kardeş bende olmuyor hem de ben çogunlukla opera kullanıyorum hatta hep opera ama yardım edemedigim için üzgünüm tebrikler ayın üyesi
Bende hep firefox kullanıyorum herhangi bir sorun yok, durum çubugunda o siteyi ara sıra görmeniz normal ancak sayfanın takılması ile bagımsız çünkü sayfanın en altında çıkan bir durum o, yani sayfa tamamen yüklenmis iken.Bu sitede dolaşırken mozilla firefox takılı kalıyor başlat bölümünün üstündeki bilgi bandında afedersiniz süperadultsex.net ten veri aktarılıyor yazıyor sonra firefox yanıt vermiyor sizdede varmı bu problem...![]()
Bende hep firefox kullanıyorum herhangi bir sorun yok, durum çubugunda o siteyi ara sıra görmeniz normal ancak sayfanın takılması ile bagımsız çünkü sayfanın en altında çıkan bir durum o, yani sayfa tamamen yüklenmis iken.
Kısacası o yazıyı görebilirsiniz bende hosnut olmadım açıkcası ancak, sayfanın tıkanması gibi bir durum yasayacaginizi sanmam. Baska bu problemi yasayan varsa çok detaylı bir araştırma yapabiliriz
İyi forumlar

az önce bende de takılma oldu maxthon bu sitede virüs mü var ki o sex yazısı çıkıyor

Virüs değil sadece ufak bir reklam anlasması geregi arada görünecek birşey o da çok kısa süre, önümüzdeki birkaç günde muhtemelen url yi degistirmeye calisacak reklamveren ricamız üzerineaz önce bende de takılma oldu maxthon bu sitede virüs mü var ki o sex yazısı çıkıyor
bendede 2-3 gündür geri tıkladıgımda takılma oluyor,maxi dışındaki sitelerde aynı sorun yok...

Tam olarak nasıl bir problem yaşıyorsunuz anlatabilir misinizAynen devam ediyor...![]()