Frezoone 100 mb internetler sinirsiz mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Frezoone 100 mb internetler sinirsiz mi
Arkadaslar ben aylik 4.5 tl alsam sinirsiz mi 100 mb frezone

tayrebaz

Üye
bildiğim kadarıyla sadece sonunda cepnet yazanlar sınırsız

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
*Aylık 100 MB GENC paketi Aylık 4,5 TL karşılığında 100 MB data kullanım hakkı sağlar ve 100 MB kullanım limitine ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps’ye düşer.
Boyle birsey yaziyor sinirsiz mi anlamadim

tayrebaz

Üye
eğer böyleyse sınırsızdır kardeş

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Emin olmadigimdan paketi alamiyorum da

tayrebaz

Üye
bece vodafonu ara kardeş garanti olsun

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Arayim ben enisi

murat.122a

murat.122a

Üye
kardes kotan bitince 100mb bitince hız 1kbp düşüyor amac tl gitmesini önlemek icin farkında olmadan 100mb biterse tl gitsesin diye yani stop oluyor 1kbp birsey acmaz

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
1 kbp facebook acmaz mi bide bu siteyi

bilge_adam

bilge_adam

Üye
1 kbp facebook acmaz mi bide bu siteyi

açmaz kardeşim. Vodafone sınırsız olmayan paketlerden lira düşümü yaşayanlar çok oldu ve Buna itirazdan dolayı da başı ağrıdı. Bundan dolayı da böyle yaptı. Adil kullanım 100 mb dolduğunda ölü internet oluyor. Hiç birşey açmaz.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
açmaz kardeşim. Vodafone sınırsız olmayan paketlerden lira düşümü yaşayanlar çok oldu ve Buna itirazdan dolayı da başı ağrıdı. Bundan dolayı da böyle yaptı. Adil kullanım 100 mb dolduğunda ölü internet oluyor. Hiç birşey açmaz.

Frezoone sinirsiz net yok mu

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Frezoone sinirsiz net yok mu

tam bilgim yok kardeşim. Ben eski cepnet250 sınırsız abonesiyim o yüzden takip etmiyorum. Ama senin için en iyi bilgiyi mh verir ara konuş derim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Musteri hizmetleri yok dedi sinirsiz net icin

bilge_adam

bilge_adam

Üye
bilge_adam

bilge_adam

Üye
Ya hic cikar massa Net paketi olmadan da olmuyor

eli mahkum kardeşim. Şu anda çıkartığı paketler fazla tutulmayacak. Tabi o zaman müşteri başka şebekeye kaymaya başlayacak. O zaman ne olacak. Yeni paket çıkartma zamanı. Bak bugün turkcell e gittim. Lira yüklemeye kardeşimin telefona bizim arkadaş Orda çalışıyor. Gel seni turkcell e gecirelim dedim ben internet paketi kullanıyorum sınırsız. Dediği şu turkcellde de var aylık 19 tl sınırsız 1 gb da adil kullanım kotası var sonra hız 96 kb. Yok dedim aslında sonradan düşününce vodafone da verdiğim ücret 14 tl ama adil kullanım düşük. Turkcell de 5 tl Daha verip Daha iyi internet kullanırım diye aklım eserse giderim turkcell vodafone düşünsün ben niye kafa yoracağım ki.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
eli mahkum kardeşim. Şu anda çıkartığı paketler fazla tutulmayacak. Tabi o zaman müşteri başka şebekeye kaymaya başlayacak. O zaman ne olacak. Yeni paket çıkartma zamanı. Bak bugün turkcell e gittim. Lira yüklemeye kardeşimin telefona bizim arkadaş Orda çalışıyor. Gel seni turkcell e gecirelim dedim ben internet paketi kullanıyorum sınırsız. Dediği şu turkcellde de var aylık 19 tl sınırsız 1 gb da adil kullanım kotası var sonra hız 96 kb. Yok dedim aslında sonradan düşününce vodafone da verdiğim ücret 14 tl ama adil kullanım düşük. Turkcell de 5 tl Daha verip Daha iyi internet kullanırım diye aklım eserse giderim turkcell vodafone düşünsün ben niye kafa yoracağım ki.
Benim bildigim turkcell kapatti neti

tayrebaz

Üye
ben o internetle bilgisayardan yazıyorum şu anda indirme olayı yüzünden hızlı internet bağlicam ama ben fazla dosya indirmiyorum videoda izlemem dersen iş görür.

murat.122a

murat.122a

Üye
Arkadaslar turkcell sınırsız internet paketleri çikartmıs 25tl 1gb 40tl ye 4gb adil kullanımlı sınırsız Vodafone yakında buna cevap verir ya aynısını yapar yada fiyatı ucuz yapar 15 tl 20tl 25 tl 1gb,4gb,5gb yapsa süper olur mail atalım aqkadaşlar vodafone ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt