Sizce 2013'ün en iyi cihazı hangi üreticiden gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Sizce 2013'ün en iyi cihazı hangi üreticiden gelecek ?
Bana kalırsa Samsung Galaxy Note III olarak

2 veya 3 GB Ram ile 2.0 GHZ hızında çalışan 6 çekirdekli(4'te olabilir) işlemcisi olan ve artık mali-400 olmayan sağlam bir gpu ile gelecek ve yılın en iyisi olacak

ama ben hTC'den de yeni cihazlar bekliyorum,hadi sizlerinde yorumlarınızı alalım :)

PriZm

PriZm

Üye
S-IV,Samsung :)

• Beğen
Tepkiler: myumak1980
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

yok ya :ehe :)

note'lar samsung'un geçmişine baktığımızda S'lerden daha iyi oluyor bak ben boyutu karıştırmıyorum zaten konuyuda öylesine canım sıkıldığı için açtım

boyutu karıştırırsak note 3 alanı döverler çünkü adamlar en az 6 inç ten bahsediyor :( ben donanım olarak diyorum

PriZm

PriZm

Üye

yok ya :ehe :)

note'lar samsung'un geçmişine baktığımızda S'lerden daha iyi oluyor bak ben boyutu karıştırmıyorum zaten konuyuda öylesine canım sıkıldığı için açtım

boyutu karıştırırsak note 3 alanı döverler çünkü adamlar en az 6 inç ten bahsediyor :( ben donanım olarak diyorum

bende genelinde diyorum.

Note 3 eğer 6" den büyük olursa (ki 6.5" olacak bence) o telefon fazla satılmaz.

hatta S4'de S-Pen desteği gelecek diyorlar.ee? Note serisinin ne anlamı kaldı o zaman..
burada bir sürü mantıksızlık var..
şahsen S4 5" den daha büyük olursa almam.çünkü bu ekran boyutunun sınırı olmayacak gibi.onun yerine Nexus 5 yada yakın donanımlı HTC alırım

enterneoll

enterneoll

Üye
Samsung Galaxy S4 veya Note 3 (ekran boyutlarına bağlı :D)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Htc damgayi vuracak gorursunuz

smh60

smh60

Üye
Bence Samsung götürür abi :d:

messevim

messevim

Üye
htc son sözü söyleyecek emin olun

ByPotter

ByPotter

Üye
Beyler demedi demeyin. S4 5 inç olacak ve o noktada kalacaklar veya gene 4.8 inç olarak gelecek daha fazla büyümez... Bence de samsung gene götürür

mtngln

mtngln

Üye
bi yerde okumuştum LG düşünebilen telefon üreticekmiş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Lumia 950 (:ehe)
Samsung'dan ya da Apple'dan bekliyorum iyi bi şeyler. SIII çoğu kullanıcı için eksiksiz, ama iPhone 5 böyle değil. Apple daha öne çıkacak bence.

messevim

messevim

Üye
Beyler demedi demeyin. S4 5 inç olacak ve o noktada kalacaklar veya gene 4.8 inç olarak gelecek daha fazla büyümez... Bence de samsung gene götürür

bu gidişle ufak bir plazma yapacak samsung... samsungun modeli cook fazla.. htc ise az.. htc nin az ve öz olduğunu düşünüyorum.. sağlam cihazlar çıkarıyor kerata lar

- - - Eklendi - - -

gerçi nokia da hiç belli olmaz. birden hiç ummadık bir çıkış yapabilir windows ile. malum nokia nin geçmişi parlak..:)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

bende genelinde diyorum.

Note 3 eğer 6" den büyük olursa (ki 6.5" olacak bence) o telefon fazla satılmaz.

hatta S4'de S-Pen desteği gelecek diyorlar.ee? Note serisinin ne anlamı kaldı o zaman..
burada bir sürü mantıksızlık var..
şahsen S4 5" den daha büyük olursa almam.çünkü bu ekran boyutunun sınırı olmayacak gibi.onun yerine Nexus 5 yada yakın donanımlı HTC alırım

katılıyorum,ekran boyutu konusunda git gide büyüyor samsung o hani s3'ten kalkan ip5'ten kılınç yapılan caps varya o geldi aklıma :ehe,s4 5 inç bile olmamalı bence S serisi çünkü bu SV kaç inç olacak ozaman 5.2,5.3 ? ee note 1 oldu o :)

hTC olabilir Tegra 4'le coşar gibime geliyor nexus ise tozu dumana katar gibi :)

- - - Eklendi - - -

Htc damgayi vuracak gorursunuz

Htc değil hTC :)

- - - Eklendi - - -

Bence Samsung götürür abi :d:

belli olmaz ama öyle görünüyor ki note 3 ile götürür çakarlar ona 3GB ramı :)

- - - Eklendi - - -

htc son sözü söyleyecek emin olun

hadi bakalım,o değilde Sony'ye üzülüyorum vallaha :(

- - - Eklendi - - -

bi yerde okumuştum LG düşünebilen telefon üreticekmiş

aman onu LG yapmasın lütfen güncellemede vermezler telefon düşünür durur(BÖM anlayana(bilmeyen özelden sorsun):D)

- - - Eklendi - - -

Lumia 950 (:ehe)
Samsung'dan ya da Apple'dan bekliyorum iyi bi şeyler. SIII çoğu kullanıcı için eksiksiz, ama iPhone 5 böyle değil. Apple daha öne çıkacak bence.

çıkmazsa bu :apple:'ın sonu olur gibime geliyor çoğu :apple:'cı samsung'a kaydı şimdiden zaten :evet:

- - - Eklendi - - -

bu gidişle ufak bir plazma yapacak samsung... samsungun modeli cook fazla.. htc ise az.. htc nin az ve öz olduğunu düşünüyorum.. sağlam cihazlar çıkarıyor kerata lar

- - - Eklendi - - -

gerçi nokia da hiç belli olmaz. birden hiç ummadık bir çıkış yapabilir windows ile. malum nokia nin geçmişi parlak..:)

Lumia 960'ı falan bekleyin bence :ehe hTC herşeyden önce sanki kaliteli malzeme yapıyor ve telefonun kasası ele oturuyor :evet:

aleranol

aleranol

Üye
Ben tegra 4e bel bağladım ama not3de olabilir.

Kerim.

Kerim.

Üye
her zaman diyorum yine diyeyim:Den iyi telefon yoktur.kisinin isteklerine,ihtiyaclarina karsilik veren cihaz en iyidir bence.benim icin en iyi telefon htc'den gelecek bence.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
her zaman diyorum yine diyeyim:Den iyi telefon yoktur.kisinin isteklerine,ihtiyaclarina karsilik veren cihaz en iyidir bence.benim icin en iyi telefon htc'den gelecek bence.

aynen katılıyorum ama oradaki iyi en güçlü manasında :evet: :) hTC'den iyi birşeyler bende bekliyorum :evet:

Dostnametr

Üye
Ben bu sene 6 çekirdeğe geçileceğini düşünmüyorum.
Haberleri takip ederseniz de tüm üreticilerin zaten 4 çekirdeğe ve 2 gb ram'e geçeceği görülüyor.
Bence belirleyici etmen GPU ve Ekran olacak.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
s4 2gb ram 2.0ghz quad core 4.99 inc hd super amoled+ ekranla gelcek yazin bi kenara tasarimsa supheli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt