Sizce 2013'ün en iyi cihazı hangi üreticiden gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
nokia diyorum ama herşeyi zaman göstericek :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Samsung Galaxy S4 ile Patlayacak I Phone Karşılık Verecek Sonrada Samsung Appleye Karşı Galaxy Note 3 Sürecek Tahminim

boran9999

boran9999

Üye
Üst segment bir cihaz rekorlar kırarak 9 milyon adet ön sipariş, Iphone 5 çıkınca satışları durur denildiği halde artanak 40 milyon adet satan samsung'un Amiral gemisi SIII mutlaka bu ünvanını kaptırmamak için üzerine birşeyler katıp S IV ün tanıtımını Mayıs ayı başlarında yapacaktır Dedikodulara göre 1080x1920 (441 ppi) ekran / 2GB RAM / 13 MP kamera / Exynos 5450 quad yonga seti / 4 çekirdekli 2 GHz Cortex A15 işlemci vs vs
Bana göre Galaxy S IV yine samsung'un en fazla konuşulan ürünü olacaktır.

messevim

messevim

Üye
bim android bir telefon çıkarırsa hiç şaşırmam..

ANDRO'BIM' .:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Note II ve iPad with Retina Display favorilerim..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung gerçekten çok güzel bir ilerleme gösteriyor :eller:

Samsung S4 ile S3 ve Note2'deki başarısını daha da yükseklere taşıyacaktır :oke:

Samsung Note 3 konusunda ise 6.1-6.3'' ekran söylentileri var lâkin bu kadar büyük ekran olmamalı diye düşünüyorum :( :nono:

HTC: çok sık cihaz haberleri gündeme geliyor, ama bilemiyorum HTC'den de muazzam bir cihaz gelebilir imkansız değil :oke:

Nokia: buna pek bişey diyemem :bilmm

Apple: Apple zaten kendi başına ayrı bi dünya heran herşey olabilir yeter ki sonuç hüsran olmasın :kıskıs:

SwiftKey3

Üye
Bizim xperia yine orta segmentte kral olur üst segmentte samsung iyice damgayı vurur s4 te 8 çekirdekli exynosta olabilir mali-t678 de olabilir

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc den iyi birşeyler bekliyorum

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
samsung

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
huawei bu yıla damgasını vurur.

restmod

restmod

Üye
ekranda lg islencide samsung dayaniklilikta nokia kamerada sony pahallilikta apple birinciligi alir :D

PriZm

PriZm

Üye
ekranda lg islencide samsung dayaniklilikta nokia kamerada sony pahallilikta apple birinciligi alir :D
ehm.. bunların ortak olduğu bir üretici arıyorduk ama? :D

Edit:Apple fiyatı olmaması şartıyla tabi :d:

SwiftKey3

Üye
harbi lgnin led leri filan çok çok iyi ama videodaki nexusun ekranı iyi değil gibi geldi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
nokia 3310-s :d:

- - - Eklendi - - -

nokia 3310-s :d:

SheFy

SheFy

Üye
samsung telefonlarinda donanima agirlik veriyor s3 4 cekirdekli ama performans yonunden cift cekirdekli lumia 620 geciyor. bunu ben demiyorum gsmarena diyor. ben diyorum ki artik samsung un donanimiyla kendimizi kandirmayalim. Bence en iyi cikisi nokia yapacak. iphone 5s veya 6 daha iyi yenilik olacagini dusunuyorum. s4 ise yenilik yok her zamanki gibi bi oncekine gore donanimi 2 katina cikarir onunda alacaginiz performans yarisi olur

PriZm

PriZm

Üye
Performans ne zamandan beri hız ile ölçülmeye başlandı:ah

Recent ekranı kilitli WP8'in daha hızlı çalışması doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt