Amerika'ya S III Mini Yok !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Amerika'ya S III Mini Yok !
Evet Arkadaşlar Reuters’ın haberine göre Samsung'un Android 4.1 tabanlı S III Mini Amerika'da satılmayacak.Samsung Bunun sebebi olarak Apple ile girdiği patent savaşını gösterdi. Bu durum Apple'ın işine geliyor.S III Mini , Apple'ın geçen Cuma mahkemeye sunduğu listede yerini almamıştı ve bu durumda almayacak gibi gözüküyor.

Bilmeyenler ve unutanlar için genel Özelliklerini tekrarlamakta fayda var.

4" 800*480 Ekran

1 Ghz işlemci

1 Gb Ram

5 MegaPixel HD Kamera

1500 mAh Batarya

MaxiCep - Furkan Emekli

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gerek de yoktu bence

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bence vardı Çünkü Samsung çoğu yerde hüküm sürüyor fakat Amerika'da Apple'ın sözü geçiyor. Orada da Apple'a darbe vurması lazım.

doctorrr

doctorrr

Üye
Ya adamlar zaten gs3 e rahatlıkla ulaşabiliyor ki gerek yok gs3 miniye... İhtiyacı hissedilmeyeceğinden

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ya adamlar zaten gs3 e rahatlıkla ulaşabiliyor ki gerek yok gs3 miniye... İhtiyacı hissedilmeyeceğinden

aynen. Hem Amerika demek Apple demek. Mesela metroda iPad'le e-book okuyanların sayısı o kadar fazla ki...

doctorrr

doctorrr

Üye

aynen. Hem Amerika demek Apple demek. Mesela metroda iPad'le e-book okuyanların sayısı o kadar fazla ki...
Yok hani yine diğer işte samsung, htc falan da tercih ediliyor da apple ın bariz bi' üstünlüğü olduğu açık. rahatça ulaşabiliyorlar beni dumur ediyor bu :off:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Zaten önceki paylaştığım haberde de Söylemiştim Apple Amerika'ya hakim durumda.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Yok hani yine diğer işte samsung, htc falan da tercih ediliyor da apple ın bariz bi' üstünlüğü olduğu açık. rahatça ulaşabiliyorlar beni dumur ediyor bu :off:

at kovalasın onları gel bi çay içelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt