lumia920-iphone5-s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
lumia920-iphone5-s3
Öncelikle herkese merhabalar
Size bi sorun olack
+ lumia920-iphone5-s3 + arasından
1-en iyi ozelliklere sahip
2-en dayanıklı
3-en fazla fors atılabilecegim olanı
Hangisidr ?

efeler12

efeler12

Üye
En dayanıklı iphone 5 :D :D :D

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
bendeki lumia920 ama
insanlara iphone5 dedigin
zaman daha fazla dikat
cekiyor..!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlk ikisi için Lumia 920, ama üçüncüsü için maalesef iPhone5.
Maalesef diyorum çünkü özellikten ziyade isim satıyor.
Mağaza dışında başka bi dalgası yok. Bildiğimiz orta boy kasa, symbian tipi ikonik sistem.
Telefondan anlamayan insanlar (ki bunlar bayağı çoğunlukta) iPhone lafını duyunca telefonu hakikaten bir şey zannediyorlar. :dry:
"Vay canına adamın iPhone'u var :blink:" gibi...

• Beğen
Tepkiler: NUD, ZzZz11 ve alaStar
Symbianize

Symbianize

Üye
İlk ikisi için Lumia 920, ama üçüncüsü için maalesef iPhone5.
Maalesef diyorum çünkü özellikten ziyade isim satıyor.
Mağaza dışında başka bi dalgası yok. Bildiğimiz orta boy kasa, symbian tipi ikonik sistem.
Telefondan anlamayan insanlar (ki bunlar bayağı çoğunlukta) iPhone lafını duyunca telefonu hakikaten bir şey zannediyorlar. :dry:
"Vay canına adamın iPhone'u var :blink:" gibi...
Yanlış biliyorsun abi burda bilinçli kullanıcılarda var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yanlış biliyorsun abi burda bilinçli kullanıcılarda var

Zaten forumu kastetmedim. Genel çevreden bahsediyorum.
Elbette bilinçli kullanıcılar da var.
İsimden ziyade özelliklerini bilerek ve isteyerek alan...

Ancak bana kalırsa Nokia'nın Microsoftla birlikte yaptığı hamle çok cesurca bir hamleydi.
Alışılagelmiş bir düzeni değiştirmek için yola koyuldular.
Tabiri caizse WP arayüzü bir devrim niteliğinde bence.

Öte yandan Apple'ın iPhone serisinde her modelde donanımı ve özellikleri biraz daha yükselttiğini kabul ediyorum.
Tabi mağazasının da hakkını vermek gerek.
Ancak tasarım, sistem, genel kullanım olarak alışagelmişin dışında bir şey yok.
Ki iPhone5'e gelinmesine rağmen bildiğim kadarıyla hala gelmeyen önemli özellikler var.
Standart microUSB, NFC, PC'den doğrudan veri aktarımı v.b gibi.

Android de aynı şekilde.
Aynı tasarım altında donanımı artır artır bir yerde toslayacak.
Symbiandaki klasik ikonik sistem elbet sınırlarına ulaşacak.
Bu süreyi uzatabilmek için sürekli donanım yükseltmek ve 3-4 ayda bir telefon modeli çıkarmak zorunda kalacaklar.

Neyse bakalım zaman ne gösterecek...

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve ardacumhur
Toros542

Toros542

Üye
iphone5 i bedava verseler yine de kullanmam.gecenlerde biraz inceledim.sadece tarayicisi ise yarar..fiyatindan hic bahsetmeyeyim malum herkes az cok biliyordur.ya anlamadigim neden bu kadar marka bagimlisi bi milletiz.elin amerikalisi bi tlf cikariyor millet sanki bedavaymis gibi hucum ediyor. o paraya daha ucuz,daha iyi daha kullanisli bi suru tlf varken bizim millet ha bire saldiriyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
lumia 920 kesinlikle sıradan bir telefon gibi durmuyor. daha yenilikçi bir görüntüsü var. ama s3 kadar zarif değil. iphone5 kasa olarak iphone4'ten pek farklı değil. gören birinin elinizdekinin 4 mü yoksa 5 mi olduğunu bilmesi için size sorması gerekir.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Dayaniklik Olarak IPhone5 Miii .?
Youtube'da Drop Testlerine Bir Bakin .!
Lumia'yi Cekic Olarak Kullaniyorlar Ekran Yinede Kirilmiyorr .!

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve ardacumhur

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
oylese simdi en iyi telefon lumia920 oylese nedn okadar fiyat araligi var ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
oylese simdi en iyi telefon lumia920 oylese nedn okadar fiyat araligi var ?

iPhone özellik satmıyor isim satıyor o yüzden pahalı.
İlk modellerde elde ettiği ün ve popülaritenin getirdiği krediden besleniyor.
5 milyar fiyat da verse alıcısı bulunur "iPhone olsun yeter" diyerek.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu iki telefonun özelliklerini kıyaslayabileceğin siteler var.

Oralara bakarak yada kendin bu iki telefonun özelliklerine baktığında farkı göreceksin ve diyeceksin bu fiyat farkı yanlış yerde :)

isiyinler

isiyinler

Üye
kendi nacizane fikrimi söylemek istiyorum telefon almaya gittiğimde turkcell tim'de iphone5'i elime aldım ciddi anlamda telefonu inceltmişler,telefon oldukça hafif. donanım özelliklerini ve ekran boyutunu artır ve aynı zamanda telefonu incelt. bu gerçekten büyük bir olay. ekranın boyutunu 4 inç yapmışlar fakat ekran hiç 4 inç gibi durmuyor bence bayaa bi dar olmuş ekran. lumia 920'yi eline aldığında kalite hissine kapılıyosun zaten. bambaşka bi his ve çok farklı bi deneyim var lumia'da. arkadaşında dediği gibi youtube drop testlerde lumia ile tahtaya çivi çakıyolar,bıçakla ekranına vuruyolar,çekiçle darbeliyolar ve telefonda herhangi bir kırık-çatlak olmuyor. iphone 2de aynı iphone 5 te aynı bence. sadece donamımları değişmiş okadar. senelerdir hep aynı klasik iphone menüsü. farklı ve kaliteli bi deneyim istiyorsan kesinlikle lumia. ayrıca artık insanlara telefonum Lumia dediğin zaman 'aa şu telefon.. bi bakabilirmiyim' diyolar buna çok şahit oldum :)

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11, n000k ve bulutsuzgece
ecel54

ecel54

Üye
kendi nacizane fikrimi söylemek istiyorum telefon almaya gittiğimde turkcell tim'de iphone5'i elime aldım ciddi anlamda telefonu inceltmişler,telefon oldukça hafif. donanım özelliklerini ve ekran boyutunu artır ve aynı zamanda telefonu incelt. bu gerçekten büyük bir olay. ekranın boyutunu 4 inç yapmışlar fakat ekran hiç 4 inç gibi durmuyor bence bayaa bi dar olmuş ekran. lumia 920'yi eline aldığında kalite hissine kapılıyosun zaten. bambaşka bi his ve çok farklı bi deneyim var lumia'da. arkadaşında dediği gibi youtube drop testlerde lumia ile tahtaya çivi çakıyolar,bıçakla ekranına vuruyolar,çekiçle darbeliyolar ve telefonda herhangi bir kırık-çatlak olmuyor. iphone 2de aynı iphone 5 te aynı bence. sadece donamımları değişmiş okadar. senelerdir hep aynı klasik iphone menüsü. farklı ve kaliteli bi deneyim istiyorsan kesinlikle lumia. ayrıca artık insanlara telefonum Lumia dediğin zaman 'aa şu telefon.. bi bakabilirmiyim' diyolar buna çok şahit oldum :)

bana senin telefonun lumia'mı soruyorlar :D bende lumia ama eski versiyonu diyorum :). şu ana kadar telefonumu beğenmeyeni de görmedim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ohooo lumia900'u aldiktan sonra başima gelenleri anlatsam film olur.
Mesela 31/12/2012 saat 19:25. Yenikapidan yalova feribotuna binicem. Feribotun kalkmasina 5 dakika kalmiş. Terminale geldim x-ray'den gectim cihaz öttü. Ötmez olaydı. Güvenlik başladı saymaya telefon,cakmak,bozuk para,anahtar butun metal eşyalari masaya birakip tekrar gecin dedi. Zaten olay burada başladi. Telefonu koyar koymaz guvenlik; aaa bu lumia mı dedi ve aldi telefonu eline. Ya kardeşim gemiyi kaciricam ver şunu diyorum. Ne dese begenirsiniz? Bişey olmaz abi ben şimdi anons ediyorum beş dakika bekletebiliriz gemiyi dedi:ah

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42, n000k, kulti ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mesela 31/12/2012 saat 19:25. Yenikapidan yalova feribotuna binicem. Feribotun kalkmasina 5 dakika kalmiş. Terminale geldim x-ray'den gectim cihaz öttü. Ötmez olaydı. Güvenlik başladı saymaya telefon,cakmak,bozuk para,anahtar butun metal eşyalari masaya birakip tekrar gecin dedi. Zaten olay burada başladi. Telefonu koyar koymaz guvenlik; aaa bu lumia mı dedi ve aldi telefonu eline. Ya kardeşim gemiyi kaciricam ver şunu diyorum. Ne dese begenirsiniz? Bişey olmaz abi ben şimdi anons ediyorum beş dakika bekletebiliriz gemiyi dedi:ah

Ölüyommmm :kop2:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
i

180 gr telefon yapmislar ise yarar ozellik yok neymis iste eldivenle okuyormus kablosuz sarji varmis zart zurt tum gun kullanilacak seyler zaten insanlarin ilgisini nasil da cekiyorlar.Kamerasina lafim yok isinin hakkini veriyor
S3 desen one x varken alinmayacak cihaz cogu kisinin s3 almasinin sebebi reklamlar ve herkesin elinde bulunmasi.
gordunuzmu htc one x reklami yok alanlarin cogu belki htc one x nedir bilmiyor. eminimki bilseler s3 almazlardi

ecel54

ecel54

Üye

:kop2:

- - - Eklendi - - -

i

180 gr telefon yapmislar ise yarar ozellik yok neymis iste eldivenle okuyormus kablosuz sarji varmis zart zurt tum gun kullanilacak seyler zaten insanlarin ilgisini nasil da cekiyorlar.Kamerasina lafim yok isinin hakkini veriyor
S3 desen one x varken alinmayacak cihaz cogu kisinin s3 almasinin sebebi reklamlar ve herkesin elinde bulunmasi.
gordunuzmu htc one x reklami yok alanlarin cogu belki htc one x nedir bilmiyor. eminimki bilseler s3 almazlardi

sen nasıl bir özellik olsun isterdin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu en sıradan olanıydı:D

Yazın tatildeyim. Bir kafede oturdum cay sigara keyfi yapiyorum. Bir yandan da lumia900 ile internetteyim. Wp8'in yenilikleriydi galiba konu hazirliyorum. Bir ses geldi;bakar mısınız?:hmmm yok ya bana demiyordur dedim devam ediyorum konuyu hazırlamaya. Tabi bu arada aynı kişi daha sert bir ses tonuyla seslenince acaba bana mi diyor diye şoyle bir dogruldum. Genc yakişikli fişek gibi bir delikanli. Abi dedi;bu lumia900 mü:D
O andan sonra 2 saat kadar sohbet ettik. Peki o yakişikli genc kim biliyor musunuz?
AlicanL920 nickli kardeşimiz:ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k, bulutsuzgece ve ardacumhur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt