OTG ( telefona flash bellek, fare, konsol bağlama )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
acba ace 2 de varmi

kaan7878

kaan7878

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya bendik hdd usb en alıyo gücü. Yapacak bişi yok. ama konsıl takmak için alınır :)

-Emre

-Emre

Üye
o usb manager galaxy w de çalışır mi acaba normalde desteği yok =(

rkoc1

rkoc1

Üye
s3 mini de var mı otg yada huawei ascend p1 de

aleranol

aleranol

Üye
Not2 de varmı :ehe var canım dh de adamlar sg deadzone da ps3 koluyla oynuyor. 15 tatilde sg deadzone oynayamayacaksiniz :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
Not2 de varmı :ehe var canım dh de adamlar sg deadzone da ps3 koluyla oynuyor. 15 tatilde sg deadzone oynayamayacaksiniz :ehe

tabiki var ama ben kollarla nedense bir türlü fps oyunu oynamayı beceremiyorum :(

terbiyesizim

Üye
Peki her oyun oynanabiliyor mu Mesela ps3 gamepad ile? Bazı oyunlar mı destekliyor yoksa hepsi destekliyor mu? Ayrıca root mu gerek illa?

aleranol

aleranol

Üye

tabiki var ama ben kollarla nedense bir türlü fps oyunu oynamayı beceremiyorum :(

Aşağı bak :)

- - - Eklendi - - -

Peki her oyun oynanabiliyor mu Mesela ps3 gamepad ile? Bazı oyunlar mı destekliyor yoksa hepsi destekliyor mu? Ayrıca root mu gerek illa?
Oyunlarda kendiliğinden olması gerekir. Ayarlardan controller yazan oyunlarda çok rahat yapabilirsiniz. Olmayanlarda yanılmıyorsam root gerektiren bir program vardı. Ayrıca aletin usb sinin kolu besleyebilmesi gerekli. Mesela not2 ve s3 s2 ye göre daha akıcı kullanım sağlıyor.

terbiyesizim

Üye
Ben kablosuz kullanmayı düşünüyordum? O yüzden ps3 dedim :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Aşağı bak :)

- - - Eklendi - - -

Oyunlarda kendiliğinden olması gerekir. Ayarlardan controller yazan oyunlarda çok rahat yapabilirsiniz. Olmayanlarda yanılmıyorsam root gerektiren bir program vardı. Ayrıca aletin usb sinin kolu besleyebilmesi gerekli. Mesela not2 ve s3 s2 ye göre daha akıcı kullanım sağlıyor.

s2'lerde otg'yi bir türlü çalıştıramadım :allalla:

- - - Eklendi - - -

Ben kablosuz kullanmayı düşünüyordum? O yüzden ps3 dedim :)

ps3 kolunu telefonlar kablosuz tanımıyor illaki kablo olacak :evet: :(

terbiyesizim

Üye

valla adam bu videoda takır takır kablosuz kullanıyor :) biri türkçe bir video çeksede anlasak bizde.

aleranol

aleranol

Üye

valla adam bu videoda takır takır kablosuz kullanıyor :) biri türkçe bir video çeksede anlasak bizde.

15 tatilde bunu da konuya türkçe anlatım ile ekleyecegim Sağol. Not2 kulüp biliyorsun değil mi? :ehe

terbiyesizim

Üye
Evet biliyorum. Yazıyorum zaten oradada :D

terbiyesizim

Üye
Bu arada eğer smart dockla ilgili inceleme yapıp bilgi verebilirsen sevinirim :)

aleranol

aleranol

Üye
Almayı çok istedim ama malum öğrenci adamım. Ama rastgelirsem kesinlikle inceleme yaparım

Üst Alt