MALİ Cihazlar İçin En Büyük 3D ve HD Oyun Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Kblık virüsler de var ama:)

moskovalı

moskovalı

Üye
iyi bi calisma olmus sagol

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tesekkurler:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eline Sağlık :tşk:

ciddixd

Üye
Teşekkürler eline sağlık

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar iyi oyunlar :)

ortuk

ortuk

Üye
slm bu oyunlar samsun galaxy note tabletde calısmıyor sebebi ne yardımcı olursaniz sevinirim lutfen iyi aksamlar

5533123

5533123

Üye
ya bıktım rainbow six ve splinter cell hiç bir yerde inmiyor bıktım arkadaş

askinkoc

Üye
sağolasın

adsess97

adsess97

Üye
:tşk:

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür eden herkese hakkımı helal ediyorum,iyi oyunlar :oke:

batudinho39

batudinho39

Üye
çok teşekkür ederim helal olsun oyunlar için ea olanların hepsi çalıştı :oke:lakin gameloftun modern combat 3 nova 3 çalışmadı ''Your device is not compatible with this game. Please request a refund'' aynı şey modern combat 4 için de geçerli telefonum galaxy s3 mini rootlu yardım edersen sevinirim bertinos ;)

5533123

5533123

Üye
ya lütfen sunları düzeltin nova 3 splniter cell rainbow six bunlar calısmıyor of indirmiyor

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim helal olsun oyunlar için ea olanların hepsi çalıştı :oke:lakin gameloftun modern combat 3 nova 3 çalışmadı ''Your device is not compatible with this game. Please request a refund'' aynı şey modern combat 4 için de geçerli telefonum galaxy s3 mini rootlu yardım edersen sevinirim bertinos ;)
Yazdığınız ingilizce şeyin çevirisi şudur ''Oyun cihazınızla uyumlu değil geri ödeme talep edebilirsiniz'' vallahi modern combat 3'ü bile çoğu cihaz zor açıyor :D Modern combat 4'te demesi normal fakat nova 3'ü açması gerekirdi.Birazcık bekleyin hocam s3 mini yeni bir cihaz olduğu için çoğu oyun henüz optimize edilemedi.

- - - Eklendi - - -

ya lütfen sunları düzeltin nova 3 splniter cell rainbow six bunlar calısmıyor of indirmiyor
İndiriyor siz hata yapıyorsunuz kontrol ettim,üstteki arkadaş da indiriyor demiş ;)

batudinho39

batudinho39

Üye
Yazdığınız ingilizce şeyin çevirisi şudur ''Oyun cihazınızla uyumlu değil geri ödeme talep edebilirsiniz'' vallahi modern combat 3'ü bile çoğu cihaz zor açıyor :D Modern combat 4'te demesi normal fakat nova 3'ü açması gerekirdi.Birazcık bekleyin hocam s3 mini yeni bir cihaz olduğu için çoğu oyun henüz optimize edilemedi.
Teşekkür ederim ilgin için :)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilgin için :)
Rica ederim.

The East

The East

Üye
Gerçekten çok güzel konu teşekkürler :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Nedense hep aynı oyunlar teşekkürler

Üst Alt