Arkadaşlar site ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sitede bir yawaşlama görmekteyim..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
firefox veya internet explorer... ikisiylede maxicep açılınca... logo görünüyor.. sayfanın yarısı açılıyor... diğer yarısı donup kalıyor... 1 dakikadan fazla bir zaman sonra sayfa tamamen açılıyor...

bazen çok hızlı açılıyor.. ama 2 gündür bu sorun var..

Ozan

Ozan

Admin
Datacenter - Telekom fiberoptik baglantı arasındaki bir problemden dolayı ara ara böyle veri tıkanmaları oluyor muhtemelen yarın sorun çözülmüş olacaktır. Biz de çok sıkıntıdayız bu konuda.

--------------- Ekleme ---------------

bendede 2-3 gündür geri tıkladıgımda takılma oluyor,maxi dışındaki sitelerde aynı sorun yok...
Scripti düzenledim simdi takılma sorunu oluyor diyenler tekrar denesinler bir süre, bakalım sorun devam ediyor mu bilgi versinler lütfen. :megafon:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Datacenter - Telekom fiberoptik baglantı arasındaki bir problemden dolayı ara ara böyle veri tıkanmaları oluyor muhtemelen yarın sorun çözülmüş olacaktır. Biz de çok sıkıntıdayız bu konuda.

--------------- Ekleme ---------------

Scripti düzenledim simdi takılma sorunu oluyor diyenler tekrar denesinler bir süre, bakalım sorun devam ediyor mu bilgi versinler lütfen. :megafon:

sağolasın ozan abi bu gün takılı kalmadı yavaşta olsa firefox hata vermiyor yani donup kalmıyor düzeldiğine sevindim...:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Birşeyleri daha düzenledim artık takılma bile olmaz belki, yarın gün içerisinde denersiniz arkadaslar.

Ben net birşey söyleyip deneyemiyorum çünkü bende bir sorun yok, muhtemelen pc ye ve işletim sistemine baglı bir durum

dreamboys69

dreamboys69

Üye
geri tıkladıgımda 2. tıklamada işliyor...acaba sorun bendemi?

dreamboys69

dreamboys69

Üye
geri tıklamada hala sorun var,diğer sitelerde böyle sorun yapmıyor.düzelmicekmi?

Ozan

Ozan

Admin
Geri tıklayınca ne oluyor ? ve hangi tarayıcıda

maxiburak

maxiburak

Üye
yya ozan abi mesela bi yerden geri ye 1 kere basınca geri gitmiyormus 2 kere basmak gerekiyormus ama ben de olmuyor :D

Ozan

Ozan

Admin
Şimdi konu ve mesaj gösterimlerinde, reklamın işleyişini kapattım birde öyle deneyelim bakalım. Artık sorun kalmıs olacagini sanmam. Sadece ana sayfada o yazı çıkar.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi konu ve mesaj gösterimlerinde, reklamın işleyişini kapattım birde öyle deneyelim bakalım. Artık sorun kalmıs olacagini sanmam. Sadece ana sayfada o yazı çıkar.

sorun giderilmiş...Çok tşkrler...Ellerinize sağlık

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ozan düzelmiş teşekkürler:oke:

mservank

mservank

Üye
maxiburakın a deiği gibi opera kullanın çok hızlı tek sevmediğm özelliği mynette satranç oynayamıyorum firefox ve ie enlentilerden dolayı çok yavaş

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
maxiburakın a deiği gibi opera kullanın çok hızlı tek sevmediğm özelliği mynette satranç oynayamıyorum firefox ve ie enlentilerden dolayı çok yavaş

aynen int exp ve firefox da ben eklenti koyamıyorum...sadece operada sorunsuz.

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Mozillada denemek lazim bide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt