ki.
Benim bildigim turkcell kapatti neti