İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya arkadaş benim sarjda mı sorun var cihazı dun aldım %3 kalınca sarja taktım 12 saat sarjda bıraktım ancak sarj su gibi içiyor demin baktım %77ydi 1 dk sonra baktım % 71 düştü bu nasıl iştir ya , acaba kalibrasyon mu sorun oldu sarjdayken tel çaldı birkez bizde 10 sn liğine bağlantı kesildi acaba bunla mı alakalı yoksa güncelleme yapmadım diye midir ?

Evet şarjı biraz az gidiyor.
Gerçi gün geçtikçe biraz daha iyi olacak ama yine de az gidiyor diyebiliriz.
Bunun için pil tasarrufunu açık tut, arka planda çalışan uygulama olmamasına özen göster.
Ekran dokunmatik hassasiyetini normale al.
Önümüzdeki günlerde gelecek güncellemeden sonra şarj süresi biraz daha düzelecek.
Her akşam şarja takman gerekiyor.
Akşam şarjı bitmediyse biraz oyunlara takıl, şarjını bitirip şarja tak :kıskıs:

dedereis123

dedereis123

Üye
ya 3d motoru indirdim indirirken ısındı zaten baya bir oyuna girdim 15 sn kadar %61 den %53 düştü hassiyet kapalı arka planda öyle kalibrasyon mu olmadı acaba ?

ecel54

ecel54

Üye
ya 3d motoru indirdim indirirken ısındı zaten baya bir oyuna girdim 15 sn kadar %61 den %53 düştü hassiyet kapalı arka planda öyle kalibrasyon mu olmadı acaba ?

gün geçtikçe daha da iyileşir batarya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Özellikle ilk hafta tamamen bitirdikten sonra şarja takmaya özen göster.
Sonraki günlerde farketmez, istediğin zaman takabilirsin.

n000k

n000k

Üye
ilk zamanlar çabuk gider.. gün geçtikçe iyileşir.. o kadar pıtpıcıklı olma!!:ehe

hasansen_83

hasansen_83

Üye
oyun oynuyorum sarj 4 satte gidiyor sizde de oylemi oyun oynarken sadece banamı mahsus bu :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
oyun oynuyorum sarj 4 satte gidiyor sizde de oylemi oyun oynarken sadece banamı mahsus bu :)

Oyun oynarken şarj biraz daha hızlı gidiyor evet.
Ancak 4 saat aralıksız oyun oynamayı hiç denemedim :kıskıs:
O kadar vaktim olmuyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
benim her turlu gidiyor parlaklık düşükte sabah 10da çektim fisi suan%14 , sarjdayken oynasam sorun olur mu daha 2. sarj edişim olucak

hasansen_83

hasansen_83

Üye
batak oyunu buldum super y a ciddi sarıyor zaman nasıl gectiğini anlamıyorsun :) cihazda ısınıyor ama :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Birde şunu sormak istiyorum navigasyonda N8 de rota ayarları vardı bunda göremedim sürüşte Hızlı optimum ve son olarak kısa yol vardı biz seçemiyormuyuz artık...

Yürüyüşte ise ben bugün deneme fırsatım oldu 5 dk yolu araba yolundan çeviriyor 45 dk oluyor.
Onda da yine sokak adlarıyla ve düz çizgi gibi tabirlerle rota ayarları vardı onada sesli ve titreşimli olarak iki seçenektede kullanabiliyorduk ev konumu kaydet de yok ayrıca haritalarda gerçi yürüdüğümüz yeri biliyoruz ama tarihi yerleri gezerken yürümek güzel oluyor onun için yürüyüşde bunlar önemliydi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birde şunu sormak istiyorum navigasyonda N8 de rota ayarları vardı bunda göremedim sürüşte Hızlı optimum ve son olarak kısa yol vardı biz seçemiyormuyuz artık...

Yürüyüşte ise ben bugün deneme fırsatım oldu 5 dk yolu araba yolundan çeviriyor 45 dk oluyor.
Onda da yine sokak adlarıyla ve düz çizgi gibi tabirlerle rota ayarları vardı onada sesli ve titreşimli olarak iki seçenektede kullanabiliyorduk ev konumu kaydet de yok ayrıca haritalarda gerçi yürüdüğümüz yeri biliyoruz ama tarihi yerleri gezerken yürümek güzel oluyor onun için yürüyüşde bunlar önemliydi
İbrahim kardeşim navigasyonda/sürüşten hedef belirlediğinde haritanın altında 6 farklı icon çıkar, onlardan her hangi birine tıklayarak çıkan bölümden Rota optimizasyonu ayarlarını yapabilirsin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

İbrahim kardeşim navigasyonda/sürüşten hedef belirlediğinde haritanın altında 6 farklı icon çıkar, onlardan her hangi birine tıklayarak çıkan bölümden Rota optimizasyonu ayarlarını yapabilirsin.

Sağol teşekkürler aynı şey yürüme de varmı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Rica ederim efem, yürümeyi daha önce hiç denemedim ama senin için hemen kontrol edip dönüyorum. :)
N8 kullanırken düz çizgi çekiyordu gideceğin yere ona göre sen kestirme vs varsa ordan gidiyorsun yada sokak adlarıyla yönlendiriyordu sesli olarak şimdi aynı google maps gibi tarifin ayrıntılarını sıralıyor ve 5 Dk yolu araba yolundan götürüm 45 Dk yapıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
N8 kullanırken düz çizgi çekiyordu gideceğin yere ona göre sen kestirme vs varsa ordan gidiyorsun yada sokak adlarıyla yönlendiriyordu sesli olarak şimdi aynı google maps gibi tarifin ayrıntılarını sıralıyor ve 5 Dk yolu araba yolundan götürüm 45 Dk yapıyor
Maalesef İbrahim, dediğin gibi google benzeri rota veriyor. Belirlediğim bir hedefi araçla 11 dk, yürüyerek 1 saat 46dk olarak hesaplıyor. Hesaplamayı tamamen farklı rotalardan yapıyor...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Maalesef İbrahim, dediğin gibi google benzeri rota veriyor. Belirlediğim bir hedefi araçla 11 dk, yürüyerek 1 saat 46dk olarak hesaplıyor. Hesaplamayı tamamen farklı rotalardan yapıyor...

tekrar teşekkürler eski sisteme dönmesi iyi olur bu sistem saçmalık

_asabiii_

_asabiii_

Üye
merhaba arkadaşlar.ben bu ayın 15 inde almayı düşünüyodum ama kafam allak bullak oldu karıncalanmalar başladı yani sıkıntılar oldukca fazla sanırım.özellikle tecrübesi yüksek abilerim ve arkadaşlarım bana yardımcı olursanız sevinirim.biraz dahamı beklesem yani yeni üretimleri felan. bu donanımsal hataların (kasayla ekran arası acıklık, kamera tuşunun basarken hissedilememesi,kamerada yeşil ışık olayı,telefonun içerisinden enteresan seslerin gelmesi vs....) belki 2.3. posta üretimlerde önüne gecer nokia bu sorunların.ne dersiniz? ama almayıda cok istiyorum...yoksa gidip istemeye istemeye iphone 5 alıcam :( bir akıl verin ????????????

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
merhaba arkadaşlar.ben bu ayın 15 inde almayı düşünüyodum ama kafam allak bullak oldu karıncalanmalar başladı yani sıkıntılar oldukca fazla sanırım.özellikle tecrübesi yüksek abilerim ve arkadaşlarım bana yardımcı olursanız sevinirim.biraz dahamı beklesem yani yeni üretimleri felan. bu donanımsal hataların (kasayla ekran arası acıklık, kamera tuşunun basarken hissedilememesi,kamerada yeşil ışık olayı,telefonun içerisinden enteresan seslerin gelmesi vs....) belki 2.3. posta üretimlerde önüne gecer nokia bu sorunların.ne dersiniz? ama almayıda cok istiyorum...yoksa gidip istemeye istemeye iphone 5 alıcam :( bir akıl verin ????????????

Sana şunu söylim olacaksa oluyor değil 2. üretimi partiyi 30. partide gelse sana arızalı ürün gelecekse geliyor o insandan insana değişiyor doğrusu kimi çöp alır değerlenir kişmide altın alır yinede hayal kırıklığına uğrar sen almak istiyorsan beğendiysen al derim he samsun iphone alacaksan onu al hangi ürünü içine sindirirsen

Üst Alt