5800^Symbian Evols Fp1 [01.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
Ben yine kuramadım normal jaf yapıyorrum telefonun açma kapama tuşuna basıyorum yine yok telefon bulundamadı diyor 5-6 kez açma kapama tuşuna bastım yine yok
Bu sadece ofwlerde oluyor diger c6 portlu cfw kurmada problemim yok bu ofw yi nasıl kurabilirim
Tşk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben yine kuramadım normal jaf yapıyorrum telefonun açma kapama tuşuna basıyorum yine yok telefon bulundamadı diyor 5-6 kez açma kapama tuşuna bastım yine yok
Bu sadece ofwlerde oluyor diger c6 portlu cfw kurmada problemim yok bu ofw yi nasıl kurabilirim
Tşk

c6 port, ofw.. farketmez ki 2bde aynı c6 portu nasıl atıyosan bunuda öyle yapmalısın

qweratomic

qweratomic

Üye

c6 port, ofw.. farketmez ki 2bde aynı c6 portu nasıl atıyosan bunuda öyle yapmalısın

tamam şimdi kurdum hatam jaf kurulumunda ki :
''Windows 7 ve Vista kullananlar için: Bilgisayarınız açıldıktan sonra Bilgisayar'a sağ tıklayıp 'Özellikler'egirin. Çıkan pencerenin sol bölmesindeki 'Gelişmiş sistem ayarlarları'na tıklayın. Daha sonra 'Donanım'
sekmesine gelip 'Aygıt yükleme ayarları'na tıklayın. Buradaki pencerede önce 'Hayır,' ile başlayan cümleyi
daha sonra çıkan seçeneklerden 'Sürücü yazılımını,' diye başlayan cümleyi seçin ve 'Tamam' diyerek
pencereleri kapatın.'' bu işlemi yapmamam bunu yaptım sorun çözüldü.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi kurdum hatam jaf kurulumunda ki :
''Windows 7 ve Vista kullananlar için: Bilgisayarınız açıldıktan sonra Bilgisayar'a sağ tıklayıp 'Özellikler'egirin. Çıkan pencerenin sol bölmesindeki 'Gelişmiş sistem ayarlarları'na tıklayın. Daha sonra 'Donanım'
sekmesine gelip 'Aygıt yükleme ayarları'na tıklayın. Buradaki pencerede önce 'Hayır,' ile başlayan cümleyi
daha sonra çıkan seçeneklerden 'Sürücü yazılımını,' diye başlayan cümleyi seçin ve 'Tamam' diyerek
pencereleri kapatın.'' bu işlemi yapmamam bunu yaptım sorun çözüldü.
sorunun çözüldüğüne sevvindim bilgi içinde teşekkürler...

nefrt

nefrt

Üye
sadece bu ev ekranımı var

uncanny_young

Üye
Hocam kurdum ama ekran dokunmatiği titreşimi çalışmıyor acaba nedendir bir tek bende mi oldu bu sorun ne yapmam gerek format filanda attım düzelmedi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

uncanny_young

Üye
tercihlerden titreşimi kapat aç tekrar dene
malsef düzelmedi yeniden mi flaşlasam acep

- - - Eklendi - - -

yeniden flaşladım aynı şekilde devam. tercihleri kapatıp açıyorum yine aynı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

uncanny_young

Üye
65 mb ram görünce işte bu hakan usta yaptıysa sorun yok ama hatasız kul olmaz ki :) Onu düzeltme imkanı varmı spb shell de ki ekran sayısı ve görünüm hoşuma gidiyor en azından ondan bıkana kadar senin bu ofw yi kullanmak istiyorum şu titreşimi halledersek başka ofw de bakmak istemiyorum biliyorsun bizim için marka Haqanguven dir :)

- - - Eklendi - - -

o zaman tek sorun o farketmedim demekki kardeşim
65 mb ram görünce işte bu hakan usta yaptıysa sorun yok ama hatasız kul olmaz ki :) Onu düzeltme imkanı varmı spb shell de ki ekran sayısı ve görünüm hoşuma gidiyor en azından ondan bıkana kadar senin bu ofw yi kullanmak istiyorum şu titreşimi halledersek başka ofw de bakmak istemiyorum biliyorsun bizim için marka Haqanguven dir :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bunu coreye atıp tekrardan flaşhla bakalım düzelicekmi...

uncanny_young

Üye

bunu coreye atıp tekrardan flaşhla bakalım düzelicekmi...

core nin içine atmak için kullandığımız program varmı acaba linki

- - - Eklendi - - -

çok masraflı oldum hakkını helal et inşaallah

uncanny_young

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eyw Allah razı olsun

- - - Eklendi - - -

Dosyaları aynen adreslerine kopyaladım ama bu sefer kaydet dediğimde erişim engellendi diyor malesef sanırım yapamayacağım en iyisi senide daha fazla uğraştırmamak kardeş sağolaısn yardımlrın için fp4 e dönmek ve devam etmek en güzeli gibi

nokia cookeru kullanmayı öğrenmelisin...
rica ederim...

uncanny_young

Üye

nokia cookeru kullanmayı öğrenmelisin...
rica ederim...

Öğrendim az buçuk :) İzin vermeme sebebini anladım sonra başka bir kılasöre aldom core doayasını ve içine vermiş olduğun dosları doğru adresine kopyaladım ve kaydettim bu sefer kaydetti sonra düzenlenmiş olan core dosyasını flaşlayacağım (RM356) kılasöreüne attım oradakini aynısı ile değiştirdim flaşladım ama aynı sorun devam ediyor titreşim yanı sıra dokunmatik sesleride çıkmıyordu yine aynı çıkmıyor seslerde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öğrendim az buçuk :) İzin vermeme sebebini anladım sonra başka bir kılasöre aldom core doayasını ve içine vermiş olduğun dosları doğru adresine kopyaladım ve kaydettim bu sefer kaydetti sonra düzenlenmiş olan core dosyasını flaşlayacağım (RM356) kılasöreüne attım oradakini aynısı ile değiştirdim flaşladım ama aynı sorun devam ediyor titreşim yanı sıra dokunmatik sesleride çıkmıyordu yine aynı çıkmıyor seslerde
hım ilerde güncelleme getirirsem ilgilenirim artık bu sorunla kardeşim

Üst Alt