Arkadaşlar site ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Arkadaşlar site ile ilgili
Bu sitede dolaşırken mozilla firefox takılı kalıyor başlat bölümünün üstündeki bilgi bandında afedersiniz süperadultsex.net ten veri aktarılıyor yazıyor sonra firefox yanıt vermiyor sizdede varmı bu problem...:allalla:

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş bende olmuyor hem de ben çogunlukla opera kullanıyorum hatta hep opera ama yardım edemedigim için üzgünüm tebrikler ayın üyesi

keremerson

keremerson

Üye
ben internet explorer kullanıyorum.. hiç bi sorun yok.. neden mozilla ve opera kullanma ihityacı hissettiğinizi hala anlayamıyorum.. mis gibi sorunsuz internet explorer.. gözünü seviim

Ozan

Ozan

Admin
Bu sitede dolaşırken mozilla firefox takılı kalıyor başlat bölümünün üstündeki bilgi bandında afedersiniz süperadultsex.net ten veri aktarılıyor yazıyor sonra firefox yanıt vermiyor sizdede varmı bu problem...:allalla:
Bende hep firefox kullanıyorum herhangi bir sorun yok, durum çubugunda o siteyi ara sıra görmeniz normal ancak sayfanın takılması ile bagımsız çünkü sayfanın en altında çıkan bir durum o, yani sayfa tamamen yüklenmis iken.

Kısacası o yazıyı görebilirsiniz bende hosnut olmadım açıkcası ancak, sayfanın tıkanması gibi bir durum yasayacaginizi sanmam. Baska bu problemi yasayan varsa çok detaylı bir araştırma yapabiliriz

İyi forumlar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bende hep firefox kullanıyorum herhangi bir sorun yok, durum çubugunda o siteyi ara sıra görmeniz normal ancak sayfanın takılması ile bagımsız çünkü sayfanın en altında çıkan bir durum o, yani sayfa tamamen yüklenmis iken.

Kısacası o yazıyı görebilirsiniz bende hosnut olmadım açıkcası ancak, sayfanın tıkanması gibi bir durum yasayacaginizi sanmam. Baska bu problemi yasayan varsa çok detaylı bir araştırma yapabiliriz

İyi forumlar

bilgilendirme için teşekkür ederim 4 kez firefox hata verdi inşallah bidaha olmaz...:)

M@xWeL

Üye
az önce bende de takılma oldu maxthon bu sitede virüs mü var ki o sex yazısı çıkıyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben de Firefox kullanıyorum. Bende de takılma oluyor sadece takılma değil bazen firefox tamamen donuyor veya sekmeler arası geçiş yapılmıyor. Ama bu sadece maxicep'e özgü değil, mesela Hürriyet ve Sabah gazetelerinin web sitelerinde de aynı durum söz konusu.

Siteden veri aktarımı yapıyorken firefox zorlanıyor olabilir, bu da firefox'un yüklü olduğu bilgisayarın donanımı ile ilgili olur çoğu zaman. Benim sistem berbat olduğu için ben normal karşılıyorum. Site ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum.

maxiburak

maxiburak

Üye
keremerson bi kere ie firefox we operanın yanında çok basit kalıyor bi de güvenlik + hız farkı war !!
ama ben sana şiddetle operayı öneririm

Ozan

Ozan

Admin
az önce bende de takılma oldu maxthon bu sitede virüs mü var ki o sex yazısı çıkıyor
Virüs değil sadece ufak bir reklam anlasması geregi arada görünecek birşey o da çok kısa süre, önümüzdeki birkaç günde muhtemelen url yi degistirmeye calisacak reklamveren ricamız üzerine

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
google da aratın firefox yükünü azaltmak için about config de bir kaç ayar yapmanız lazım onu yapınca biraz olsun rahatlar ;) ayrıca ne kadar çok eklenti kullanırsan o kadarda yavaşlar ;)

sonbela

sonbela

Üye
takılma bende de oluyor ustelik internet explorer kullanıyorum birde 2 gundur böyle oluyor sanırım sayfadan geri butonuna basınca donuyor bazen site kapanıyor bende bu konu hakkında uyarı yapıcaktım ama konu acılmış bile:D

Ozan

Ozan

Admin
Opera, İnternet Explorer ve Mozilla Firefox da denemelerimde herhangi bir problem göremedim ama takılmalar, bilgisayar özelliklerinin düşük olmasından kaynaklı olabilir. Çünkü bazen *sex* li adres yazısını gördügünüzde, tarayıcı 1-2 sn yantsız kaldıgını gördüm ama hemen çözülüyor. Sizde takılı kalması, sisteminizden kaynaklı bir şeydir ancak *sex* içerikli url yi reklamveren ile konusmaktayız, önümüzdeki birkaç günde değiştirmeye çalışacak . Biraz sabretmek gerekiyor. Sonucta reklamları almasak, site sunucusuna da bir o kadar yatırım yapamayacagiz.

M@xWeL

Üye
umarım en kısa sürede çözülür çünkü sadece bu sitede bu sorunu yaşıyorum ve çok can sıkıcı bir durum PCim öyle basit bir sistemde değil

CK1991

CK1991

Üye
bende firefox kullanıyorum site gayet hızlı ve takılma olmuyor

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bendede 2-3 gündür geri tıkladıgımda takılma oluyor,maxi dışındaki sitelerde aynı sorun yok...

fatal19ty

fatal19ty

Üye
şuan opre kullanıyorum bence onu kullan monzilla hava sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt