Scripti düzenledim simdi takılma sorunu oluyor diyenler tekrar denesinler bir süre, bakalım sorun devam ediyor mu bilgi versinler lütfen.bendede 2-3 gündür geri tıkladıgımda takılma oluyor,maxi dışındaki sitelerde aynı sorun yok...

Datacenter - Telekom fiberoptik baglantı arasındaki bir problemden dolayı ara ara böyle veri tıkanmaları oluyor muhtemelen yarın sorun çözülmüş olacaktır. Biz de çok sıkıntıdayız bu konuda.
--------------- Ekleme ---------------
Scripti düzenledim simdi takılma sorunu oluyor diyenler tekrar denesinler bir süre, bakalım sorun devam ediyor mu bilgi versinler lütfen.![]()

geri tıkladıgımda 2. tıklamada işliyor...acaba sorun bendemi?
geri tıkladıgımda 2. tıklamada işliyor...acaba sorun bendemi?
Şimdi konu ve mesaj gösterimlerinde, reklamın işleyişini kapattım birde öyle deneyelim bakalım. Artık sorun kalmıs olacagini sanmam. Sadece ana sayfada o yazı çıkar.
maxiburakın a deiği gibi opera kullanın çok hızlı tek sevmediğm özelliği mynette satranç oynayamıyorum firefox ve ie enlentilerden dolayı çok yavaş
Eklenti koyamıyorum derken hala aynı sorun mu var ?aynen int exp ve firefox da ben eklenti koyamıyorum...sadece operada sorunsuz.

Eklenti koyamıyorum derken hala aynı sorun mu var ?
Nedir olay![]()

Eklenti koyamıyorum derken hala aynı sorun mu var ?
Nedir olay![]()