Sizce 2013'ün en iyi cihazı hangi üreticiden gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mtngln

mtngln

Üye
samsung telefonlarinda donanima agirlik veriyor s3 4 cekirdekli ama performans yonunden cift cekirdekli lumia 620 geciyor. bunu ben demiyorum gsmarena diyor. ben diyorum ki artik samsung un donanimiyla kendimizi kandirmayalim. Bence en iyi cikisi nokia yapacak. iphone 5s veya 6 daha iyi yenilik olacagini dusunuyorum. s4 ise yenilik yok her zamanki gibi bi oncekine gore donanimi 2 katina cikarir onunda alacaginiz performans yarisi olur

aynen donanımın yanında yazılımsal performans ta önemli

SwiftKey3

Üye
samsung telefonlarinda donanima agirlik veriyor s3 4 cekirdekli ama performans yonunden cift cekirdekli lumia 620 geciyor. bunu ben demiyorum gsmarena diyor. ben diyorum ki artik samsung un donanimiyla kendimizi kandirmayalim. Bence en iyi cikisi nokia yapacak. iphone 5s veya 6 daha iyi yenilik olacagini dusunuyorum. s4 ise yenilik yok her zamanki gibi bi oncekine gore donanimi 2 katina cikarir onunda alacaginiz performans yarisi olur
sandalyeden düştüm hacı sen ne içtin bizede ver. yenilik diyosun multiwindow popup play göz sensörü s voice s pen s not ve biçoğu bunlar yenilik değil diyelim peki yeniliklerin babası nokia ve wp ne yaptı koca bi hiç !! nokia meego dayken hepiniz multitask multitask diye bağrıyodunuz şimdi ne oldu wp de multitaskın zerresi yok recent ekranı kapalı diye boş boş konuşmalar ama yeniliği olmayan markalar tek ekranda video oynatıyo mesajlaşıyo internete giriyo

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Lumia 950 Galaxy Note 3 Huawei Ascend Mate :)

nouma35

Üye
htc droid dna turkiyede satısa cıksn bana yeter :D

gkcll

gkcll

Üye

Katılıyorum arkadaşım sana
samsung un şansı yok artık bence s4 hocalar bence lumia 990 yada black berry yapar ben zaten tövbeliyim samsunga ister se benim yerime işe gidecek telefon yapsın önce yaptığı malı adam gibi sağlam yapmayı öğrensin

SheFy

SheFy

Üye
sandalyeden düştüm hacı sen ne içtin bizede ver. yenilik diyosun multiwindow popup play göz sensörü s voice s pen s not ve biçoğu bunlar yenilik değil diyelim peki yeniliklerin babası nokia ve wp ne yaptı koca bi hiç !! nokia meego dayken hepiniz multitask multitask diye bağrıyodunuz şimdi ne oldu wp de multitaskın zerresi yok recent ekranı kapalı diye boş boş konuşmalar ama yeniliği olmayan markalar tek ekranda video oynatıyo mesajlaşıyo internete giriyo

konusmana dikkat et. bana katilmiyor olabilirsin ama boyle konusamazsin. nokia nin lumia 920 de getirdigi yenilikleri bilmiyorsan emin konusmayacaksin. simdi sana teker teker saymayacagim. nasil olsa yorumunla kendini belli etmissin. ne anlatsam bos.

- - - Eklendi - - -

bu da multitask ekrani. bir seyleri bilmeden konusmazsin bundan sonra

The0cles

The0cles

Üye
Apple yine götürür işi :oke:

PriZm

PriZm

Üye

konusmana dikkat et. bana katilmiyor olabilirsin ama boyle konusamazsin. nokia nin lumia 920 de getirdigi yenilikleri bilmiyorsan emin konusmayacaksin. simdi sana teker teker saymayacagim. nasil olsa yorumunla kendini belli etmissin. ne anlatsam bos.

- - - Eklendi - - -

bu da multitask ekrani. bir seyleri bilmeden konusmazsin bundan sonra
Ortamı germeden hemen bilgilendirip çıkacağım..

O multitask ekranı değil arkadaşım.Recent ekranı.ve o ekrandaki öğeler temizlenemiyor.
yani uygulama açıkmı-değilmi belli değil.

Pc lerinde windows 8 kullananlar eminim bunu görmüşlerdir:oke:

SwiftKey3

Üye
Haci sen kendi cahilligini belli ettin multitaskin ne oldugundan haberin bile yok adam gibi elle tutulur bi yenilik soylermisin bana simdi sana anlatamam ayaklari yapma yemezler

PriZm

PriZm

Üye
Sakin olun lütfen :) sonuçta babamızın malı değil bunlar..

SwiftKey3

Üye

O multitask ekranı değil arkadaşım.Recent ekranı.ve o ekrandaki öğeler temizlenemiyor.

Fareyi ekranin en soluna goturduk mu cikiyo o ekran ve o uygulama ordayken hic bi sekilde duzgun islemiyo

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bence nokia patlama yapacak

PriZm

PriZm

Üye
Zappinger? :zzz:

pirenuri

pirenuri

Üye
3 Gb ram 2 Ghz 6 çekirdek mi ? Kesinlikle boşa donanım diyorum başka bir şey demiyorum. Böyle saçmalık olmaz bence hiç gereği yok 3 gb ramın. Hatta 2 bile fazla . 6çekirdekte saçma geliyor şuanda yapılması gereken şey batarya olarak yüksek performans yoksa beklemeyin donanımsal birşey donanımsal istediği kadar olsun Şarj dayanmadığı surece işe yaramaz.

pirenuri

pirenuri

Üye
Nokia dan yeni urun gelelebilir ama ust segmentte olma olasılığı dusuk olsa bile yılın son çeyreğinde olur. Daha çok alt ve orta segmentlerde etkinlik göstermeye çalışmasını bekliyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
Samsung

masat01

Üye
Lg ezecek :)

gkcll

gkcll

Üye

çok lu uygulama açıyor nu recent mecent fark etmez ama güncelleme yi bekleyin sistem yeni ve akıl almaz değişiklik ler olacak Microsoft büyük bir güncelleme çalışması içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt