OTG ( telefona flash bellek, fare, konsol bağlama )

Sponsorlu Bağlantılar

kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
OTG ( telefona flash bellek, fare, konsol bağlama )
Arkadaşlar ben bi işe kalkışacam ama önce bilen birilerinden yarıdım alamak istedim. Bu otg işi için telefona extıra bi program mı yüklemek gerek. Eğer gerekiyorsa bu programın çalışması için root mu yapılması lazım ? Denyen ve kullan arlkadaşlar biraz bilgilendirebilirse sevinirim. Şimdiden sağolun

badmus

badmus

Üye
Telefonunun Modeli Ne?

JosephLion

JosephLion

Üye
bildigim kadariyla program veya root gerekmiyor ve sana bir tavsiyem var kelimelerin nasıl yazildiğini öğren ;)

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
mtngln

mtngln

Üye
bu otg ne oluyo anlamadım

mtngln

mtngln

Üye
yani otg dediğiniz şey bir kablo dimi

avcitalip

avcitalip

Üye
bazı telefonlara fabrika tarafından ekleniyor bazılarına ise çeşitli rom ve kernellerle eklenebiliyor :evet: ayrıca 10 TL'ye kablosu satılıyor Gittigidiyor'da :evet:

tavsiyem klavye mouse için alıyorsan alma flash disk bağlayacaksan al HDD çalışmaz bunuda bil :oke:

mtngln

mtngln

Üye
peki lg p970 te olur mu

enterneoll

enterneoll

Üye
bazı telefonlara fabrika tarafından ekleniyor bazılarına ise çeşitli rom ve kernellerle eklenebiliyor :evet: ayrıca 10 TL'ye kablosu satılıyor Gittigidiyor'da :evet:

tavsiyem klavye mouse için alıyorsan alma flash disk bağlayacaksan al HDD çalışmaz bunuda bil :oke:

HDD çalışıyor fakat beslemeli olanlar (elektriği usb'den değil başka kablodan alan) çalışıyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye

HDD çalışıyor fakat beslemeli olanlar (elektriği usb'den değil başka kablodan alan) çalışıyor :)

aynen,o yorum biraz aceleye geldide :) elektriği dışardan alırsa çalışıyor mesela benim hdd çalışmıyor çünkü telefondan gelen güç yetmiyor :evet:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ace 2 de varmidir acaba bnde alam otg lablosu varsa ?

caglar b

caglar b

Üye
peki oyun kolu otg üzerinden çalışırmı?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
usb storage. manager.apk diye araştır 2.3.4. de rootlu olması lazım cihazın . flash disk falan gözüküyor desteklemiyor dese bile . hafıza kartının içinde kısayolu açılıyor orada da taktiğin şeyın içeriği gözüküyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ace 2 de otg varmi acaba?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ace 2 de varmi otg

terbiyesizim

Üye
Bu note2 nin smart dock unu kullanan var mı?

moskovalı

moskovalı

Üye
arkadaslar otg kabloyla mp3 calarimi bagladim hem sarz oluyor hem dosyalari gosteriyor :)

Üst Alt