Nokia C7'yi Nasıl Bilirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7'yi Nasıl Bilirsiniz ?
Arkadaşlar 700'ün ekran küçüklüğünden bıktım.Ayrıca çok donuyor.Kamerası iyi çekmiyor.Sesi az çıkıyor.Satıp Nokia C7 almaya karar verdim çünkü telefon tam bana göre.3.5" amoled gorilla glass ekran var. kamera müthiş. 8 gb dahili hafıza nfc cabası.İnterntte sıfırlar 700'den bile pahalı.Bu modeli beğendim.İkinci el ama aksesuar falan iyi. Benim için önemli olan başka birşey internet hızı ve hiç donmamasıdır.Beni C7 2 sene idare eder mi sizce ? Symbian'ı 2 sene sonra üniversiteye başlicam için bırakıp daha yüksek bir tel alabilirim.
Neyse yorumlarınız nelerdir ayrıca bu ilanda nasıl pahalı mı ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
2 sene rahat götürür seni beni götürdüğü gibi cfw filan takılırsın işte oyun ve uygulama da kısıtlı olsaada var yani bir akıl telefonda bekleyebileceğin minumum özelliklerin hepsi var özellikle de sağlamlık emin ol sağlamlığını ben çok iyi bilirim düşürmediğim zemin ortam kalmadı :D

Kerim.

Kerim.

Üye
c7 malum symbian var ve bence bu saaten sonra symbian alma:)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
c7 malum symbian var ve bence bu saaten sonra symbian alma:)
Ben symbian'dan memnunum.Hem oyun ihtiyacımı bilgisayardan karşılıyorum.
2 sene rahat götürür seni beni götürdüğü gibi cfw filan takılırsın işte oyun ve uygulama da kısıtlı olsaada var yani bir akıl telefonda bekleyebileceğin minumum özelliklerin hepsi var özellikle de sağlamlık emin ol sağlamlığını ben çok iyi bilirim düşürmediğim zemin ortam kalmadı :D
Oyunlarda , interntte falan kasıyor mu hiç ? kamerası nasıl ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Alma Bulaşma Derim :ok2:

MaxipmaN

Üye
bence de 2 sene daha kullanılabilir symbianlar ama yaklaşmam bile şuan alcak olsam

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
nokia ruhumuz duruyor ama symbian öldü :)

aleranol

aleranol

Üye
Ben kralofc7 nickini azmi kullandım 1.5 yıl? Dostum recep ozmenin cfwsini atarsan son sürümü çok uzun süre rahat edersin. Guzel cihaz. İlk aldigim gun de satıldığı gun de aynı şekilde sevdim.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
android al oyun istiyorsan oyunumu pc den oynarım diyosan çok iyi bi tel

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bence bu saatten sonra alma. Alalı 2 sene oldu iyi kötü idare ettim ama artık sarmıyor. Yazın S3 yada 4S e geçmeyi düşünüyorum.

aleranol

aleranol

Üye
Ben c7 şimdi olsa nit2 kadar seri kullanırım. Ama bana yetmedi efsanem.

PriZm

PriZm

Üye
bence ölü yatırım olur.

MrExpert

MrExpert

Üye
Nokia 700 gibi symbian ailesinin en iyi (performans açısından) 2.telefonu pr820 saymaz isek, ikicihazıda kullamış birisi olarak 700 her nekadar ekranı küçük olsada c7 yi ikiye katlar c7 nin kamerasını hiç denemedin galiba daha autufocus bile yok sadece ekran için c7 ye ölü yatırım yapmak saçmalık olur.

Süleyman

Süleyman

Üye
Nokia 700 gibi symbian ailesinin en iyi (performans açısından) 2.telefonu pr820 saymaz isek, ikicihazıda kullamış birisi olarak 700 her nekadar ekranı küçük olsada c7 yi ikiye katlar c7 nin kamerasını hiç denemedin galiba daha autufocus bile yok sadece ekran için c7 ye ölü yatırım yapmak saçmalık olur.

c7 de autofocus var. Fakat bana sorsalar c7 mi 700 mü diye 700 ü seçerdim.

Artles

Artles

Üye
Sakın hacı sakın !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt