Sizce 2013'ün en iyi cihazı hangi üreticiden gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
nokia da işi götürüyor ha :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Bana görede Nokia işi götürür
Gelelim android davasına o androidden o dalvik kalkmadığı sürece o 6 çekirdegler 3gb ramler göz boyar anca eğer gercekten birşey yapmak istiyorsa dalvik kalkmalı şimdi göz boyamacayı şöyle açıkliyim bir sistemde sonanım oldugu kadar yazılımda önemlidir 6 çekirdek hatta 8 çekirdek diyen olmuş cidden 2çekirdek kullanan uygulama sayısı yok denecek kadar az o kadar çekirdeği napcaksınız ? 3 gb ram demişler 2 gb ram var note 2 de ve gayet kullanışlı fazlası tabi artı ama para tuzağından başka birşey değil bence bu donanım göz boyamalarına aldanacağımıza telefonun verimliliğine bakmak gerekir çünkü sadece donanımla çalışmıyor bu telefonlar bence samsungun yapcağı şey mali 400 ü bırakmak olmalı çünkü grafik kalitesi gerçekten o donanıma göre baya sönük kalıyor bir arkadaşın dediği gibi artık şu donanımla uğraşmayı bırakıp bataryaya çalışmalılar bnce öyle daha etkili olur ayrıca yanlış bişey söylemek istemem ama geçenlerde bir video izledim (fakemi bilmem ama değil %80) adam lumia ile akıllı evini yönetiyor sıcak oldu diyor vantilatör açılıyor falan eğer gerçekse sizin dediğiniz o multiwindow muş s penmiş bilmem neymiş hikaye ama apple danda büyük bi çıkış bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
Multiwindow Androidin 3.parti uygulamalarla tam multitask desteklediğinin kanıtıdır.Nasıl hikaye oluyor anlamadım :D

S-Pen zaten başlı başına apayrı bir olay

Symbianize

Symbianize

Üye
Öyle demedim ali demiş ya bi arkadaş yenilik yenilik diye diyorumki adam evini yönetiyor telefonla multieiwindow spen bilmem ne demiş bi arkadaş dediğim şeyden sonra ben multiwindow u fala yenilikten saymam :D

PriZm

PriZm

Üye
O ev yönetme olayıda 3.parti uygulamalar ile halledilebilir... :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
Yakında 3.parti uygulamayla ülkeyide yönetiriz :ehe

erko merko

erko merko

Üye
Galaxy S IV :oke: Eğer söylentilerdeki gibi bir donanım kullanırsa uzun süre rakipsiz kalır.

salvador50188

Üye
Bence nokia alır. Çünkü bu android olayı olmadan adamlar liderliğe tek oynuyorlardı. Bundan sonra liderliği almak için de bütün projelerini bütün gücünü kullanacaktır. Ayrıca nokia kendine ait gps yapıyor. Son çeyrekte onuda sürdü mü tadından yenmez.

black-killinq

Üye
Ihtimal üzerine konuşursak Android olma ihtimali diğer cihazlara göre yüksek çünkü ; htc , Sony , Samsung , Motorola vs. vs. gibi birçok marka android işletim sistemi kullandığı için olasılık artıyor.Iphoneye gelecek olursak yaptığı bi telefonun üstünden epey bi zaman geçmesiyle anca bi sonrakini çıkaran bi marka olduğunu düşünürsek Ya androidden gelir yada windowstan gelir.

Şahsi düşüncem

pckobat_78

Üye
Nokia keşke alabilse diyorum. Ben ciddi manada bu çöküşüe çok üzülüyorum. Nokia bu şekilde erimemeli inşallah bu lumia çizgisinden hızlı bir çıkış yakalayacak...

boran9999

boran9999

Üye
2013 ocak ayı itibarıyla ilk atak SONY'den Xperia Z ve ZL modeli telefonlar.

Bazı Özellikleri şöyle sıralanıyor ;

Ebatlar : 139 x 71 x 7.9 mm 146 gr

IP57 sertifikalı - toz ve suya dayanıklı

1 metre ve 30 dakika kadar su geçirmez

Ekran : TFT kapasitif dokunmatik ekran 16milyon renk
1080 x 1920 piksel, 5.0 inç (~ 441 ppi piksel yoğunluğu)
Sony Mobile BRAVIA Engine 2

Hafıza : 16 Gb 2 Gb Ram 32 Gb MicroSD

Camera : 13 Mp 2.2MP ön kamera

İşletim sistemi : Android JB 4.1.2 yükseltme 4.2

Chipset : Qualcomm MDM9215M / APQ8064

CPU : Dört çekirdekli 1.5 GHz Krait

GPU : Adreno 320

çıkarılabilir Li-Ion 2330 mAh pil

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ya bu su geçirmez telefonların mantığını bir türlü çözemedim,bu telefonlar jak girişinden su almıyor mu ? usb'den anakart'a direkt su almıyor mu ? veya ahizeden v.s ? nasıl iştir bu ya :)

- - - Eklendi - - -

2013 ocak ayı itibarıyla ilk atak SONY'den Xperia Z ve ZL modeli telefonlar.

Bazı Özellikleri şöyle sıralanıyor ;

Ebatlar : 139 x 71 x 7.9 mm 146 gr

IP57 sertifikalı - toz ve suya dayanıklı

1 metre ve 30 dakika kadar su geçirmez

Ekran : TFT kapasitif dokunmatik ekran 16milyon renk
1080 x 1920 piksel, 5.0 inç (~ 441 ppi piksel yoğunluğu)
Sony Mobile BRAVIA Engine 2

Hafıza : 16 Gb 2 Gb Ram 32 Gb MicroSD

Camera : 13 Mp 2.2MP ön kamera

İşletim sistemi : Android JB 4.1.2 yükseltme 4.2

Chipset : Qualcomm MDM9215M / APQ8064

CPU : Dört çekirdekli 1.5 GHz Krait

GPU : Adreno 320

çıkarılabilir Li-Ion 2330 mAh pil

güçlü bir telefon ama 2013 galaxy telefonlarının daha çıkmadığını varsayarsak yine eski jenerasyon kalabilir :evet:

- - - Eklendi - - -

Bana görede Nokia işi götürür
Gelelim android davasına o androidden o dalvik kalkmadığı sürece o 6 çekirdegler 3gb ramler göz boyar anca eğer gercekten birşey yapmak istiyorsa dalvik kalkmalı şimdi göz boyamacayı şöyle açıkliyim bir sistemde sonanım oldugu kadar yazılımda önemlidir 6 çekirdek hatta 8 çekirdek diyen olmuş cidden 2çekirdek kullanan uygulama sayısı yok denecek kadar az o kadar çekirdeği napcaksınız ? 3 gb ram demişler 2 gb ram var note 2 de ve gayet kullanışlı fazlası tabi artı ama para tuzağından başka birşey değil bence bu donanım göz boyamalarına aldanacağımıza telefonun verimliliğine bakmak gerekir çünkü sadece donanımla çalışmıyor bu telefonlar bence samsungun yapcağı şey mali 400 ü bırakmak olmalı çünkü grafik kalitesi gerçekten o donanıma göre baya sönük kalıyor bir arkadaşın dediği gibi artık şu donanımla uğraşmayı bırakıp bataryaya çalışmalılar bnce öyle daha etkili olur ayrıca yanlış bişey söylemek istemem ama geçenlerde bir video izledim (fakemi bilmem ama değil %80) adam lumia ile akıllı evini yönetiyor sıcak oldu diyor vantilatör açılıyor falan eğer gerçekse sizin dediğiniz o multiwindow muş s penmiş bilmem neymiş hikaye ama apple danda büyük bi çıkış bekliyorum

abi ben şöyle yorumluyorum android ve diğer os ları

android kasası dolu fakat motoru çok güçlü bir kamyondur diğerleri ise kasanın yarısı dolu fakat motoru android kamyonun motorundan daha güçlü değildir bu yüzden eşit kulvarda sayılırlar

bak babam bana seneye hacdan sana istediğin telefonu getirecem dedi söz verdi :apple: ip5 ile ne yenilikler getirdi ki 4s'e göre yazılımsal ? hiçbirşey sadece donanım ve ekran :evet:

samsung ise s3 note 2 note 1 belki s2'ye bile o multiwindow'u falan verecek apple ise ne verecek ? hiçbirşeyi yok tamam yazılım gayet başarılı stabil fakat o fiyatı haketmeyen cihazlar bence o yüzden ben yine Android alacağım aynı şey hTC içinde geçerli ondanda bu şekilde multiwindow falan gelmezse yine samsung alacağım s4 ün tipini beğenirsem note 3 beğenmezsem note 2 bak sende dedin fazla donanıma gerek yok göz boyuyorlar gerçekten şu anda s2 nin açamadığı oyun mu var ? yok :evet:

- - - Eklendi - - -

Multiwindow Androidin 3.parti uygulamalarla tam multitask desteklediğinin kanıtıdır.Nasıl hikaye oluyor anlamadım :D

S-Pen zaten başlı başına apayrı bir olay

aynen S-Pen yeter :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Öyle demedim ali demiş ya bi arkadaş yenilik yenilik diye diyorumki adam evini yönetiyor telefonla multieiwindow spen bilmem ne demiş bi arkadaş dediğim şeyden sonra ben multiwindow u fala yenilikten saymam :D

kimin evi akıllı ev ki ? şuanda şahsen bizim ev değil bildiğin herşeyi elle yapıyorsun :ehe ama bak sen şunu biliyormuydun ben de emin değilim fake falan olabilir yalan konuşmayayım adam gidiyor samsung telefonundan evindeki diğer samsung cihazları wi-fi üzerinden yönetiyor aynı benzer olay yani icraatı görmek lazım lafla peynir gemisi yürümüyor malesef :evet:

- - - Eklendi - - -

Nokia keşke alabilse diyorum. Ben ciddi manada bu çöküşüe çok üzülüyorum. Nokia bu şekilde erimemeli inşallah bu lumia çizgisinden hızlı bir çıkış yakalayacak...

nokia'nın android'e geçme ihtimali varmış bunu biliyormuydun :) geçtiğini düşünsenize Lumia kasa purewiew teknolojileri ve Android :) dehşet güzel olur vallaha tabi donanım sony gibi olursa küfür ederler orası ayrı :ehe ama eğer geçerse samsung'u ezer gibime geliyor :evet:

lordufuk

lordufuk

Üye
Samsun S IV olur bence ama Sony de güzel telefonlar çıkarıyor

aleranol

aleranol

Üye
Bence de not3 olacak

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İçimden bir ses apple diyor. Donanım bir yana Apple , siri gibi ilginç alternatiflerle gelicek gibime geliyor :D

Mert

Mert

Üye
Sony Xperia Z

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
x peria z - not 3 - s4 zaten belli ediyorlar kendilerini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt