Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

memoli_091

memoli_091

Üye
Kardeş Tlf aldıktan sonra hiç sıfırlama yada wipe data / wipe cache veyahut farklı bir rom falan yüklemesi yaptınmı? Yurtdışındanmı aldın yoksa TR mi? Şöyle bişey yap bakalım *#272*imei no# bunu tuşladıktan sonra bi menü gelecek bak akalım hangi ülke işaretli orda farklı bi ülke seçili ise TUR seç ve okeyle teli yeniden başlatıp işlem yapacak sonra güncellemeleri kontrol et düzelecektir. bu işlem yapınca tel sıfırlanabilir bilgin olsun verilerini yedekle.

bu kodu ardından imei filan girince birşey olmuyor.kod çalışmıyor?

memoli79

memoli79

Üye
herkese selam bugünden itibaren bende S3 lü oldum. Birbirimize yardım ederk en iyi şekilde kullanabilmek umuduyla.

tuncay4510

Üye
selam maxi ceb uyeleri ve kullanıcıları ben yillardi bu siteyi kullanıyorum galaksi s3 benide ekleyin hepinize çok teşekkür ederim nokia dan sonra epey bi zorlanacak gibiyim

cemal344

Üye
Çakıl mavi ile bende aranıza katıldım dostlar benide yazın.

bboy_junior

Üye
Bugün telefonuma güncelleme geldi ama güncellemeyi yapamıyorum yardımcı olabilirmisiiz ?
Şu yazı çıkıyor:'Kullanıcılara,yazılım güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktadır,daha sonra deneyin

omursevim

omursevim

Üye
Bugün telefonuma güncelleme geldi ama güncellemeyi yapamıyorum yardımcı olabilirmisiiz ?
Şu yazı çıkıyor:'Kullanıcılara,yazılım güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktadır,daha sonra deneyin

O yazının anlamı şu oluyor güncellemen var ama bi kaç gün içinde telefonuna gelir.Bilgisayarına kies indir bağla ve onun üzerinden güncellemeyi yükle orda cihaz yazılım güncellemelri üste yazıyor.çok kolay gördüyen anlarsın.bu şekilde yap.telefona tam üç güncelleme yüklediğim için aşinayım konuya bende bu şekilde yaptım.

punisher_018

Üye
beni de ekleyebilirsin kardeşim çakıl mavisi
ben de şunu soracağım tel i root yaptıktan sonra altta arada sırada tam yetkili kullanıcı izinleri yazıyor 3 sn duruyor kayboluyor normal mi? orjinal rom var üzerinde 4.0 da da vardı 4.1 de de var root sonrası

bydermen

Üye
bu kodu ardından imei filan girince birşey olmuyor.kod çalışmıyor?

Halla halla ya kardeş ne acayiptir ki ben daha önce bu şekilde düzelttim çalışıyordu senin mesajın üzerine tekrar denedim çalışan kod şu an bendede çalışmıyor bi bakayım döncem tekrar kardeş

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
Selam arkadaşlar bişi sorcam esi sürümlü bir çok android samsung telefonda (açık)uygulamaları tek tek kolayca kapamak mümkünken g samsung s3 te ya tüm uygulamaları kaldır diyeceksin yada başka bi yolu olmalı işte ben onu bilmiyorum açık uygulamaları seçerek istediğimi nasıl kapabilirim uygulamaların üstünde herhangi bir köşesinde x işaretide yok tek seçenek aşağıda tüm uygulamaları kaldır mı kapat mı öle bişi yardımcı olabiliseniz sevinirim

Pundera

Üye
Beni de ekleyin arkadaşlar :) Telin tek kusuru bana göre yan taraftaki tuşları.Yerinden cıkıcakmış gibi oluyor bazen :) Bir de kiesi nerden bulup indirebilirim güncelleme geldi ancak wifi bağlantım olmadığından yapamadım.Pc ile yaptığımda güncellemeyi telden mi yapmış olucam yoksa pc den mi.Şimdiden teşekkür ederim.

tatanga_ilker

Üye
Selam arkadaşlar bişi sorcam esi sürümlü bir çok android samsung telefonda (açık)uygulamaları tek tek kolayca kapamak mümkünken g samsung s3 te ya tüm uygulamaları kaldır diyeceksin yada başka bi yolu olmalı işte ben onu bilmiyorum açık uygulamaları seçerek istediğimi nasıl kapabilirim uygulamaların üstünde herhangi bir köşesinde x işaretide yok tek seçenek aşağıda tüm uygulamaları kaldır mı kapat mı öle bişi yardımcı olabiliseniz sevinirim

kapatmak istediğin uygulamaya basılı tutup sağa veya sola doğru kaydır arkadaşım

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
Kardeşim, babam ve eşimde de S3 mevcut. Hepsi trden alındı. Hepsi orjinal yetkili distribütör garantili . Arkadaş çevremde de 1-2 note2 kullanan haric çok fazla sayıda S3 kullanıcısı mevcut. Hiç biri yurt dışı cihaz değil.

Benim gibi evkurdan, darty den, hepsiburadandan v.s alınmış telefonlar.

Herkese 4,1,2 güncellmee geldi, benim telefonda halen tık yok. Kiese baplıyorum güncel son versiyon kullanılıyor diyor..

Çevremde rootlu telefonda yok. Herkes aldığı gibi kullanıyor. ben dahil.. Bunun sebebi net olarak nedir bilen yardımcı olabilicek biri varmıdır

Teşekkürler

Braveheart06

Üye
Merhabalar,

Galaxy S3 için yapmış olduğunuz paylaşım katkılarından dolayı teşekkürler.

veliaht_06

Üye
Bende S3 aldım kardeş benide ekle. 16 gb beyaz

bydermen

Üye
Kardeşim, babam ve eşimde de S3 mevcut. Hepsi trden alındı. Hepsi orjinal yetkili distribütör garantili . Arkadaş çevremde de 1-2 note2 kullanan haric çok fazla sayıda S3 kullanıcısı mevcut. Hiç biri yurt dışı cihaz değil.

Benim gibi evkurdan, darty den, hepsiburadandan v.s alınmış telefonlar.

Herkese 4,1,2 güncellmee geldi, benim telefonda halen tık yok. Kiese baplıyorum güncel son versiyon kullanılıyor diyor..

Çevremde rootlu telefonda yok. Herkes aldığı gibi kullanıyor. ben dahil.. Bunun sebebi net olarak nedir bilen yardımcı olabilicek biri varmıdır

Teşekkürler

Merhaba Kardeş bi yanlışlık var bu işte Türkiye için henüz 4.1.2 yayınlanmadı. Eli kulağındadır ama bi kaç güne gelir. Bahsettiğin diğer Galaxsy s3 ler başka bi ülke kodunda görünüyor olabilir. Note2 ler zaten 4.1.2 olarak çıktı.

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
valla üstad bende anlamadım. bu ne kodu ise bizde yapalım.. hepsi tr den alınma hepsi güncelleme yaptı.. en son Eşime yıl başı hediyesi aldım,

2 ocakta bu ne yapıyor birşey indiriyor diye bana getirdi telefonu baktım güncelleme alıyordu.

JamaronTR

Üye
Öncelikle herkese merhaba . Netten takılıyordum yardım flatformunuz denk geldi ve okudum hoşuma gitti . Yardım ve destekleriniz güzel şimdiden yardımlarınız için tesekkürlerimi sunarım . Ben nokia c6-01 kullanıcısıyım , her sene telefon değiştiririm ve artık cihazımın değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum . Andorid cihazlar hoşuma gidiyo herkesin de hosuna gittiği gibi diyelim ve Samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum . Sizce doğru tercih yapıyormuyum ? detaylı bi bilgi verirseniz cok mutlu olurum teşekkür ederim ;)

JamaronTR

Üye
s.a arkadaşlar

Üst Alt