Nokia 808 PureView Güncellendi (02/01/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
şu güncelleme birinci nesillere gelseydi olacak curcuna hemen gözümün önünde belirdi.Böylece anladık ki 808 nokianın elinde patlayan telefonlarından oldu hem de belki de dah önce böyle patlayanı olmamıştır.

acar3460

Üye
güncelleme 452 mb şuan indiriyorum telefona dün symbian evols yükledim üzerine kuracam bi sorun olmaz inşallah

asigsasi

asigsasi

Üye
Yani bende onu yazcaktım navifirm kapanmaz olmaz öyle şey kapansa kapansa sunucu kapanır programın içinde sunucu yolları var ve zaten kayıtlı program içinde uygulama da sorun olmaz dert etmeyin sadece sunucular kapanırsa kapanır oda gereksiz güncellemeler yoksa kalkıp şuan son yazılım fp2 yi kapatacak değil ya kapatsa bile nokia suite nerden indirip güncelleyecek saçmalık olur ama eskü sürümler kaldırılabilir örnek birinci nesiller içinde son güncelleme refresh kalır öncekiler silinebilir aynı şekilde ikinici nesillerde fp2 kalır önceki sürümler silinebilir e zaten sürüm düşürme olayı yok mantıklı olabilir ki sunucu yollar değişse bile dediğim gibi nokia suite ile fw gene indirilmek zorunda artı nokia suite ile güncelleyenlere bilgisayardan c programdata nokia nokia suite nossu2 yolunda son indirilen fw nin dosyalarını görebilirsiniz hata bu yola cfw dosyaları atıp nokia suite ile cfw yükleyebilirsiniz :) :) :) phonixten korkanlara :)

açıklama için teşekkürler bu taş bana galiba :ehe

- - - Eklendi - - -

evet 808 ciler hayırlı olsun gördüğünüz değişiklik ler neler mesela metin saati turkce olmuş mu veya ön kamera için buton koymuşlar mı

kraliletisim

Üye
darısı bizim başımıza inşallah 701 içinde güncelleme çıkar...

acar3460

Üye
metin saati türkçe değil ön kamera içinde bi tuş bulamadım inceliyorum şuan bariz bir değişiklik bulamadım hala

mct2002

Üye
nokia blogunda bahsetmemiş henüz güncellemeden. Anlardık nolduğunu.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Olamaz! FP Lite gelmeden kaldırmasınlar ya somuru:

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Yolladığım yazıda 2. nesillere geleceği ama kamera iyileştirmelerinin sadece 808e geldiği yazıyor.

realplayer2

realplayer2

Üye
cihaz üzerinde neden görünmüyor acaba.

SheFy

SheFy

Üye
452mb mi? baya buyuk bir guncelleme :D ne kucugu :D

siegfried

Üye
.. biraz önce Navi den dosyaları indirip Phönix ile güncelledim telefonu (N808).. dikkatimi ceken bir değişiklik yok şu anda,
olursa yazacağım...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İnsallah diğer 2.nesillerede gelir

zagorhuso

Üye
suitten bktm gozkmuyo 808 kulanyrm ama

gardi

gardi

Üye
ben dün akşam navifirmden indirdim. ama bugun navifirme bakıyorum güncelleme yok .bu aralar nokia ne yaptıgını bilmiyor :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
hayırlı olsun .inşallah n8lere de bir güncelleme gelir :D

- - - Eklendi - - -

nokia suite 3.7.21 beta sürümü de şimdi yayınlanmış bilginize (:

• Beğen
Tepkiler: gardi

zagorhuso

Üye
telfndan yaplmymu pki bu guncelleme

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
navifirm'e baktım, Türkiye için göremedim.

realplayer2

realplayer2

Üye
ben hala hiçbiryerde bu güncellemeyi görüpte yapamadım.

Üst Alt